Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ah za našga zajčka se bo Če že ne drug pa lahko jaz vskočim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hehehehehehehehehe babe smo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Robert Redford http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/robert-redford/robert-redford01.jpg Dec pa pol Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 blondinc Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Mah jaz sem pa vedno sanjala o blond pa modre učke.... Ne bi temnega nikol..... ne ne.... jah, pol pa kot pravijo, zarečenga kruha.......Zdej pa ne bi za nč na svetu zamenjala.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobri tipi so mrtvi tipi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hehehe lia... heheheheheheehehe matr... kje jih pobiraš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Nino, The Great Gatsby..... po moje eden redkih blondincev, ki mi je res čeden. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 mah jaz mam pa rajs zive. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 recimo.... hehehe.. da je... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah jaz sem pa vedno sanjala o blond pa modre učke.... Ne bi temnega nikol..... ne ne.... jah, pol pa kot pravijo, zarečenga kruha.......Zdej pa ne bi za nč na svetu zamenjala.... OMG te pa mi gredo najbolj na jetra - to so bli hitlerjevi ljubljenčki - arijci Matr pa sam bil črn ko svinja, hvalabogu da je crkno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Matr pa sam bil črn ko svinja, hvalabogu da je crkno joj Behe, kva maš dobre.... Boh ve v kerga se je reinkarniru.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj Behe, kva maš dobre.... Boh ve v kerga se je reinkarniru....mogoče v papeža al pa v mene Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogoče v papeža Ja, v bodočega, k bo baje psiho! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>OMG te pa mi gredo najbolj na jetra Moj lubi je blond pa modre učke ma- ful je lušn! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 meni pa gre na :xx!: (Brez zamere ) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 meni se pa zdi, da je lahk ful "lep", če učke ne sijejo in se usta ne smejijo....vse zastonj Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Behi, ti s totalna faca! Jst pa nimam določenga tipa...lahk je blond, črn, rjav al pa kodrlajsast...sam ne sme bit pa medved....to mi ful ni všeč. Sej ni treba, da se u nulo brije, čeprov, včasih se vprašam, zakaj smo pa ženske lahko urejene in se brijemo POVSOD???? Zdej bojo hitr komentarji padl, da je naravno lepše....mhm. Vsak ma svoje mnenje...tko da.... Don't worry, be happy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa gre na :xx!: (Brez zamere )A moj tip ti gre na :xx!: ? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Hehe...vidiš, jaz pa sem v bistvu "arijka" ..... sicer so mi lasje sčasoma potemneli na svetlo rjave, pa malo so črno pobarvani...... ampak totalno shizim na temne tipe..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Nagi BP in se nekdo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Res je - če tip izžareva, ma nima veze, kakšn je; kdo ve, zakaj se pojavi kemija... no meni je edin smešno pri svetlopoltih tipih da znajo pordet in potem so tako bogi za videt, res infrardeča polt, npr poleti ali ko ko švicajo na kakem fitnesu :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hehehehe sej to... jao... lih to gre men na živce... k sem tud jz vsa taka bledolična... mah ti blondinci.... nečjo iz mojga lajfa.... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Gliha vkup štriha! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A moj tip ti gre na :xx!: ? sej tvojega đe nitit videl nisem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.