Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>natancno tako... lahko je cist prazna... lahko pa je lepa, zato ker TEBI nekaj izzareva.

mislm, izžareva lepoto..itak, da je meni nekaj drugega lepo kot npr. tebi..hočm rečt, jest pri teh stvareh ne kompliciram..če je tip luškan, je luškan, ne glede na to, da je mogoče beden po karakterju..

sej pomoje veš kaj mislim.. x;)x

DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

vem vem, sam se ne strinjam cist s tem, da je lepota sam obleka cloveka, se mi zdi, da je lohk lep, tud ce ni, ce izzareva.

recimo sean penn, ki je pravzaprav prej grd kot pa lep, ce bi se sli tkole. No meni pa je dober tip. :)

In recimo bon Jovi, res diana, ne bi mogel bit bolj tipicen ribetek, je lustkan, cist fini, lepckan, docim oni drugi pa ne, pa je ta jon bolj cukrckan, a vseen oni zgleda kot bejba.

pA mi ni, nekak... pa nit ne morem rect da je lep, dober tip al kaj tacga.

Johny Depp mi pa ni tolk, sam je pa privlacen, pa tud izzareva.

sam tam en naturiran plasticni chippendale z lepim ksihtkom me pa cist hladno pusti... mora met pa se kaj vec, 'dober tip'. lohk ma tud kaj manj... od onih 'najlepsih'..

al pa lepotci tipa schenkenberg al kaj je ze, oni nemski maneken, ki nisem ziher ce ni tud riba.

No, taki tipi.... jih je lohk 200 z mano v prostoru, pa bom sla zdolgocaseno dam. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men so pa taki da majo neki nevarnega videt fajni... sam nisem vidla takega že full cajta.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx moj se mi je zdel tak.. solder boy (glih v vojski bil).. ko sva se spoznala pa čez 190 vlek.. mi je bil tak kr fajn.. ja... x:Ix

Ej, ka bo zdej s totimi djedi, ko jim v vojsko ni treba oz. je ni več, a bojo taki mamini sinčki, sej tak nč ne bojo znal, še evrokrema iz hladilnika vzet pa na kruh namazat... x:px Babe!!!! x:)x

Mushi

men tud manekeni niso všeč (no, ker že), pa naj bi bili oni kao "lepi". to je pač stvar okusa. men npr. Jon Bon Jovi ni luškan, mi je pa Johnny Depp ful. No, recimo, meni je ok igralec Sean Connery, simpatičen, dobre filme dela, pa niti pod razno ne morm rečt, da je dobr tip, če mi pa ne zgleda dobr...mislm, ne glede na to, da je karizmatičen, on ni za "dol dat"...je Milf v "dobrih bejbah" dobr povedu kako in kaj in pač jest tud tko razmišljam...prvo kar vidm na tipu je njegova zunanjost..pol so pa druge stvari..sploh pa tukaj v tej temi, nekako ne morem govort o karakerju nekega tipsona na sliki..

mushi, men je tud "dangerous look" kul :palec:

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>No, recimo, meni je ok igralec Sean Connery, simpatičen, dobre filme dela, pa niti pod razno ne morm rečt, da je dobr tip, če mi pa ne zgleda dobr...mislm, ne glede na to, da je karizmatičen, on ni za "dol dat"...

men pa ni sean connery, zanimivo da si dala ravno njega za primerjavo.

mene tak *sarm* (?) pusti povsem hladno.

pa se *sheshnjanje* xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :xx!: x:o)x

Ne prenesem...

vse bolj in bolj to fura, se je cist ufural, da to je pa zdaj nad! x:o)x x:Dx xrolleyesx

Mi ni...

'za dol dat'? zanimiv si postavila... nikakor!!!

Pac pa Johny D. bolj kot pa Jon bon jovi, pa ceprav je slednji bolj 'lustkan'...

no in o tem govorim... lepota pa to... to je skor mal brez veze...

recimo rajs grem na zmenk z de vitom kot pa s conneryjem...

cist mim, nimam okusa? xcivx x:Dx x:px

Morda... morda pa mi je samo ljubsa zabava in vloga carice kot pa vloga gledalca in obcudovalca. x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimivo... Kaj si pol sele o de Niru mislis???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja Connery je zacel na stara leta ššššš-škat xrolleyesx x:Dx x:Dx Ni mi pa napacn. Od teh tastarih imam definitivno najraje Antonyja Hopkinsa, takoj za njim pa Jack Nicholson ( ne morem ga pozabit v As good as it gets) x:px Samo ok, kle ne gre zdej o zunanjosti...samo ok xnckrivx
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

itak, lepota še zdaleč ni vse..sam pravm, da mi je fino pogledat kakega luškanega tipčka in si mislt, tale je pa ful luškan, lep, sexi..si mal napast oči na njemu(fantje bodo to štekal x;)x ) in to je to, nič drugega, nobenega filozofiranja..

Pharrel, Leonardo, Ashton, Paul Walker, Heath Ledger, Johnny Depp, Jason Scott Lee..sami lepi fanje za pogledat..kaj pa vem kakšni so po karakterju in me niti ne zanima...

Marsa, a bo ok zdej? se mi ne da več, ker pomoje veš kaj govorim...no, če boš pa vseen hotla kej dodat , pa kar x:Dx x;)x

DON'T PANIC

sem se spomnila ,da sem zmeri ko sem videla v kopru damjana cavazzo(brat od sebastjana in cin borisa)skor dol padla.ta tip mi je pa tko dober.podoben je sebastjanu,sam drgac zgleda...ni tko fensi...tak kokica zgleda.pa opazila cigancica,da je tud gentlmen x^x bi ga prav rada se kdaj vidla :2src: zdej videvam sam borisa tle po kopru :o|o: le kje se skriva njegov sinek x:px

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>evo k ste že enkrat neki od karakterjev omenil, se mi zdi Patrick Swayze full tak karaktern človek, prou izžareva neko srčnost  x:Ix

Pozitivac...! :palec:

Men pa je ta legenda...dober igralec, kot Tip ! :palec: (Kozorog) :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Men je scasoma se kr priljubil Keanu..

Sam kot igralc pa.. se mi zdi, da mu sam dolocene vloge pasejo.. tist, akcija in to.. nekak 'pretrd' za kake neznejse vloge.. sem ga gledala zadnjic v sweet november.. pa sej je cist fajn no.. sam tko.. pretrd, prelesen..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Groza Mushi, saj ves...

Ful me moti afektiran govor... ko rpav slisis, da oni nekaj kao fura... xrolleyesx

heh, Cigichka, ti pa res padas na ribe. ;) :D

Surya, ja, saj se stekava, sam dobra jed bo tud na zunaj fajn zgledala...

Ti mi pa zatrjujes, da ti dol visi in da je mcDonalds hrana cist kul, ker ti dol visi za karakter hrane, pac pa shizis na videz?

Govorimo pa o OKUSIH sam...

Recimo keanu Reeves... Tak medel, soft, premehek. sam pa lusten tip, nekaj posebnega. Kot igralec glih ne blesti.

No in je za moj okus po videzu lepsi kot johny depp, mi je pa slednji dost bolj vsec in je ful boljsi tip, ker ima vec vsebine. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...