Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ajnschturcendenojbautn. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 po mojem je ziher isti tip. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 a ma kaksno ime? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 sam to je pa zlo cudn, kje so tega najdl na rtl? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 sam je dober... res... heheehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo:Reynaldo Gianecchini http://www.gianecchini.us/gallery/index.php Je luskan...sam a je res tolk za dol past? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ni za dol popadat, je pa ceden, sam tole, model scena pA TO, mi ni tolk... a je pac cist ok tip.a skorpijon da je? ok, ja, sej je temen cez oci pa karizmaticen... po mojem pa se kaj zracnega al pa kako devico kje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 eh ja... grem jz raj se zdele na šolo koncentrirat... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 92 - mislis najbrz 82? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> 12. novembra 92 je rojen. Michelle, ok ... ni ravno za dol past, ampak priznaj - ni slab. Pa še črnolas je, pa malo temnejša polt. Lih ta prav. Pismu, kaj me tolk razganja? Ne, definitivno ni slab Na temno polt pa ne padam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jaz tud ne padam na temno polt. a morda tud na svetlo ne.sam pac - padem. aja saj sem pomislila, lohk pa bi bil clo 72, no nikakor pa 92 (tolk je moj tamal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 misty hihi, pol bi bil zate kak dobro zagorel Dalmatinc Men je pa tko...al je bel, al pa crn "hispanoti" mi pa niso Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, dejte kakšen link, tisti, ki se na to spoznate ... z RTL-a al kaj takega.Saj mogoče pa ima tip takšnega dvojnika. ampak se mi zdi nemogoče - taka podobnost. Sem dobila mail, da je to Sanjski moški z RTL-a. Drgač ne gledam RTL (pa tud španske limonade ne...). Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>lapsus tipkatus. Ej ne vem. Sicer pa imam mojega dragega, ki ni temne polti, niti črnih las nima. zanimivo, vedno so mi bili všeč temnolasi, pristala s svetlolasci. Ok, on ima rjave lase in ga ne zamenjam za nobenega lepotca tu. iiiiiiii Pr men je tud tako vedno. Bolj ko govorim, kako so mi vsec ekstra visoki temnolasci, pristanem s povprecno visokim svetolasim tipom Ta zarecen kruh je pri meni stalnica nasplosno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 misti.... jz bi tud enga temnega lepotca... aha mejl. no pol pa je mogoče kšn nateg... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Uuu hudo, a ze zvita skp? ( al je to bolj za v salon-tema namrec)? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 dejmo rajš kakšne pametne fotke pametnih tipov Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 AJA Joj, pa prvo morm dobit sliko Ne proti počitnicam bote dobil Ej dol boš padla misti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dejmo rajš kakšne pametne fotke pametnih tipov Moram vprasat za dovoljenje in ce bo, bos imel pametno fotko pametnega tipa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa, jaz pa ga ne bi. gledala pa bi ga. saj pravim, sem zadovoljna s svojim ... že skoraj 7 let. ah dej dej... kwa pa mislš da jz dobim... hehehe zmer so blond... če pa ni lih blond je pa bledoličen.... jao... hehehe... pa kaj čem... pol se pa vprašam kaj mi je sploh res všeč... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah dej dej... kwa pa mislš da jz dobim... hehehe zmer so blond... če pa ni lih blond je pa bledoličen.... jao... hehehe... pa kaj čem... pol se pa vprašam kaj mi je sploh res všeč... kaj ti pa je sploh všeč? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 mah sej ne vem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ah se bo že neki našlo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 še zmeri se je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.