julijana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Glede videspota: Jaz tudi . Glede lorelle Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tota koza prifukjena ti je všeč? <{POST_SNAPBACK}> Če bi že izbirala, bi prej anjo izbrala kot tisto ... bljakOkusi so okusi...kljub temu sem rekel, da mi je všeč, kot ženksa (estetsko), kar se pa tiče njenega privat življenja ali mozga...itak večina so si sestre...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ...itak večina so si sestre...! A se greš tepst z mano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 jz se grem! jz se grem! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se greš tepst z mano? Se ne tepem z navadnimi smrtniki...morda se bo Lorella namesto mene...! Sam nekaj mi ni jasno...kako to, da večina, mišljeno od primorske navzgor, ker na obali nisem še slišal takih komentarjev, da bi bila Lorella tolk popljuvana...kaj to pomeni..."foušerija" ! Iskreno povedano, osebno jo ne poznam...sam pa se mi zdi kr cool oseba (Lorella), po čem jo vi sodite ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Vecno dobri http://paktribune.com/images/newsimages/2004/07/tom-cruise.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vecno dobri http://paktribune.com/images/newsimages/2004/07/tom-cruise.jpgMoja mamica je bila čist nora na Tom-a...v časih "Top Gun" ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne tepem z navadnimi smrtniki...morda se bo Lorella namesto mene...! Sam nekaj mi ni jasno...kako to, da večina, mišljeno od primorske navzgor, ker na obali nisem še slišal takih komentarjev, da bi bila Lorella tolk popljuvana...kaj to pomeni..."foušerija" ! Iskreno povedano, osebno jo ne poznam...sam pa se mi zdi kr cool oseba (Lorella), po čem jo vi sodite ??? zarad une reklame dormeo al kwa... je šla po moje vsem že mal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zarad une reklame dormeo al kwa... je šla po moje vsem že mal Ne gledam TV-ja...še manj pa reklam, tako da... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 no zato ti ne gre na živčke... hehehehehe.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>če ne prej, pa takrat ja. :xx!: <{POST_SNAPBACK}>no zato ti ne gre na živčke... hehehehehe.... Ja punce moje drage...manj tv-ja pa bodo živčki vedno veseli...hehehehe Sicer gledam TV, da ne bo pomote...če ga gledam...gledam eurosport, Mtv in podobno, tu pa tam kaka poročila...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nobenega filma? *offtopic Mah,kaj češ gledat filme, ko na italjanskih televizijah predvajajo sam shit ! Če gledam filme...jih gledam potem pc-ja...E-mule Rulesssssssssssssssssssssss... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Aiwa, a ti b se kr tepla rada z mano? Boš po riti dobila, ni problema... Ja, Santos, 100 ljudi, 100 okusov...pač enim potegne, enim ne...pa to ne pomen, da mi zato ni všeč, k sm ji fouš...ji nimam za kje bit...mislm, sej ma dobor postavo, lepe oči, zobe...sam kot celota mi pač ne potegene...pa se ti glih ne mislm zarad tega opravičvt! A ne de? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, a ti b se kr tepla rada z mano? Boš po riti dobila, ni problema... Ja, Santos, 100 ljudi, 100 okusov...pač enim potegne, enim ne...pa to ne pomen, da mi zato ni všeč, k sm ji fouš...ji nimam za kje bit...mislm, sej ma dobor postavo, lepe oči, zobe...sam kot celota mi pač ne potegene...pa se ti glih ne mislm zarad tega opravičvt! A ne de? Opravičit...kje pa, saj ni bilo mišljeno v tej smeri ! Kar se pa tiče njene posebnosti...nisem rekel, da je waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw...sam pravim, so mi všeč ureje ženske...! Grda pa tud ni...a ne ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ma kje pa ...ni grda! Sam kot oseba mi je malce zoprna, no... Ja, men je pa všeč, da je tip urejen in da skrbi zase...ni lepšga, kot stisnt se k nekomu, ki diši po čistem....mmmmmmmmmmmjaaaaaaammmmmmmmm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma kje pa ...ni grda! Sam kot oseba mi je malce zoprna, no... Ja, men je pa všeč, da je tip urejen in da skrbi zase...ni lepšga, kot stisnt se k nekomu, ki diši po čistem....mmmmmmmmmmmjaaaaaaammmmmmmmm! Veš kolk mi jih pravi, da fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull lepo dišim... , prav fletn se sliši...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Dej, da povoham....snif, snif...pa res....pridn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A, si me zavohala.... O, ljubavi moja....a s me pogrešu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja punce moje drage...manj tv-ja pa bodo živčki vedno veseli...hehehehe Sicer gledam TV, da ne bo pomote...če ga gledam...gledam eurosport, Mtv in podobno, tu pa tam kaka poročila...! no jz še mn. mogoče za vikend če mam lih mačka pa cajt... kšno uro gledam. drugač pa nimam cajta. če me že kšn film zanima si ga zloudam pa gledam. sam ene 2 let nazaj pa ni blo tko... k sem mela preveč cajta. <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, a ti b se kr tepla rada z mano? Boš po riti dobila, ni problema... hehehe... čak da jo nastavm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Do nezavesti in nazaj...... Ti, lažš pa odlično.... Aiwika...spenk, spenk... Mick, kva gledaš? Pa slino si obriš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ne znam lagat! Hehehe, ni take ob pogledu na katero se bi Mick še slino...... K mene še nis vidu u živo, med zapeljevanjem v sexi perilu...bi hitr kej prtekl iz vseh lukn'c! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Pred tem garant slinjenje...al bi pa vsaj ornk pogoltnu dol slinu...glb... res, res... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Vem, da jih nimaš 18...13 jih maš Pa sej ne bi zarad lepote sam dol padu...zato, k sm tko fejst punca v vseh pogledih...pa skromna! Kaj s zdej spet sitn....Mick pick... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jst se pa šparam...bi tud pikala, pa ne kr zs komerkoli, tko da bom kr počakala lepo...nate, seveda... Pa ja, sem skromna....iz teh postov, k jih sm gor pišm mogoče tega ni razbrat, sam me sploh ne poznaš in ne morš s teh zajebancih sklepat, da sm ena pokvarjena, glupa kokoš, k ji sam sex po glav hod! Pa nism jezna, sam razlagam ti, k včasih daš kak tak komentar, da....za posrat! Kaj boš pa tok groznega delal naslednja dva dni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ja, jst tud dostkrat sranje za drugim pospravlam....nimaš kej...najbolš, da odpreva Pikica&Mick s.p. (skos pijana) pa bova sama svoja šefa! Deal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.