Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Surya, ja, saj se stekava, sam dobra jed bo tud na zunaj fajn zgledala...

Ti mi pa zatrjujes, da ti dol visi in da je mcDonalds hrana cist kul, ker ti dol visi za karakter hrane, pac pa shizis na videz?

Govorimo pa o OKUSIH sam...

Recimo keanu Reeves... Tak medel, soft, premehek. sam pa lusten tip, nekaj posebnega. Kot igralec glih ne blesti.

No in je za moj okus po videzu lepsi kot johny depp, mi je pa slednji dost bolj vsec in je ful boljsi tip, ker ima vec vsebine. :)

ne vem več kako ti povedat, zmankal prispodob..

Dobra jed(dober karakter)ni nujno, da bo tudi n azunaj fajn zgledala-> kao, privlačnost prihaja od znotraj..če si grd, ti notranjost ne pomaga pri tem, da bi bil fizično privlačen..

kje smo zdej pršli na hrano? ok, men McDonalds ni všeč (niso mi všeč manekeni), ne po videzu, ne po "karakterju hrane"..

jest govorim le o tem, da pogledaš kakšnga tipa in si rečš tale je pa luškan, lep..ne morm govort o karaktreju, če ga pa ne poznam..a štekaš, da kle ni fore v tem, da bi se spuščala v "vsebino" tipa...jest govorim le o fizični privlačnosti...

drugo pa je, kakšni tipi so men dejansko všeč..valda ne en, ki nima nič v glavi in je samo luškan...

DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

men tud swayze ni prevec vsec, cage pa mi je bil kar, sems e ga pa mal navelicala, tud kot igralec nekak ne ponudi nic VEC.

recimo Travolta, halo!!! dbest da so mu dali se eno sanso!!!!!!!!!!!!!! kolk jo je dobr izkoristil!!!! iz onih briljantin in tega, ko je tam plesal s skrauzlanimi laski z ono jamico... x:Dx x:px

zdaj pa tak igralec!! Sicer mi ni vsec, niti mal po mojem okusu, sam je pa Jack totalen.

ze pri face off se je lepo dal videt - Travolta je bil dbest v obeh vlogah, cage pa je v vlogi dobega fanta mal shepal, jok in obcutljivost mu nista sla najbolj od rok...

ampak vseen, cela pojava je dobra, ne mroes rect, da ni dobr tip in da ne zgleda dobr.

al pa gary oldman, ki ga nekak vedno nastimajo skoraj zanikrnega, pa je meni ful dobr tip, se posebej v Drakuli (sam tam kjer igra mladega grofa xDDx, sicer pa v vlogi Drakule cist blesti, vokal tak star da spravi iz sebe, tko mald tip, pocasna mimika, vzvisena, skrivnostna, zakon!)...

enih lepot se preprosto navelicas... npr. kok se mi je vcasih zdel dober tip anthony od RHCP, zdaj ga pa skor videt vec ne morem..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

npr. men je tud Hugh Grant vsec, pa ceprav je tak mal lesen, kot da bi metlo pozrl in mal tog. pa mi je vseen vsec, ima nekaj hudomusnega in globljega kot daje na prvi pogled.

pa se v enmu dbest filmu (gejevski film v bistvu), sem ga najprej uocila, pa mi je od tedaj vsec. Filmu je morda naslov Maurice.

Pa vsec so mi kaksni sportniki, recimo Michael Jordan.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>aja pa Keanu Reeves mi je full simpatičn pa tak poseben tip  x:)x

ufff,bemu on je pa vreden greha,ja x:px x:px x:px

[

heh, Cigichka, ti pa res padas na ribe. ;) :D

. :)

:eek: kdo je riba zdej spet x:Ix a damjan?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

uf, Marsa, sva se pa razpisale x:Dx :palec: . veš, men "stara garda" alla J, Travola, N.Cage, ipd. ne potegnejo. Pač ne padam na "stare", tko po videzu (samo po videzu x;)x ). men so bl baby face všeč, sej sm jih že zgoraj naštela...

morm prov pomislt, če mi je kak stari všeč...čak, mogoče M. Gibson..mislm, boljši je bil k je bil mlajši, itak..ah, kva pa vem..sej ni nujno, da more tip zgledat "možat", da je dec, mater.

DON'T PANIC

ja, oba sta, glede na to, da sta brata-dvojcka. :) a je zdaj bolj jasno? :D

torej, ja. :)

Men tud 'stari' niso vsec' - tud mel gibson ne, pa dol mi je padel mal, ko je z nago ritjo okol hodil (cist brez pottrebe), morda v filmu tequila sunrise.

ceprav v enem intervjuju mi je bil pa kar simpaticen.

Picasso

pa dol mi je padel mal, ko je z nago ritjo okol hodil (cist brez pottrebe), morda v filmu tequila sunrise.

haha,kul :palec:

sem pa zadnjič gledala South park kjer so se iz njega norčeval in sem se ful narežala..Na koncu je tekel nag, mislim, da z brisačo okol pasu in poštrihan z modrimi črtami po faci (alla Braveheart)

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>Ja Connery je zacel na stara leta ššššš-škat  xrolleyesx  x:Dx  x:Dx Ni mi pa napacn. Od teh tastarih imam definitivno najraje Antonyja Hopkinsa, takoj za njim pa Jack Nicholson ( ne morem ga pozabit v As good as it gets)  x:px Samo ok, kle ne gre zdej o zunanjosti...samo ok  xnckrivx

hehe res ja as good as it gets je as good as it gets :D :palec: ta dva, pa Connery, pa naš Mick ;) so pomoje tanarboljši tipi...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>ja, oba sta, glede na to, da sta brata-dvojcka. :) a je zdaj bolj jasno? :D

torej, ja. :)

v .

caki,a ni eden od dvojchkov umrl? :eek: pred leti ,dvojchek sebastjana.

ta naj bi bil pa mlajshi-damjan.vsaj na videz je videt par let mlajshi,pa kolikor vem je tisti,ki naj bi bil dvojchek umrl... xrolleyesx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Marsa :palec: Gary Oldman :wOOt: Ne vem kako sem ga pozabila...No, on mi je na tak način narejen kot Malkovich-malo lucidn, pa po svoje privlačen-ne kr neki. xsuperx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Najbrž je bil že omenjen,...

x:px

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>npr. men je tud Hugh Grant vsec, pa ceprav je tak mal lesen, kot da bi metlo pozrl in mal tog. pa mi je vseen vsec, ima nekaj hudomusnega in globljega kot daje na prvi pogled.

pa se v enmu dbest filmu (gejevski film v bistvu), sem ga najprej uocila, pa mi je od tedaj vsec. Filmu je morda naslov Maurice.

Pa vsec so mi kaksni sportniki, recimo Michael Jordan.

A se ti da v par stavkih opisat vsebino tega film, ker se mi zdi, da sem ga nekoč z nekom gledala v kinu. Zanima me konec , če se morda spomniš.

<{POST_SNAPBACK}>caki,a ni eden od dvojchkov umrl? :eek: pred leti ,dvojchek sebastjana.

ta naj bi bil pa mlajshi-damjan.vsaj na videz je videt par let mlajshi,pa kolikor vem je tisti,ki naj bi bil dvojchek umrl... xrolleyesx

Ne, Damjan in Sebastijan sta dvojcka, imela sta pa se mal starejsega (pribl. mojih let, par let je bil mlajsi) brata kristijana, ki je umrl, ko je Miladoyka snemala spot. On je bil kitarist. Ta dva sta pa lepo ziva in zdrava in cedna. kris je bil pa po svoje se bolj ceden, tadva sta cist fotru podobna, kris pa mu sploh ni bil, morda je bil mami... Tak 'umetniski' tip, bolj poduhovljene lepote, tud zlo ceden in blazno prijeten in dober clovek. :V:

<{POST_SNAPBACK}>Marsa :palec: Gary Oldman :wOOt: Ne vem kako sem ga pozabila...No, on mi je na tak način narejen kot Malkovich-malo lucidn, pa po svoje privlačen-ne kr neki. xsuperx

Ja, tko kot Malkovich, prav zares. nevarna razmerja? x^x x^x x^x x^x :palec:

Za znort dober malkowich in prav tako Glen Close. xyesx

<{POST_SNAPBACK}>A se ti da v par stavkih opisat vsebino tega film, ker se mi zdi, da sem ga nekoč z nekom gledala v kinu. Zanima me konec , če se morda spomniš.
Hm, glih konca se ne spomnim... ze dolgo je, odkar sem ga gledala.

Bil je on nek aristokratek in so bili mladenici, frendi in v bistvu so se tud tkole mal zblizal... Pol se je pa nekak 'moral' ozenit pa je zatrl to custvo pri sebi, vendar je ta frend se vedno hodil na obisk kot druzinski prijatelj. Potem je v igro vskocil se en tipcek, mlajsi, nek delavec na tem posestvu al kaj je ze bilo in pol je postal ljubimc od tega.

Mah saj, zdaj tko zmeden govorim, ker se spomnim ful zivo predvsem posameznih kadrov, scen in tko. Ful dobr je Grant igral tega tipa, kako se je sprenevedal, a v sebi je pac se boril in to, ful dobr.... Vzdusje, scene, tko umetnisko, pa v bistvu je film o prijateljstvu, ni glih zdaj sam gejevski, ceprav je, ampak hocem rect, ima vec globljih sporocil, no mene je zlo navdusil.

Glej na googlu sem nasla en link (res je film maurice): http://gayinfo.tripod.com/maurice.html

Bos prec vidla, ce je to to, so vsi trije ta glavni tipcki gor.

Picasso

Ja,nevarna razmerja :palec: .Oldman mi je pa bil dober v true romance-prava stvar(christian slater, patricia arquete..)-na splošno mi je bil film ful všeč(takrat) x:)x
fish is mute-fish knows everything-G.B.

dbest film, HUUUD! Kok je bla sexy arketka!!! :2src: Pa clo soprano igra, ko ona s tistimi skarjicami proti njemu in ko je slater elvis. :P Dbest film, hud, akcija, ful za smejat, dbest dialogi, res, ja oldmana so mal pogrsal, mu uch steklen dal al kaj, ampak kok sta bla dobra.

aja, Christian Slater mi je tud dober tipcek. :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...