Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Fantek, mogoče čez nekaj let! x:Dx :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Huh :eek: tole je malo premlado! x;)x x:Dx x:px Še malo pa bo moj sin izgledal takole! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>A ti bi rada ? :blackeye: ............ :vragec:  x:Dx

Kolk jih pa ti imaš, ha? Zgledaš tu neki k jaz   :inocent: , mogoč mal starejša  :vragec:  x:px

Grrrrrrrrrrrr! :vragec: Te bom za uhe! jaz imam šele 33 let x^x in torej nisem tvojih let, bemu! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Torej si celih 13 let starejši, Mick !To je že skor celaaaaa generacija x:Dx x:px x:px :vragec:

Hm...Behi je v osnovni soli, precej nas je v zgodnjih dvajsetih, torej studenti, pa tudi takih okoli 25. Zato niti ni tolko cudno, ce so v tej temi 23 letni tipi x;)x

Pa povej, kaj je teb usec, a ne :eek:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Hm...Behi je v osnovni soli, precej nas je v zgodnjih dvajsetih, torej studenti, pa tudi takih okoli 25. Zato niti ni tolko cudno, ce so v tej temi 23 letni tipi  x;)x

Pa povej, kaj je teb usec, a ne  :eek:

Mah, če ste pa v večini tako mladi, pol pa o.k. Nisem razpoložena za pregovarjanje zdajle.meni so všeč nekje od 30 naprej...kar je logično.

Bi bilo pa zanimivo ugotovit povprečno starost uporabnika LNF, če bi izračunali povprečje vseh skupaj, samo eni , kot npr. Mick x:px bi navedli zgodnja dvajseta :vragec: , pa nebi dobili realnih rezultatov.... Imam pa dve kolegici, ki sta 24 let stari in se ful štekamo. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Mhm. Torej ti si 37 :vragec:  x:px . Bemu, nikak ne spravm 13 let razlike med nama....razn če si se zatipkala, pa si misla napisat 53......aha, ja to bo, dobro izgledajoča 53 letnica x:px .....no, ni tolk slabo, sam mene je tista fantovska volja po starejših babncah že minla  xnckrivx  :hepko:

jaaaaa, saj smo izračunali, da hočeš povedat, da si žeeeee 40 x:px x:Dx :vragec: x:o)x

No, saj si v naaaajleeepših letih, po 40 letu tipi postanejo šele zares zanimivi... x:px

Hihi, pol imaš pri 40 tak fantkast videz, oni frendi so pa že vsi vampasti, al kaj? Imam enega frenda, ki je tud 40, in zgleda kot 17 let star (165 cm in 60 kg) Hodi s 25 letnico, ampk pravi, da ful ne ve, kaj bi s tako frkljo počel razen, da jo da dol-totalno nezrelo.

ja, jaz sem pa res prestara x:Dx zate, pa saj pravniki me že doooolgo več ne zanimajo :vragec: x:o)x

Tkole je... ce ze, so men vsec DOBRI tipi.

a je pomemben spol sklon stevilo?

meni ne. torej starost in vse tole... to je cist brez veze. zakaj mormo bit vedno tko... hm, linearni... xDDx x:px

ce je tip dolgocasen, me dolgocasi. vec sans je, da je tko, ce je star pac. recimo... zakaj mam ves lajf opravt z mlajsimi tipi. po drugi strani pa sem zadnjic postekala z enim dbest frendom, da se poznava ze 25 let!!!!!!!!! x:o)x x:Dx

Eden mojih boljsih frendov je star.. hm, cakaj... tam, recimo 23 let... ne me lovit za besedo, lohk je pa tud 24 al pa 22. ;) :P

In lohk recem da je dober tipcek.

Tko je s tem, kar se mene tice. xyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mogoče gre pri meni bolj za poklicno deformacijo, saj so takile fantje moji študentje na faxu ali pa nekdanji dijaki, ki so teh let... Me avtomatsko odbije že na začetku.Jih že na začetku neresno jemljem, tako, da niti do prijateljstva ne more prit. Prow odpor imam do tovrstnih mladičev, sploh ko vidim, da so vsi zdepilirani in spedencani v nulo...

Ali pa ima zasluge aspekt Ve cnj Sat...

Sto ljudi, sto okusov...

<{POST_SNAPBACK}>... Me avtomatsko odbije že na začetku....

vis, mene pa nic tacga 'avtomatsko ne odbije'...

ce ze, vse kaj drugega... tud mroda brezveznost... neumna opazka, trapasta gesta, kAJ jaz vem...

torej, da se nekdo zijalasto obnasa in da je 'otrocji', ne pomeni nujno, da je zato mlad. Zato mi leta ne predstvaljajo facta.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Jaaak ! Sami otročki. Kot bi gledala mulote v šoli.. :o|o:

:C: pa tak sem js :sori:

a zdej mi pa 20 let manjka do dobrega šarmantnega tipa... qrc pa tako življenje....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...