Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Pol pa raj Pičkica&Napičak Mick... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 jp, enkraten si.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drgač je pa tale pobč, če se ne motm bil v spotu Natalie Imbruglia...Torn, a ne? K sta se skos neki božala pa mečkala, na konc sta pa, k smo bli že vsi čist zrajcani in smo že skor kričal ZALIŽ JO...sta se pa res....mmmmmmmmmm, jst grem tud prec z njim spot snemat, če me vzame???? Ja, Pikica, to je ta tip! dobr opazuješ dober je, ta videospot- ravno zarad njega pa zadnjič je bla na popu ena tv limonada "Njena pravila" in tam vidim njega.... pa me tut on v vsej svoji lepoti ni mogel zadržati, da bi ta jajca pogledala do konca :xx!: Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 aja - pa še nekej - MICK : AL DEJ KAKO FOTKO DOBREGA TIPA SM GOR AL PA KR SVOJO , SICER PA PEJT KVAKAT NA "DOBRE BEJBE" Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne tepem z navadnimi smrtniki...morda se bo Lorella namesto mene...! Sam nekaj mi ni jasno...kako to, da večina, mišljeno od primorske navzgor, ker na obali nisem še slišal takih komentarjev, da bi bila Lorella tolk popljuvana...kaj to pomeni..."foušerija" ! Iskreno povedano, osebno jo ne poznam...sam pa se mi zdi kr cool oseba (Lorella), po čem jo vi sodite ??? Lorella evo primorka kt se gre sej obstajajo še boljše, ampak dost jih pa res ni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Drgač je pa tale pobč, če se ne motm bil v spotu Natalie Imbruglia...Torn, a ne? K sta se skos neki božala pa mečkala, na konc sta pa, k smo bli že vsi čist zrajcani in smo že skor kričal ZALIŽ JO...sta se pa res....mmmmmmmmmm, jst grem tud prec z njim spot snemat, če me vzame???? Ja, Pikica, to je ta tip! dobr opazuješ dober je, ta videospot- ravno zarad njega pa zadnjič je bla na popu ena tv limonada "Njena pravila" in tam vidim njega.... pa me tut on v vsej svoji lepoti ni mogel zadržati, da bi ta jajca pogledala do konca :xx!: dober videospot ja res odličen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Zelo luštni tipi - se mi zdi no tu je en na sredinihttp://epguides.com/RockMeBaby/cast.jpgpa še ta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Behy, Angel iz Buffy ti je vsec? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behy, Angel iz Buffy ti je vsec? definitivno kdr mam cajt si oči pašem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behy, Angel iz Buffy ti je vsec? aha <{POST_SNAPBACK}>definitivno kdr mam cajt si oči pašem... hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Behi, Angeeeeeeeeeeeeeeeeel....sline, sline, sline.....glb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, Angeeeeeeeeeeeeeeeeel....sline, sline, sline.....glb moj vzdevek je bil nekaj časa angell, samo sem rekel marsi naj mi ga spremeni, ker mi je tečen ratal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>moj vzdevek je bil nekaj časa angell, samo sem rekel marsi naj mi ga spremeni, ker mi je tečen ratal Dobr si to naredu, k pol bi se pa vse me še po teb slinle.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, Angeeeeeeeeeeeeeeeeel....sline, sline, sline.....glb Men je sicer kjut, to je pa to. Sem skor glede zunanjosti bolj navsdusena nad Buffy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je sicer kjut, to je pa to. Sem skor glede zunanjosti bolj navsdusena nad Buffy Ja sej Buffy je tudi fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 O, lej, kaj sem ujela Buffy Se par delov 4. in par 6. serije mam za pogledat, opl sem pa konc... Eh, men je tale Buffy v enem obdobju ful zivljenje olajsala.. dolga zgodba,no.. Men je pa Spikey vsec postal.. tko, scasoma, ko sem gledala.. Angel je mal.. prevec perfect zame... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Ti pa imaš en okus za "dobre" tipe, ha !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Jaz ga imam, mislil si pa Aliano, ne? Vsaj upam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hja no, prva, ki sem jo nasla.. se dobr, da nimamo vsi istega okusa, a ne? Men je v bistvu vsec kot karakter Spike.. Ne kot James Marsters.. Tko, ful prasec v bistvu, ampak deep down inside nezen, mehek, ful hud angleski naglas, smisel za humor.. to... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Alianca, kdo pa je sploh ta kreatura? mene spominja na Marlona Branda v mladih letih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Alianca, kdo pa je sploh ta kreatura? mene spominja na Marlona Branda v mladih letih.... se en ki v Buffy igra.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Joj, joj, Aliana, kaj tega so pa v zlat prah, pomešan z vodo in lakom za lase, namočili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.