seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Teorija je, da se kvaliteta sama prodaja, praksa je pa mal drugacna-to sem ti hotu povedat.Ce sem potem jaz teoretik... pa naj bom. (narobe svet). in dejstvo je, da sta ona dva zelo (zavidljivo) uspešna podjetnika! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Zame delata zgolj zelo dobre jadrnice, kle bi se ustavu. Ce je zate dober podjetnik tisti, ki dobro proizvaja... pol ne vem kaj delas v informacijski dobi! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 ma kaj pa vem, mal bluzim in si ustvarjam finančno svobodo pa še nimam faxa za sabo, ne čakam na diplomo,ker ni garancija za dobro življenje.. v glavnem mam se fajn v informacijski dobi! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma kaj pa vem, mal bluzim in si ustvarjam finančno svobodo pa še nimam faxa za sabo, ne čakam na diplomo,ker ni garancija za dobro življenje.. v glavnem mam se fajn v informacijski dobi! Se ti pa vidi da si dvojcek, po eni strani ti je ta doba pisana na kozo, a je po drugi strani pravzaprav niti ne razumes - Informacijski Forrest Gump Joke!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ti pa vidi da si dvojcek, po eni strani ti je ta doba pisana na kozo, a je po drugi strani pravzaprav niti ne razumes - Informacijski Forrest Gump Joke!!a dvojcek da je to, lohk bi bla tud riba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a dvojcek da je to, lohk bi bla tud riba. ah mogoče sm pa tuna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a calvo? ma še ne še Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 a kaj studiras?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha ... delaš na tem. hodiš v fitnes pa to. he he Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kaj studiras?? ma ne, ker sm Informacijski Forrest Gump Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Evo super primer tale calvo. Glih prej ko sva govorila o tem, da ni vazn kaj prodajas ampak kako prodajas-calvo je primer za v ucbenike! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah mogoče sm pa tuna mogoce si ti, jaz ziher nisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Marsa je piranha! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 sam, a mislis da si prvi s to asociacijo oz. oznako oz. predalckanjem glih takim? Razen ce so rekli da sem riba-babica. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Kje pa...sem pa med prvimi stotimi, upam vsaj. Tist tvoj pogled na enih parih fotkah, da vedt da nisi tko zlo "nedolzna" ribica in valjda da folk to opazi ... no razen mogoce tistih na tvojem fitnesu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... no razen mogoce tistih na tvojem fitnesu. hehe, scorpio asc, vse zivo si zapomni tkole... med prvimi... hm, petimi celo morda? ej, jaz sem bila jezna na opredelitev 'jabuk'! ('ce bi bil sadni horoskop, da kaj bi bil kdo po horoskopu' in da jaz bi bla jabuk. cist mim... se mi je tedaj zdel... zdaj sele stekam to v (po)polnosti - in je dbest in kompliment celo - jabuk! ... men se je pa zdel... kaj jaz vem... prevec 'navaden', 'kmecki'... )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe, scorpio asc, vse zivo si zapomni tkole... med prvimi... hm, petimi celo morda? ej, jaz sem bila jezna na opredelitev 'jabuk'! ('ce bi bil sadni horoskop, da kaj bi bil kdo po horoskopu' in da jaz bi bla jabuk. cist mim... se mi je tedaj zdel... zdaj sele stekam to v (po)polnosti - in je dbest in kompliment celo - jabuk! ... men se je pa zdel... kaj jaz vem... prevec 'navaden', 'kmecki'... )... Prepovedan sad pa to?? Kwa bi bil pa pol jest??Cesnja-ker sta obicajno po dve na enem peclju, pa ena je obicajno dobra, ena pa crviva?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 a si znoru!!!!!!!!!!!!glih cesnjo moras rect!!!!!!!!!! da tekmujes, evo glej, ker cesnja bi bila TOLK rajs!!!!.. jaz ne shizim na sadje (imam rajs zelenjavo, ker bolj shizim na kislo/slano kot na kislo/sladko nekak), ampak ce na katero sadje RES shizim, so pa to cesnje! cist shizim, najlepsi sadezh (so mi vsec manjsa sadja, zelenjave, sploh vse), najlepse barve, pa se najboljsega, popolnega okusa in socnosti.Cesnje so zakon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Se mi zdi, da simboliki dvojckov cesnje bolje pristojijo kot ribcam...ribce mi bolj ko kaksni jabuki delujejo. Jah cesnje so zakon, sam jest se jih ponavadi toooook nazrem (mamo doma 2 napolenovke-najboljse cesnje na svetu, in ko je sezona si pac dam duska), da sm se par dni plinarna.Noro Zdele bojo kmal...komi cakam. Pa se paradajz bo tut kmal. Tole obdobje leta...noro...puberteta matere narave! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 mater Marsa tebe tud treba mal v roke vzet, lej kako si, sta OFF topic Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Chad Michael Murray Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Hvala za opozorilo, seal, logisch red mora bit! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Chad Michael Murray I like, I like Od kje mi je znan? Paris,Chad,Nicky Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>I like, I like Od kje mi je znan? Paris,Chad,Nicky Chad.... Neki je tut pr Dawson's Creek igral...js se ga od tm spomnem... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej jst sm tok mim. Sploh nevem kdo je ta Chad. Videz pa seveda ni vse. Pol mora bit pa zanimiv, samozavesten, uspešen, intelektualno in predvsem duhovno razvit in imet željo po osebni rasti. Izžarevat mora pozitivno energijo, ki se ujema z mojo energijo... bla bla bla to smo dal že čez (a ne Marsa? ). kle se sam o videzu pogovarjamo ... sej veš, men so tud taki mal "pofušani" všeč, sam tale Chad je pa za dol dat ja, igral je pri Dawson's creek (bedna serija, tko kt Miza za pet.. :xx!: ) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.