Primavera 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj preosladno lep, to je taka 'oznaka', ki bi mu ji tud jaz dala...mene cist hladno pusti tak tip lepote al pac moskega. Mene tudi, kot bi gledal neke v bleščeč papir zavite čokolatine v plastični škatli, na pokrovu pa kaki tropski otoki in polno srčkov, hehe :xx!: .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 hihi, nimamo vsi enakega okusa in prav je tako sicer sem ga videla v živo, pa je mal bolj droben oz. suh, na slikicah pa mi je Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, nimamo vsi enakega okusa in prav je tako sicer sem ga videla v živo, pa je mal bolj droben oz. suh, na slikicah pa mi je A se zmeri hod z bivso bejbo od Pintarja? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se zmeri hod z bivso bejbo od Pintarja? mene vprašaš? jaz nevem ga ne poznam,samo videla sem ga parkrat v Ljubljani Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Who is Pintar? Te sfere mi nekak niso.... pa nebi vedela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Erazem Pintar, tist veleuspesni podjetnik ( ki ma jajca, zato ker se je upal startat biznis s fotrovimi milijoni ), v prostem casu tudi pevec-a poznas tisto: Tedaj vem le da si se meni smejala in rekla: Kaj se bojis, sedaj bi za iglo z zivljenjem placala in rekla obdrzi drobiz.... Vsestransko nadarjeni genij skratka Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 aha že vem, tisti "playboy" smotan :xx!: Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha že vem, tisti "playboy" smotan :xx!: Playboy jap. :xx!: Mislim, tko nadutega cloveka pa se ne... Enkrat je nasmu faxu kot gost mel eno predavanje o tem svojih podjetniskih podvigih in kok je on sposoben in oh in sploh ( pozabu je sam omenit fotrove milijone , je pa na veliko omenjal svoja jajca :xx!: )... ne mors verjet kasn egotrip. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 :xx!: :xx!: :xx!: Bljak, že vem, koga misliš. Na katerem faksu je to bilo? On pa faks? Sigurno si je sam plačal, da so mu dovolili imet predavanje. Le o čem je govoril? O solariju, Versacejevih oblekah in silikonu? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: :xx!: :xx!: Bljak, že vem, koga misliš. Na katerem faksu je to bilo? On pa faks? Sigurno si je sam plačal, da so mu dovolili imet predavanje. Le o čem je govoril? O solariju, Versacejevih oblekah in silikonu? :xx!: Ekonomska fakulteta. No sam to so bil en tak predmet, kjer smo meli priloznost spoznavat precej zanimive ljudi, razne podjetnike in druge "face", pa se celo Ruglelj je bil v gosteh-to je bil sele kazin!!!V bistvu je bil predmet poslovno okolje podjetja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 ste imeli v gosteh tudi Japca Jakopina (Seaway)? Ta je pa iz našega faksa pa še ful je dober tip. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ste imeli v gosteh tudi Japca Jakopina (Seaway)? Ta je pa iz našega faksa pa še ful je dober tip. Tud ja. Ta je drgac v redu decko in tut ful dobre jadrnice dela, sam o poslu pa... no comment!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud ja. Ta je drgac v redu decko in tut ful dobre jadrnice dela, sam o poslu pa... no comment!! Že ve, zakaj ne Pri nas je bil pa med odmori kar zgovoren tudi o poslu. Res fajn dečko, pa bratec tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica! Ne na mi govori.....he,he,he. Imam jaz doma dve taki ribici (moj dragi in hčerkica). Nežni dušici, zaviti v vatko, občutljivi....oh in ah.....Ampak, ju pa nebi zemenjala za nič na svetu. SO PA TE NAŠE RIBICE LAHKO TAKO SLADKE, a ni res? ja,vcasih je tko nezhen in tko ranljiv zgleda,da ga kr moram objet in mal pocrtat.in se tko stisne,kot otrok.in pol je tko vesel ,ko ga pobozam...da ne govorim kolk mu pomeni pohvala,priznanje...skoz rabi potrjevanja,da je gud,da je lep in dober.sam mi je pa zanimivo ,da pa recimo v intimnem odnosu,v seksu pa ni tolk nezen...se kr naenkrat vzivi in ni vec ribica mirna,ampak kr postane iz morskega psa...pa spet ribica pa spet se kr zliva kot voda in spet kot vulkan.mega mesanca,ti ne more bit dolgcajt Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja,vcasih je tko nezhen in tko ranljiv zgleda,da ga kr moram objet in mal pocrtat.in se tko stisne,kot otrok.in pol je tko vesel ,ko ga pobozam...da ne govorim kolk mu pomeni pohvala,priznanje...skoz rabi potrjevanja,da je gud,da je lep in dober.sam mi je pa zanimivo ,da pa recimo v intimnem odnosu,v seksu pa ni tolk nezen...se kr naenkrat vzivi in ni vec ribica mirna,ampak kr postane iz morskega psa...pa spet ribica pa spet se kr zliva kot voda in spet kot vulkan.mega mesanca,ti ne more bit dolgcajt Ja, v sexu z ribico je tako kot v razburkanem morju. NORO....Vedno za akcijo. Lahko bi rekla, ni zavor in nikoli ni NE.... xDDxSem ravno jaz tista,ki moram na koncu reči:"Ne morem več...,hi,hi,hi. (sicer se redkokdaj zgodi, a vendarle). Ej, Cigančica,kaj si pa ti po horoskopu? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, v sexu z ribico je tako kot v razburkanem morju. NORO....Vedno za akcijo. Lahko bi rekla, ni zavor in nikoli ni NE.... xDDxSem ravno jaz tista,ki moram na koncu reči:"Ne morem več...,hi,hi,hi. (sicer se redkokdaj zgodi, a vendarle). Ej, Cigančica,kaj si pa ti po horoskopu? jst lev-rak-lev ribji seks je res ...edino pri naju je tko da se jaz ne ustavim kaj chem...sem zmeri za akcijo,njega pa premaga ponavadi utrujenost ,ker res ful dela ...po 12 ur na dan.se pa spomnim,da je ,ko sva sla vsakic na dopust,bil zmeri za akcijo...po celo noc in dan...nikoli konca...in skozi je strasten...ce mu pa kak dan recimo ni do tega tud ne bo seksal neki napol.al za prov al pa nich in tko mi tud ustreza,oba ljubiva kvaliteto in ne kvantiteto kaj si pa ti? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst lev-rak-lev ribji seks je res ...edino pri naju je tko da se jaz ne ustavim kaj chem...sem zmeri za akcijo,njega pa premaga ponavadi utrujenost ,ker res ful dela ...po 12 ur na dan.se pa spomnim,da je ,ko sva sla vsakic na dopust,bil zmeri za akcijo...po celo noc in dan...nikoli konca...in skozi je strasten...ce mu pa kak dan recimo ni do tega tud ne bo seksal neki napol.al za prov al pa nich in tko mi tud ustreza,oba ljubiva kvaliteto in ne kvantiteto kaj si pa ti? No, saj ga moraš razumet,če dela 12 ur na dan je potem kar težko celo noč...... Se ti pa na dopustu oddolži.... Tudi pri nama je tako, bolje kvaliteta kot kvantiteta. Verjetno pride do tega takrat, ko si že toliko star, da pač nisi zadovoljnen z kr neki....Nič ne more biti storjenega napol....Drugače pa, akcija nikoli ne škoduje,ne? Drugače sem pa jaz po horoskopu ovnica.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, saj ga moraš razumet,če dela 12 ur na dan je potem kar težko celo noč...... Se ti pa na dopustu oddolži.... Tudi pri nama je tako, bolje kvaliteta kot kvantiteta. Verjetno pride do tega takrat, ko si že toliko star, da pač nisi zadovoljnen z kr neki....Nič ne more biti storjenega napol....Drugače pa, akcija nikoli ne škoduje,ne? Drugače sem pa jaz po horoskopu ovnica.... ovnica,a?moj mozh je oven v asc Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ovnica,a?moj mozh je oven v asc Pa ja da, ovni smo sami fajni ljudje..... Moja dva ljubčeka sta pa oba v asc tehtnici..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud ja. Ta je drgac v redu decko in tut ful dobre jadrnice dela, sam o poslu pa... no comment!! kaj o poslu? japec pa jernej jakopin oba sta zelo inteligenta človeka pa tud zelo preprosta, sploh japec fajn dečko,kot je rekla primavera in zelo športen tip, sm parkrat kolesaril z njim in jadral kar se tiče poslov in same proizvodnje, lahko samo rečem vsa čast - res sposobna tipa, na uro zaslušta tok kesha k en povprečen delovec v enem letu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj o poslu? japec pa jernej jakopin oba sta zelo inteligenta človeka pa tud zelo preprosta, sploh japec fajn dečko,kot je rekla primavera in zelo športen tip, sm parkrat kolesaril z njim in jadral kar se tiče poslov in same proizvodnje, lahko samo rečem vsa čast - res sposobna tipa, na uro zaslušta tok kesha k en povprečen delovec v enem letu Vse lepo in prav ce ne bo ljudje z istim poslom(al pa se slabsimi jadrnicami) kot onadva zasluzili se ene par 10x tolk. Glede designa jadrnic pa organizacije proizvodnje jima ni kaj ocitat, pa partnerja za kolesarit sta tut verjetno dost v redu. Sam nekaj druzga je dobr delat jadrnice, nekaj druzga pa jih dobr prodajat. Ce jih dobr delas, se bodo zihr prodale, sam po kaksni ceni... kle pa pridejo v igro trgovske spretnosti oz. ulicna prebrisanost, ce hoces-kle pa, po mnenju mnogih, onadva sepata. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse lepo in prav ce ne bo ljudje z istim poslom(al pa se slabsimi jadrnicami) kot onadva zasluzili se ene par 10x tolk. Glede designa jadrnic pa organizacije proizvodnje jima ni kaj ocitat, pa partnerja za kolesarit sta tut verjetno dost v redu. Sam nekaj druzga je dobr delat jadrnice, nekaj druzga pa jih dobr prodajat. Ce jih dobr delas, se bodo zihr prodale, sam po kaksni ceni... kle pa pridejo v igro trgovske spretnosti oz. ulicna prebrisanost, ce hoces-kle pa, po mnenju mnogih, onadva sepata. no ja ona dva delata bolj kalupe za bavario(nemški gigant), drugač od jadrnic majo pa zej šele 2 modela,ki sta v redni oz. serijski proizvodnji shipman 50 in 60 karbonska jadrnica, zelo lepa in definitvno najbolši in najdražji slovesnki proizvod in leta 2003 je bila ta jadrnica tudi izbrana za jadrnico leta v evropskem merilu in se zelo dobro prodaja shipman 50, tko da nebi lih govoru da slab prodajata..sicer so pa zej združeni s kmečko družbo,tko da majo tud oni dost prstov vmes... js nevem s čim vas filjano na ekonomski fakluteti, ampak definitvno vas ne učijo kako se dela denar, naučijo vas kaj je delnica in menica pa te zadeve, kako se pa do kesha pride pa ne, hehe - point tega, noben od njih nima ekonomske pa oba zlo dobr znata dnar ustvarjat tko da mnenje mnogih nekih ekonomistov tle nč ne šteje ,ker se itak sam s tem znajo ukvarjat razne teorije , prakticirajo pa nič Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Ce si tok naiven, da se vedno mislis, da se bo dober proizvod prodajal samo zato ker je dober in da si s tem naredu vse da bos ti optimalno zasluzu, potem kar izvoli. Those days are gone. Glej za kaj gre. Danes sploh ni vec pomembn kok kakovostne proizvode proizvajas. Lahko proizvajas klump(relativno gledano seveda), ampak ce najdes kupce (positioning), ki bodo sicer placali podpovprecno ceno, pa mas ti temu navkljub se vedno relativno gledano nadpovprecno marzo (kvocient marza vs. stroskovna cena), si pof... genialen biznismen. Ce delas jadrnice ali dele le-teh, ki so nadpovprecno kakovostne-znas delat super jadrnice, ni pa nujno da si genialen biznismen. Poglej Billa Gatesa, on je ce gledas proizvodnjo, ideje... nc posebnga, DOS je za par tisoc dolarjev kupil od enga programercka-samo je pa Gates genialni biznismen, ker je znal ta DOS prodat za bistveno vec kokr 6000 USD, poleg tega se zna obkrozit s pravimi ljudmi, ki kompenzirajo njegove sibkosti. Seaway tega ne znata niti prblizn... Lekcija: Kvaliteta proizvoda je prezivet koncept (ce je kdaj sploh resno bil), danes se gleda samo cashflow podjetja. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 js nism nč naiven, js samo vidim dejstva, besede so poceni, lahko je prodajati teorije.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Teorija je, da se kvaliteta sama prodaja, praksa je pa mal drugacna-to sem ti hotu povedat.Ce sem potem jaz teoretik... pa naj bom. (narobe svet). Vidis tisto, kar hoces videti. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.