Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tota koza prifukjena ti je všeč? :blink:

:inocent:

<{POST_SNAPBACK}>:sick:  :sick:

Če bi že izbirala, bi prej anjo izbrala kot tisto ... bljak

Okusi so okusi...kljub temu sem rekel, da mi je všeč, kot ženksa (estetsko), kar se pa tiče njenega privat življenja ali mozga...itak večina so si sestre...! :inocent: x:Dx x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A se greš tepst z mano? :vragec:  x:Dx  x;)x

Se ne tepem z navadnimi smrtniki...morda se bo Lorella namesto mene...! :vragec: x;)x :palec:

Sam nekaj mi ni jasno...kako to, da večina, mišljeno od primorske navzgor, ker na obali nisem še slišal takih komentarjev, da bi bila Lorella tolk popljuvana...kaj to pomeni..."foušerija" ! :inocent: x:px

Iskreno povedano, osebno jo ne poznam...sam pa se mi zdi kr cool oseba (Lorella), po čem jo vi sodite ??? xrolleyesx :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Se ne tepem z navadnimi smrtniki...morda se bo Lorella namesto mene...! :vragec:  x;)x  :palec:

Sam nekaj mi ni jasno...kako to, da večina, mišljeno od primorske navzgor, ker na obali nisem še slišal takih komentarjev, da bi bila Lorella tolk popljuvana...kaj to pomeni..."foušerija" ! :inocent:  x:px

Iskreno povedano, osebno jo ne poznam...sam pa se mi zdi kr cool oseba (Lorella), po čem jo vi sodite ??? xrolleyesx  :inocent:

zarad une reklame dormeo al kwa... je šla po moje vsem že mal xrolleyesx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>če ne prej, pa takrat ja.  :vragec:  :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>no zato ti ne gre na živčke... hehehehehe....

Ja punce moje drage...manj tv-ja pa bodo živčki vedno veseli...hehehehe x;)x x^x

Sicer gledam TV, da ne bo pomote...če ga gledam...gledam eurosport, Mtv in podobno, tu pa tam kaka poročila...! x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Nobenega filma?  :eek:

*offtopic  x:Dx

Mah,

kaj češ gledat filme, ko na italjanskih televizijah predvajajo sam shit ! :o|o:

Če gledam filme...jih gledam potem pc-ja...E-mule Rulesssssssssssssssssssssss... x:Dx

Aiwa, a ti b se kr tepla rada z mano? Boš po riti dobila, ni problema... x:Dx

Ja, Santos, 100 ljudi, 100 okusov...pač enim potegne, enim ne...pa to ne pomen, da mi zato ni všeč, k sm ji fouš...ji nimam za kje bit...mislm, sej ma dobor postavo, lepe oči, zobe...sam kot celota mi pač ne potegene...pa se ti glih ne mislm zarad tega opravičvt! A ne de? x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa, a ti b se kr tepla rada z mano? Boš po riti dobila, ni problema... x:Dx

Ja, Santos, 100 ljudi, 100 okusov...pač enim potegne, enim ne...pa to ne pomen, da mi zato ni všeč, k sm ji fouš...ji nimam za kje bit...mislm, sej ma dobor postavo, lepe oči, zobe...sam kot celota mi pač ne potegene...pa se ti glih ne mislm zarad tega opravičvt! A ne de? x:Ix

Opravičit...kje pa, saj ni bilo mišljeno v tej smeri ! x;)x :palec:

Kar se pa tiče njene posebnosti...nisem rekel, da je waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw...sam pravim, so mi všeč ureje ženske...! x:Dx

Grda pa tud ni...a ne ? :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Ma kje pa ...ni grda! Sam kot oseba mi je malce zoprna, no...

:inocent:

Ja, men je pa všeč, da je tip urejen in da skrbi zase...ni lepšga, kot stisnt se k nekomu, ki diši po čistem....mmmmmmmmmmmjaaaaaaammmmmmmmm! x:Ix  x:Dx

:vragec: x:Dx :palec: Veš kolk mi jih pravi, da fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull lepo dišim... x:Ix x:Dx , prav fletn se sliši...! xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Ja punce moje drage...manj tv-ja pa bodo živčki vedno veseli...hehehehe x;)x  x^x

Sicer gledam TV, da ne bo pomote...če ga gledam...gledam eurosport, Mtv in podobno, tu pa tam kaka poročila...! x:Dx  :palec:

no jz še mn. mogoče za vikend če mam lih mačka pa cajt... kšno uro gledam. drugač pa nimam cajta. če me že kšn film zanima si ga zloudam pa gledam. sam ene 2 let nazaj pa ni blo tko... k sem mela preveč cajta.

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa, a ti b se kr tepla rada z mano? Boš po riti dobila, ni problema... x:Dx

hehehe... čak da jo nastavm... x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Jst se pa šparam...bi tud pikala, pa ne kr zs komerkoli, tko da bom kr počakala lepo...nate, seveda... x:Dx

Pa ja, sem skromna....iz teh postov, k jih sm gor pišm mogoče tega ni razbrat, sam me sploh ne poznaš in ne morš s teh zajebancih sklepat, da sm ena pokvarjena, glupa kokoš, k ji sam sex po glav hod! Pa nism jezna, sam razlagam ti, k včasih daš kak tak komentar, da....za posrat! x:Dx

Kaj boš pa tok groznega delal naslednja dva dni?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...