Michelle 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Men je tudi Spike vsec. Na tej slikci sicer ne, drugac pa oddaja neko posebno energijo Ce ga clovek ni nikoli gledal, potem se zdi res malo cuden na tej slikci Drugace imam pa tudi izkusnjo na podoben nacin kot Aliana z Buffy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Drugace imam pa tudi izkusnjo na podoben nacin kot Aliana z Buffy Ma Buffy je zakon.. jaz sploh nisem gledala, tamalmu snemala, ker je hotel met vse dele.. pol sem pa cist not padla.. Ma ja, sej obstaja tud kaka boljs fotka no, anybody? jaz grem spat zdaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz ga imam, mislil si pa Aliano, ne? Vsaj upam. <{POST_SNAPBACK}>Men je tudi Spike vsec. Na tej slikci sicer ne, drugac pa oddaja neko posebno energijo Ce ga clovek ni nikoli gledal, potem se zdi res malo cuden na tej slikci Drugace imam pa tudi izkusnjo na podoben nacin kot Aliana z Buffy Jaz sem gledal ene trikrat, pa še to ne do konca...čist mal...in sem videl tud tega elementa...in iskreno povedano...prav nič posebnega ne vidim na njemu...! Moje osebno mnenje...nič več...pač okus do tipov...kar ne pomeni, da morem bit feget, če rečem, da ta tipček je res hud...kar v tem primeru taaaaaaaaaaaaa nima nič veze z dobrimi tipi...!! :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Mislim, da to sploh ni stvar debate, glede na to, da je okus relativen. Nama je vsec, tebi pac ni. Sploh ni panike. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanstos, imaš pač drugačen okus. verjetno se ne bi vsi strinjali s tvojim, kaj misliš?Hm hm...za enkrat sem santos Se pa popolnoma strinjam s tvojim mnenjem...! Še dobr, da nimamo vsi enak okus...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>se opravičujem. sem se pač zatipkala. Opravičena...se zgodi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 meni je spike :xx!: Blondinci :xx!: :xx!: :xx!: Vsak ma svoj okus Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Spike brez peroksida ( sam to ni pravi spike! ) http://screengazing.dee-dee.net/gallery/james01.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 fuj še bolj ogaben Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ah... vsaj ena, ki steka Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>fuj še bolj ogaben Mislim, tudi tvoja starost vec ne opravicuje, da se tako izrazas.Tudi tip na tvoji ikoni je men vizualno totalno neprivlacen, pa znam to malce drugace povedat. Cloveku rect OGABEN, se mi zdi pa res mim... Aliana, sej ni edina, ki te razume... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sej vem, Michelle ampak je Conti tko fajn opisala, da sem mogla komentirat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sej vem Mal sem bla zoprna zarad "ogabno" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Manj konkurence Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 če se že meni o dobrih tipih http://www.pearl-jam.com/pictures/ev9/evtantan.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Aja, o tipčkih bi se morau menit tu? baje. :> mi mamo svojo temo :> dobre bejbe al kak že :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok . Ta tvoj je simpa.....sam mu neb dal. pri nas bi se reklo, ko ti bo "krap" zrasto pol mogoče :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 na hitro bi reku, da je mau podoben Pearl Jam-u - pevcu............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kam bi te prišli, če bi imeli vsi isti okus, ne Men je še kar pogost simpa bejba k pa drugim ni glih.....pa še fajn se mi zdi. Ni bila fora v tem, ampak izrazanju.Tudi jaz imam ponavadi malce "poseben" okus. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 a je?? no eto; glede na muzko bi loh meu malo manj spolirane zobe; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 to že, ampak deluje malo preveč poženjščeno lahko bi pogledal malo bol na ostro in en ciničen smeh zraven - recimo; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 (krap - krapič - močno žensko orožje ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kolk jaz vem je kozorog, v kerem videu pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ni rečeno, da na kakšni fotki ne zgleda tako. no ja - mogoče; vsekakor me je na tej fotki presenetil s svojim lepim zobovjem; morda zato, ker ga bolj enačin s "Combajnom"/Nirvana, ki je bil vedno "tako urejen" , čist in polikan;,; haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ne zamujaš ničesar (po mojem mnenju) - pač Seattle scena, kjer so vsi depresivni od silnega dežja - le Gatesa poglej; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.