Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Oooo ja,tale je pa za pojest... :yumy:  x:px  x:Dx

Hehe to je po moje tip, ki sem ga jaz najveckrat omenila tu - kot dobrega tipa. Ze kar najedam sama seb s tem, sam je res dober x:Ix

Njegovih fotk ni nikol premal x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

kak se je pa nesreča nrdila pr spotu pr Miladoyki Marsa? A ti veš kej bolj tko.. a je padu kje al kej nanj al v kakem kontekstu.. mam to plato Bloodylon al kaj je full so dobri..
Mushi

<{POST_SNAPBACK}>ja, ... tudi meni se tko zdi ... LOL ... pa ful čudno izpade zarad tega. drugače pa ni slab.  x;)x

Men pa taki "lepotci" niso ne vem kaj...

Vcasih prav opazam, kako mi nepravilnosti na obrazu naredijo ta obraz se bolj luskan...pri tipu, jaz jih nimam x:o)x x:o)x x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Ne, Damjan in Sebastijan sta dvojcka, imela sta pa se mal starejsega (pribl. mojih let, par let je bil mlajsi) brata kristijana, ki je umrl, ko je Miladoyka snemala spot. On je bil kitarist. Ta dva sta pa lepo ziva in zdrava in cedna. kris je bil pa po svoje se bolj ceden, tadva sta cist fotru podobna, kris pa mu sploh ni bil, morda je bil mami... Tak 'umetniski' tip, bolj poduhovljene lepote, tud zlo ceden in blazno prijeten in dober clovek.  :V:

.

no,vidis...men pa cist druge informacije bile dane.

pol pa evo,spet ena riba :o|o: ki mi je vsec.res ne vem kako je to mozno.

jah,kaj cem vse moje ljubezni so bile ribe ali pa raki...sam en je bil vmes slucajno dvojcek..izjema-.glih da potrjuje pravilo x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>dbest film, HUUUD! Kok je bla sexy arketka!!!  :2src: Pa clo soprano igra, ko ona s tistimi skarjicami proti njemu in ko je slater elvis. :P Dbest film, hud, akcija, ful za smejat, dbest dialogi, res, ja oldmana so mal pogrsal, mu uch steklen dal al kaj, ampak kok sta bla dobra.

aja, Christian Slater mi je tud dober tipcek. :palec:

Ta film je res bomba!!!Igralska zasedba, da pades dol.Se Brad Pitt notr igra!! x:Dx :vragec:.Reziru ga je Tony Scott, scenarij napisu Tarantino... madafakin dreamteam!!! :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Mushi, ni mi prevec za o tem govort... zato da zadostim nekim... nekemu zanimanju obcemu...

Pac tle sem upadla, da ni kar necesa napisanega, da je kdo umrl recimo, ki ni, al kaj tacga... :)

Drugac pa... umrl je pri snemanju spota. padel je v eno luknjo ali je nekaj padlo nanj. Zalostno zlo... Pa tolk kul clovek, pa se tolk lusten tip je bil.

je pa vlekel nekak nesreco nase... ze ko smo mi snemal spot (drugi bendi, on je bil pa tud kitarist), v zakloniscu pod gradom, se je edini ful nekaj poskodoval, padel, ne vem tocno kaj je ze bilo, a vem da se je poskodoval...

Niso si bili pa nic podobni, bratje, hocem reci on z bratoma... cist drugacen tip je bil... rak. ful bi ti bil vsec; cigichka. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

verjetno bi mi bil ,ja :sori:

sam ,zdej,ce sta pa ta dva dvojcka,a ni zanimivo,da mi sebastjan sploh ni vsec ?xrolleyesx damjan pa mi je bil ful.eno poletje smo se skoz s frendi druzli na pomolu v kp,v kaficu..in on je fulkrat uletel s psom...oba bi kr vzela x:Dx

pol pa je ta pes kr sam k meni uletel in on ga je prisel iskat in spregovorila sva par besed na racun psa...in tip me je tko fasciniral...ajej...sem bila kr zacarana :2src: x:Ix

shakti gawain

saj je simpaticen res, sta oba privlacna. kris je bil pa tak... neznejsi. cist drug tip, sploh nikol ne bi rekel, da so bratje. Ziher bi ti bil, ker po mojem je bil vsem. ker je bil lusten pa zlo fajn. prijeten clovek in kul. Se ga cist zivo spomnim, pa je ze kar nekaj cajta minilo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mozno.ceprav se chudim ,da mi je zhe damjan,ker ne padam na lepotce ponavadi.

padam bolj na "napake" oziroma neke nepravilnosti pri tipih me privlachijo.

shakti gawain

ja, jaz sem tud bolj tko 'ustimana', ampak sta sarmantna, oba...

Picasso

no,a si vidla...ribaki x:Dx

le kaj vidim jst na ribakih,pa rakih...same nezne dusce...k moras pazit pol kaj reces in kako reces...da ne bi narobe razumel.

ta riba,s katero sem porocena je pa visek vseh teh ki sem jih do zdej poznala.

obcutljivo kot steklo,she bolj,no x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>no,a si vidla...ribaki  x:Dx

le kaj vidim jst na ribakih,pa rakih...same nezne dusce...k moras pazit pol kaj reces in kako reces...da ne bi narobe razumel.

ta riba,s katero sem porocena je pa visek vseh teh ki sem jih do zdej poznala.

obcutljivo kot steklo,she bolj,no x:Dx

Cigančica! xDDx

Ne na mi govori.....he,he,he. Imam jaz doma dve taki ribici (moj dragi in hčerkica). xDDx

Nežni dušici, zaviti v vatko, občutljivi....oh in ah.....Ampak, ju pa nebi zemenjala za nič na svetu. SO PA TE NAŠE RIBICE LAHKO TAKO SLADKE, a ni res? x?x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>meni je pa zelo všeč in sexy, slovenski maneken Alen Kobilica  :2src:  x:)x

hehe! Pridi kdaj k meni na kavo, pa ga boš občudovala. Ima setrične v moji bližini. Ko pa je bil froc, je bil pa tako grdkan, haha. meni ni všeč, je preosladno lep. Ti lepotci iz revij...hm... :o|o:

Ful prjazen decko!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>... je preosladno lep. Ti lepotci iz revij...hm... :o|o:

ja, tko nekak...

sam 'po vseh pravilih' je pa cist dober tip in pravzaprav cist prijazen in tak zgleda, ne naduvan al pa kaj tacga...

Picasso

ja saj preosladno lep, to je taka 'oznaka', ki bi mu ji tud jaz dala...

mene cist hladno pusti tak tip lepote al pac moskega.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...