untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 nihče menda; prisegam na sonce; na kakšen dober otok z dobrimi dekleti, ki ne obvladajo tujih jezikov, zato si za lažje sporazumevanje pomagajo z rokami; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa tale hokejist, ki je gost pri Mariu, je tudi ! Gregor,ja! Sem pozabila kako se piše? Grem pogledat! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kaj pa ta http://www.lindzi.com/special/nick/nick.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 To je pa res krEsen. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je pa res krEsen. kaj pa je to krsEn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja za dol krEsnt, ne.Joke.Saj sem straight, sam priznam da je decko simpaticen. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja za dol krEsnt, ne.Joke.Saj sem straight, sam priznam da je decko simpaticen. joooj kak maš dobre Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pa kaj so zenskam ( in ocitno tipom) vsec te delne bradice? Men so pa totalno out. Komu kdaj ze pase, ampak nasplosno REDKIM.Al je povsod malce zarascen ( tko par dni brez britja) - to zna bit sexy, samo tudi ne pri vseh...tele kozje stvari..mah...redkim pase ( sej ta niti nima, sam nasplosno)... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>not bad at all <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj so zenskam ( in ocitno tipom) vsec te delne bradice? Men so pa totalno out. Komu kdaj ze pase, ampak nasplosno REDKIM.Al je povsod malce zarascen ( tko par dni brez britja) - to zna bit sexy, samo tudi ne pri vseh...tele kozje stvari..mah...redkim pase ( sej ta niti nima, sam nasplosno)...meni pri tem lih niso, sam v filmu zgleda dosti boljše <{POST_SNAPBACK}>prave kozje bradice tudi meni niso všeč :xx!:pa to ni ta prava kozja, kozje so sam ena črta in so bolj dolge, in so čist mimo :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Moj, moj, moj Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 JAAAA!!!! ....ne vem, ne shizim tolk na igralce, sam Depp pa Keanu..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Lej, se zmenma: Keanu je tvoj, Depp pa moj. Ok? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE!Keanu je moj, moj moj keanuta ko nič ni, ga dregneš pa se stre ko palca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE!Keanu je moj, moj moj Dej ga men Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Tocno Njega pa ne dam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Za vsako se najde kej... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ma dejtre ne štukajte se zaradi njega. Dej mysti ti mej spodnji del, mišelka pa bo mela zgrnji del Sam misti ne vem kaj točno bi si ti začela s spodnjim delom Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Mali! Kake maš dons....odraščaš eh...kmal pa ne bo več tega luštnega fantiča.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mali! Kake maš dons....odraščaš eh...kmal pa ne bo več tega luštnega fantiča.... zakaj pa tako misliš? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Eh...ne upam na glas povedat ....k me lohk kdo našeška....pssssssssst....sej boš vidu, odraščanje in hormoni prinesejo svoj del... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh...ne upam na glas povedat ....k me lohk kdo našeška....pssssssssst....sej boš vidu, odraščanje in hormoni prinesejo svoj del... aja, misliš da bi v kako bando prišel. Ma daj no Jaz sem že v puberteti ene 3 leta in hormoni so opravili najhuje in me ne meče več tako Zdaj lahko gre še samo na boljše :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ne, nism misnla na bando...mah...tipi pol kr mal čudni ratate... hihi, že vidm bombe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh...ne upam na glas povedat ....k me lohk kdo našeška....pssssssssst....sej boš vidu, odraščanje in hormoni prinesejo svoj del... Jest bi te seskal Pikica!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 jaz nebom ratal čuden hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.