Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Guest mačona
Ni to Ryan Phillipe? Ali pa se motim. Meni taki tipi niso všeč, mačoti pa z mesnatimi ustnami in v takih pozah. Nima tistega nečesa na sebi, kar bi me pritegnilo. Ker noben me ni pritegnil še zgolj zaradi videza, mora me fascinirati s tem, kar počne, s svojo inteligenco ali umetniškim ustvarjanjem, sploh, če je to glasba. Priznam, vedno sem palila na muzičare, ker sama nisem imela dosti možnosti, se s tem resno ukvarjati.
Deli na socialnih omrežjih

Jst sm opazila, da gremo ženske lažje naprej, ko prebolimo in ne vlečemo preteklosti za sabo....damo novo priložnost in ne gnjavimo novemu tipu da ne bo slučajno delal to, kar je prejšnji. Mu zaupamo, dokler se izkaže zaupanja vreden. Pri tipih pa ni tko...ko jih ena prizadane, je cel halo in pol mislijo, da bo pri vsaki tko in da smo vse take xrolleyesx No, sej mogoče so kake izjeme, a jih ni veliko! Pa to ni bil napad na tipe...tko pač odreagirate, ne? x;)x

Ne bit jezni name.....sej ste nepogrešljivi! Vsi po vrst! x:Xx

hehe, sem zasledila enega Jude Lawa spet :2src: :2src: :2src:

Njegovih fotk ni nikoli premalo x!x x!x x!x x:o)x

Ta iz HIM....pa mogoce bi bil se dober, ce bi bil naraven...sam ta make up. Tipi+make up=NE x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ups, govorila sem o tipu iz Dianine fotke x;)x Pac, v vseh spotih, slikcah ( ta je se dost ok) ima ful make upa ...mogoce se je zdej poboljsal x;)x

<{POST_SNAPBACK}>UMETNIKI + make up = JA x:px  x:Dx  x:Dx  x:Dx (mi je lepo za pogledat, če majo razlog, da se namažejo..... kot Johnny Depp v piratih, s črno obrobljene črne okice.... :2src:  x:px  x:px  x:px  x:px  :vragec: )

Johnny Deep je razred zase :palec: Pa se spomnim, da je bil dober tam ja x:Ix

No sej ta iz HIM je tudi umetnik, samo nekako...men to ni to xnckrivx

Sem zagovornica zenske emancipacije, ampak kle pac govorim zgolj o okusu. Men pac make up na tipih ni vsec ( sej mi tudi bele lase na zenskah, cevlje balerinke itd, niso). Pac okus x;)x Se pa strinjam s tabo. Ce jim je vsec, naj x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Jst sm opazila, da gremo ženske lažje naprej, ko prebolimo in ne vlečemo preteklosti za sabo....damo novo priložnost in ne gnjavimo novemu tipu da ne bo slučajno delal to, kar je prejšnji. Mu zaupamo, dokler se izkaže zaupanja vreden. Pri tipih pa ni tko...ko jih ena prizadane, je cel halo in pol mislijo, da bo pri vsaki tko in da smo vse take xrolleyesx No, sej mogoče so kake izjeme, a jih ni veliko! Pa to ni bil napad na tipe...tko pač odreagirate, ne? x;)x

Ne bit jezni name.....sej ste nepogrešljivi! Vsi po vrst! x:Xx

statistike kažejo da moški prebolvejo zveze DLJE kot ženske x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>UMETNIKI + make up = JA x:px  x:Dx  x:Dx  x:Dx (mi je lepo za pogledat, če majo razlog, da se namažejo..... kot Johnny Depp v piratih, s črno obrobljene črne okice.... :2src:  x:px  x:px  x:px  x:px  :vragec: )

xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Johnny Deep je razred zase  :palec:
dejansko, xyesx

men recimo kot tip niti ni kaj blazno vsec... tud vseh njegovih filmov se mi ne da (vedno) gledat.

je pa dejstvo, da ima *Nekaj* in je poseben.

In zato mi je vsec, kker clowk da mi je vsec, mora izzarevat.

sicer je pa sam obraz, telo, slika skoraj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa tezko reces; tip je DOBER samo glede zunanjosti. jaz tezko, se posebi ce jih poznam, sem jih gledala v filmih in so mi pac simpaticni ( poteze, mimika, glas, vloge) ali pa ne. Nekako izzareva notranjost, ce tipa poznas. Meni nekako se tako lep tip ne more biti dober, ce ga poznam iz filmov in mi je bil v vlogah in igranju zmer zoprn. Joj, nerazumljivo, ampak ok xrolleyesx

ne vem, jest pa rečem, tale tip je pa dobr, luškan, sexi in mislim samo na zunanjost...pogledaš ga pač tako kot pogledaš lepo sliko npr...nič ne razmišljaš o tem kake vloge je npr. mel al kaj vem kaj še..pač rečeš, da ma dobr geštel, lep nasmeh...
DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>...pogledaš ga pač tako kot pogledaš lepo sliko npr...

natancno tako... lahko je cist prazna... lahko pa je lepa, zato ker TEBI nekaj izzareva.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Bom tkolele rekla.....vizualno dobrih tipov je kot listja in trave, umetnost pa je dobiti še tko dobrega tipa, po srcu! ETO! KVA SM PAMETNA! :o|o:

Jst sm najdla enga k ma zlo dobr srček, sam nevem kok časa se me bo držu, sm bol vihrave narave :rolleyes: xvrtcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...