El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>I like, I like Od kje mi je znan? Paris,Chad,Nicky uh nice lepo uh jeah mnjam ... čak kaj pa tist tip dela zraven??? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...cial_s%26sa%3DN matr, kakšn link, sam se splača gor kliknt Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Fantek, mogoče čez nekaj let! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 je igral tudi v nanizanki:midve z mamo-gilmore girls Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fantek, mogoče čez nekaj let! contesa, a ne bi blo fino čutit mal mlado meso ob seb? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Huh tole je malo premlado! Še malo pa bo moj sin izgledal takole! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...cial_s%26sa%3DN matr, kakšn link, sam se splača gor kliknt :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Jaaak ! Sami otročki. Kot bi gledala mulote v šoli.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Jaaak ! Sami otročki. Kot bi gledala mulote v šoli.. se strinjam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Kolk ste blesavi s :xx!: :xx!: :xx!: . Kle smo razlicnih starosti , tud zato se okus razlikuje. kolk je men to mim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nje a nje..... ammm, saj res, ti boš letos že 46 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kolk ste blesavi s :xx!: :xx!: :xx!: . Kle smo razlicnih starosti , tud zato se okus razlikuje. kolk je men to mim Te čist razumem, ampak meni niti pri 22 letih takile puhki niso odgovarjali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ja ja, stari ste Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti bi rada ? ............ Kolk jih pa ti imaš, ha? Zgledaš tu neki k jaz , mogoč mal starejša Grrrrrrrrrrrr! Te bom za uhe! jaz imam šele 33 let in torej nisem tvojih let, bemu! Torej si celih 13 let starejši, Mick !To je že skor celaaaaa generacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaj? Torej je tvoj okus univerzalen al kako?Mislm, no comment! Seveda ni univerzalen, kakšne pa klatiš? Le zakaj bi bil? Se mi je ful smešno zdelo, ko je pisalo doooobriiii tipi in hitro kliknem , pol pa ta otročad... No, ampak , da so vsaj komu všeč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Hm...Behi je v osnovni soli, precej nas je v zgodnjih dvajsetih, torej studenti, pa tudi takih okoli 25. Zato niti ni tolko cudno, ce so v tej temi 23 letni tipi Pa povej, kaj je teb usec, a ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm...Behi je v osnovni soli, precej nas je v zgodnjih dvajsetih, torej studenti, pa tudi takih okoli 25. Zato niti ni tolko cudno, ce so v tej temi 23 letni tipi Pa povej, kaj je teb usec, a ne Mah, če ste pa v večini tako mladi, pol pa o.k. Nisem razpoložena za pregovarjanje zdajle.meni so všeč nekje od 30 naprej...kar je logično. Bi bilo pa zanimivo ugotovit povprečno starost uporabnika LNF, če bi izračunali povprečje vseh skupaj, samo eni , kot npr. Mick bi navedli zgodnja dvajseta , pa nebi dobili realnih rezultatov.... Imam pa dve kolegici, ki sta 24 let stari in se ful štekamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Torej ti si 37 . Bemu, nikak ne spravm 13 let razlike med nama....razn če si se zatipkala, pa si misla napisat 53......aha, ja to bo, dobro izgledajoča 53 letnica .....no, ni tolk slabo, sam mene je tista fantovska volja po starejših babncah že minla jaaaaa, saj smo izračunali, da hočeš povedat, da si žeeeee 40 No, saj si v naaaajleeepših letih, po 40 letu tipi postanejo šele zares zanimivi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Hihi, pol imaš pri 40 tak fantkast videz, oni frendi so pa že vsi vampasti, al kaj? Imam enega frenda, ki je tud 40, in zgleda kot 17 let star (165 cm in 60 kg) Hodi s 25 letnico, ampk pravi, da ful ne ve, kaj bi s tako frkljo počel razen, da jo da dol-totalno nezrelo. ja, jaz sem pa res prestara zate, pa saj pravniki me že doooolgo več ne zanimajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam ne vem al je komentirala videz al dogajanje .... ...ja videz, ne... kaj pa bi druzga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mah veš kaj ...jst ne rabm 5x ponavljat, da ma te enkrat dovolj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Tkole je... ce ze, so men vsec DOBRI tipi.a je pomemben spol sklon stevilo? meni ne. torej starost in vse tole... to je cist brez veze. zakaj mormo bit vedno tko... hm, linearni... ce je tip dolgocasen, me dolgocasi. vec sans je, da je tko, ce je star pac. recimo... zakaj mam ves lajf opravt z mlajsimi tipi. po drugi strani pa sem zadnjic postekala z enim dbest frendom, da se poznava ze 25 let!!!!!!!!! Eden mojih boljsih frendov je star.. hm, cakaj... tam, recimo 23 let... ne me lovit za besedo, lohk je pa tud 24 al pa 22. In lohk recem da je dober tipcek. Tko je s tem, kar se mene tice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Mogoče gre pri meni bolj za poklicno deformacijo, saj so takile fantje moji študentje na faxu ali pa nekdanji dijaki, ki so teh let... Me avtomatsko odbije že na začetku.Jih že na začetku neresno jemljem, tako, da niti do prijateljstva ne more prit. Prow odpor imam do tovrstnih mladičev, sploh ko vidim, da so vsi zdepilirani in spedencani v nulo... Ali pa ima zasluge aspekt Ve cnj Sat... Sto ljudi, sto okusov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Me avtomatsko odbije že na začetku....vis, mene pa nic tacga 'avtomatsko ne odbije'...ce ze, vse kaj drugega... tud mroda brezveznost... neumna opazka, trapasta gesta, kAJ jaz vem... torej, da se nekdo zijalasto obnasa in da je 'otrocji', ne pomeni nujno, da je zato mlad. Zato mi leta ne predstvaljajo facta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Jaaak ! Sami otročki. Kot bi gledala mulote v šoli.. pa tak sem js a zdej mi pa 20 let manjka do dobrega šarmantnega tipa... qrc pa tako življenje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 pa sej ti si šarmantn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.