Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Drgač je pa tale pobč, če se ne motm bil v spotu Natalie Imbruglia...Torn, a ne? K sta se skos neki božala pa mečkala, na konc sta pa, k smo bli že vsi čist zrajcani in smo že skor kričal ZALIŽ JO...sta se pa res....mmmmmmmmmm, jst grem tud prec z njim spot snemat, če me vzame???? x:Dx x:px

x:Dx x:Dx :palec: :palec:

Ja, Pikica, to je ta tip! dobr opazuješ :palec:

dober je, ta videospot- ravno zarad njega x:px x:px x:px x:Dx

pa zadnjič je bla na popu ena tv limonada "Njena pravila" in tam vidim njega.... pa me tut on v vsej svoji lepoti ni mogel zadržati, da bi ta jajca pogledala do konca :xx!: xrolleyesx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

aja - pa še nekej - MICK : AL DEJ KAKO FOTKO DOBREGA TIPA SM GOR AL PA KR SVOJO x:px x;)x x:Dx , SICER PA PEJT KVAKAT NA "DOBRE BEJBE" x:Dx x:o)x x:Dx

:P

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Se ne tepem z navadnimi smrtniki...morda se bo Lorella namesto mene...! :vragec:  x;)x  :palec:

Sam nekaj mi ni jasno...kako to, da večina, mišljeno od primorske navzgor, ker na obali nisem še slišal takih komentarjev, da bi bila Lorella tolk popljuvana...kaj to pomeni..."foušerija" ! :inocent:  x:px

Iskreno povedano, osebno jo ne poznam...sam pa se mi zdi kr cool oseba (Lorella), po čem jo vi sodite ??? xrolleyesx  :inocent:

Lorella :palec: evo primorka kt se gre ;) sej obstajajo še boljše, ampak dost jih pa res ni...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Drgač je pa tale pobč, če se ne motm bil v spotu Natalie Imbruglia...Torn, a ne? K sta se skos neki božala pa mečkala, na konc sta pa, k smo bli že vsi čist zrajcani in smo že skor kričal ZALIŽ JO...sta se pa res....mmmmmmmmmm, jst grem tud prec z njim spot snemat, če me vzame???? x:Dx x:px

x:Dx x:Dx :palec: :palec:

Ja, Pikica, to je ta tip! dobr opazuješ :palec:

dober je, ta videospot- ravno zarad njega x:px x:px x:px x:Dx

pa zadnjič je bla na popu ena tv limonada "Njena pravila" in tam vidim njega.... pa me tut on v vsej svoji lepoti ni mogel zadržati, da bi ta jajca pogledala do konca :xx!: xrolleyesx

dober videospot :D ja res odličen

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

Zelo luštni tipi - se mi zdi :inocent:

no tu je en na sredini

http://epguides.com/RockMeBaby/cast.jpg

pa še ta :2src:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Behi, Angeeeeeeeeeeeeeeeeel....sline, sline, sline.....glb :eek:  :yumy:  :wub:

moj vzdevek je bil nekaj časa angell, samo sem rekel marsi naj mi ga spremeni, ker mi je tečen ratal :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

O, lej, kaj sem ujela x:)x Buffy x8Dx Se par delov 4. in par 6. serije mam za pogledat, opl sem pa konc... Eh, men je tale Buffy v enem obdobju ful zivljenje olajsala.. dolga zgodba,no.. x:o)x

Men je pa Spikey vsec postal.. tko, scasoma, ko sem gledala.. Angel je mal.. prevec perfect zame... x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hja no, prva, ki sem jo nasla..

se dobr, da nimamo vsi istega okusa, a ne? x;)x

Men je v bistvu vsec kot karakter Spike.. Ne kot James Marsters.. Tko, ful prasec v bistvu, ampak deep down inside nezen, mehek, ful hud angleski naglas, smisel za humor.. to...

loesje

Spet nazaj -

Alianca, kdo pa je sploh ta kreatura? mene spominja na Marlona Branda v mladih letih....

se en ki v Buffy igra..

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...