Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest bi te seskal Pikica!!! No, vidš, Behi..tuki maš zgledn primer....prej je hotu Aiwo šeškat, zdej bi pa mene.....zdej jih pa razum, dedce zblojene! Sej ne vejo, kaj bi radi! hihi Behi, ne morš pomagat, neizogibno te čaka...DEDC BOŠ RATUUUUUUUUU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, vidš, Behi..tuki maš zgledn primer....prej je hotu Aiwo šeškat, zdej bi pa mene.....zdej jih pa razum, dedce zblojene! Sej ne vejo, kaj bi radi! hihi Ja a ni kristalno jasno??ŠEŠKANJE hocemo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 No more spanking for you, boy.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Kater je ze ta? William neki? Od temnopoltih je se vedno Denzel 1A Ceprav mi je ta letosnji Oskarjevec tudi luskan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Pharrell Williams od N.E.R.D...huuuuud Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, vidš, Behi..tuki maš zgledn primer....prej je hotu Aiwo šeškat, zdej bi pa mene.....zdej jih pa razum, dedce zblojene! Sej ne vejo, kaj bi radi! hihi Behi, ne morš pomagat, neizogibno te čaka...DEDC BOŠ RATUUUUUUUUU tak že ne :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 To ti mislš, k s še mlad... Če pa čudež s tebe rata, pol te pa res prec oženm...sej sm sam mčkn starej (10 let!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 a ne, sem si že nagledal. Oa poroka itaq ni več v modi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 A pol s me na cedilu pustu lihkar? Sej prov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pharrell Williams od N.E.R.D...huuuuud njegovo glasbo mislm, še posebi v duetu z snoop dogg-om Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Travolta v mlajših letih! Vročica sobotne noči! En tip z Lj mu je ful podoben...res...pa še tako dolgo čupo ma...čop....hihi...Zoki Travolta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Jaz sem cist ZA Travolto Simpaticen do konca. V Oprah mi je tako vsecen ratal Pharrell Williams pa bolj "piska" a ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Men tud Pharell lih ne potegne...presuhcan mladenič zgleda.... Kšn Angeeeeeeeeeeeeeeeeeel bi mi spet seduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...uf , kr vroče mi je ratal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Travolta v mlajših letih! Vročica sobotne noči! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 taki, ki izžarevajo toplino,ko ga zagledaš si predstavljaš kako varen,miren,topel objem je njegov...takega ki ga začutiš tako močno,ko ga samo pogledaš...da ti začne kar gomazeti po telesu in se dlakce pokonci postavljajo.....taki k jim učke kar plešejo od veselja in se iskrijo....taki ki so pozorni,ki znajo čutit in občutit tebe,namesto tebe.....taki ki znajo živeti in se veseliti vsakega dneva posebej i ga jemati kot zadnjega..taki,ki znajo z malo dobro volje uživati...in taki ,ki znajo BITI SREČNI s tistim kar imajo....JA TAKI::::::: so meni všeč......a ste kje takega videli? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Hmm če smo ravno pri pri temnolepotcih Tiček iz oddaje THE LICK SHOW na MTV UK http://www.sohailanjum.co.uk/music_files/tnelson2.jpg U ja pa seveda, the one and only...http://netsports.golfing.com/images/golf/tsn/men/woods_masters_2002.jpg...tiger Tiger Woods Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Meni je pa všeč Al Pacino..izžareva nekaj mirnega in skrivnostnega.Pa blazno mi je všeč Edi Pucer iz Pop Tv-ja, zelo duhovit, se mi zdi, da ima nekaj na sebi... Ali pa npr. varianta tipa, kot je bil pokojni Dražen Petrovič (hr.košar4kar)- tam okoli 195 v višino in temnolas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Meni pa od slo najboljši sebastiasn cavaza al kak se že napiše. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 al pacino :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej pa je :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 michelle, glej, kaj si je najin 'dober tip' zdaj omislil ... luštna tale katie, upam, da se imata fajn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Mateja, če želiš dobre tipe potipati v živo, pridi v Izolo na party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>michelle, glej, kaj si je najin 'dober tip' zdaj omislil ... luštna tale katie, upam, da se imata fajn Ona že... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mateja, če želiš dobre tipe potipati v živo, pridi v Izolo na party ... da ne bom bluzila tlele neki, ane ... hvala za tole povabilo... da se prec ve, zakaj bom (če bom) prišla na party Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.