Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Ampak, sej si sam ti x:px pa vem da imaš drugače dober okus x;)x x:Dx

Sicer, kar se tipčkov tiče, mi je čist kul da ti niso isti všeč kot meni x:Xx prihrani težave in morebitne fighte zaradi luštnih blondincev aaaaaaaaal pa tut kakih neblondincev x;)x x:Dx :vragec:

---

A še mevžast poleg vsega :O: pa kaj ste se zdej vsi name spravli :C: x:Ix x;)x

Hec aber naturlich, vsake oči imajo svojega malarja...jst bom vseen še kdaj tisto reklamco pogledala x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

No zdej k mi je pa že konkretno nerodn zaradi mojega okusa, a lahk vtis popravim s kakim NEmevžastim mačotom x:px eh *mal z roko zamahnem...

http://www.1moviesearch.com/photos/brad_pitt1.jpg

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Ampak, sej si sam ti x:px pa vem da imaš drugače dober okus x;)x  x:Dx

Sicer, kar se tipčkov tiče, mi je čist kul da ti niso isti všeč kot meni x:Xx prihrani težave in morebitne fighte zaradi luštnih blondincev aaaaaaaaal pa tut kakih neblondincev x;)x  x:Dx  :vragec:

---

A še mevžast poleg vsega :O: pa kaj ste se zdej vsi name spravli  :C:  x:Ix  x;)x

Hec aber naturlich, vsake oči imajo svojega malarja...jst bom vseen še kdaj tisto reklamco pogledala x:px

Pr neblondincih si me čiiiiiist zgubila :huh: :unsure:

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

no ja recimo Petrca (drgac pa ne shizim na Pitta, ne zanikam pa, da je cist dober tip, sam me cist hladno pusti - tak ksihtek, z majhnim noskom, izklesano facico... ves blond in lep... ni to moj tip)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pr neblondincih si me čiiiiiist zgubila  :huh:  :unsure:

Huh ne vem, nazadnje ko sem prečekirala ti boš že najbol vedla koga je bil še rdečelasec pa ne vem če je naravno kej blondinc x:Dx al ja :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>no ja recimo Petrca (drgac pa ne shizim na Pitta, ne zanikam pa, da je cist dober tip, sam me cist hladno pusti - tak ksihtek, z majhnim noskom, izklesano facico... ves blond in lep... ni to moj tip)

Marsa, taprvo da mi je pod roke padlo kar je manj mevžasto in bolj mačovsko kot tipček ki sem ga prej prilimala. Saj mi načeloma ni bad samo bom raje obrnila temo na lepotce, da si prihranim simpatije do tistega mevžiča drugače bi začela iskat kaj je mevžastega na njem pa mogoče še najdem pa ne, to bi mi blo full bad, mi je pač grozn simpatičen ne morem si pomagat x:)x x;)x

Uglavnem ni panike xyesx naj se novi niz dobrih tipčkov začne...

eh saj to je dbest, da je tko. enim ap tom cruise ni, je pa men.

enim je eric stoltz ogaben, tak rdeckast in pegast, men je pa privlacen,

pa men so vsec taki mulasti tipi mal, kot recimo sean penn.

pa saj te smo ze stopetdesetkrat vse obdelal, ampak lohk se 1x, sexy se mi je zdel ful ralph fiennes v angleskem pacientu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>no ja recimo Petrca (drgac pa ne shizim na Pitta, ne zanikam pa, da je cist dober tip, sam me cist hladno pusti - tak ksihtek, z majhnim noskom, izklesano facico... ves blond in lep... ni to moj tip)

uf, men B.P tud ni, mi je bil pa kr ok v Fighting club-u, zabrit in to..po drugi strani mi je pa ful hud Leonardo, pa vem, da ga kle večina bejb ne prenese..kva čmo..

DON'T PANIC

kdo je ze tale, bruce leejev sin? :8):

Ja, v Klubu golih pesti je bil tud men dober pit (no saj tud sicer ni slab). Pa sploh hud film, se edvad mortoncek mi je bil ok, pa je cista mevzhica. :)

Nisi videla, Surya, da sem nekje napisala, da sem spremenila mnenje o Capriu - menim da dbest igra, se vzivi in ga ta intenzivnost tud dela cist privlacnega, ceprav ima vrabcji ksihtek mal. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kdo je ze tale, bruce leejev sin? :8):

Brandon Lee,

meni osebno, kot tip je imel vse kar rabi imet dober tip, od nasmeha pa do dušice...ostalo pa ni treba dodajat, saj ste sigurno gledali kak njegov filemček !

The Crow - Zakon filem v tem filmu pa mi je bil nekaj posebnega, škoda, da se je končal tako tragično ! :V:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

tocno ja brandon, vran, se mi je zdelo, ja, vsecen tip, tak mal skorpijonski, mracnjaski :palec: x8Dx

(*saj se bruce, ki je bil strelc, je imel 'vse' v sco)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>tocno ja brandon, vran, se mi je zdelo, ja, vsecen tip, tak mal skorpijonski, mracnjaski

(*saj se bruce, ki je bil strelc, je imel 'vse' v sco)

Vidiš,

tega pa se nisem nikol spomnil, da bi si ogledal njujino astro karto...vsaj za Brandon-a ne...za Bruce-a pa sem...sam ne čist v nulo..., da je bil strelec to sem vedel ja, škorpijona pa itak, da je imel veliko v sebi...BOJEVNIK ! x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

men so sploh vsec vzhodnjaki... pa baje so sexy pa tko, dobri laverji. ÷)

ne za Brandona ne vem, sam brucevega sem pa nekoc nekje videla, pa sem si zapomnila.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>men so sploh vsec vzhodnjaki... pa baje so sexy pa tko, dobri laverji. ÷)

Sam ne, kot Tajci...hehe, tajke jin ne morejo videt, baje so preveč hladni...za Kitajce in ostali del vzhoda pa ne bi komentiral, morda se razlikujejo ! x:Dx

V glavnem Bruce & Brandon sta bila nekaj posebnega v to sem prepričan, saj veliko sem sledil njihovem življenju, kar še zmeraj delam...marsi kaj še ni pojasnjeno v njihovem life-u, tako da...! :o|o: x:)x

Uh, men pa Jet Li tak poseben... x:Xx x:Ix :vio: ....bikec, pa ful je mičken, 170 xcivx x:px x:Dx ....drgač pa Tyreesa nisem nič omenjala.... x:px x:px ...body da dol padeš.... x:px x:Ix ...kozorog... :inocent: ...evo slikce.... http://www.wma.com/0/cta/college/lectures/images/tyrese.jpg drgač mi je pa itak še vedno ZEEEELOOOOO DMX... x:Ix ...strelček... :8):

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

DMX... x:px x:px x:px http://cradle2thegrave.warnerbros.com/html/about/images/dmx.jpg

...pa še skupaj z Jet Lijem sta igrala... x:Ix :inocent: http://cradle2thegrave.warnerbros.com/html/about/images/jetli.jpg

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

vis men pa od temnopoltih definitivno michael jordan! x^x x8Dx xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sam ne, kot Tajci...hehe, tajke jin ne morejo videt, baje so preveč hladni...za Kitajce in ostali del vzhoda pa ne bi komentiral, morda se razlikujejo ! x:Dx

uf, ne bi rekla, da so Tajci hladni x:px ...Azijci so me prijetno presenetil s svojo odprtostjo(sploh tipi), ker takoj veš pri čem si...znajo precej dobro šarmirat in na sploh so ful nice (da ne govorimo o njihovem izgledu x:px ) Men je pač azijski tip lepote najbljižji, tako da o njih samo najlepše :2src:

DON'T PANIC

mene so pa svedi presenetil!!! :eek: kok so strastni pa taki, mislis hladni svedi, pajade! Sploh ni res!

Tale tipcek je kar ceden, ja, Surya. :)

mal prevec morda, za moj okus.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...