Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Pero je fajn... al pa Jonathan Rhys Meyers
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Enkrat ni nbenkrat.  x;)x  x:o)x

Hm, se torej ni dober končal? Ma, pismo, lajf je kompliciran u božju mater.  :xx!: Eni bi rekli, da si ga kompliciramo, no. Zadnjič en dan sm bil glih take volje, da sm si reku, dost mam, bi jst zdej ta lajf zaključu, pa se vidmo v naslednjem, ta mi že mal viška hodi.... x:o)x  :o|o: No, pol pa sm se spomnu, da ne verjamem v več lajfov, pa sm bil spet v temi..... x8Dx

Saj ravno na tak način je bilo pri meni, oziroma zato, ker se je nekdo takole odločil kot opisuješ. :V: :C:

<{POST_SNAPBACK}>:xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Jaaak ! Sami otročki. Kot bi gledala mulote v šoli.. :o|o:

kot prvo..to je en in isti tip, Chad M.Murray...

kot drugo...kle gor se pojavljajo različni tipi, ki mene čist hladno pustijo, pa ne dam zraven celo vrsto :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

kot tretje..vsak človek ima svoj okus kaj mu je lepo in kaj ne in meni so pač všeč mlajši tipi

kot četrto..pa brez zamere, se mi ne da zdej vlečt tole še naslednjih 3 strani, kdo je dober tip in kdo ne..

DON'T PANIC

Meni so všeč malo mlajši tipi od mene x:px x:px x:px

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče gre pri meni bolj za poklicno deformacijo, saj so takile fantje moji študentje na faxu ali pa nekdanji dijaki, ki so teh let... Me avtomatsko odbije že na začetku.Jih že na začetku neresno jemljem, tako, da niti do prijateljstva ne more prit. Prow odpor imam do tovrstnih mladičev, sploh ko vidim, da so vsi zdepilirani in spedencani v nulo...

Ali pa ima zasluge aspekt Ve cnj Sat...

Sto ljudi, sto okusov...

heheh.. se spomnim ko je mene pr 25 pecal en še ne 18 letnik, jao kaj je blo men to hecno, za crknt! Pa bil full v redu pa vse, samo ko ti vidiš kaj taki to resno jemljejo pecanje... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Richard Anderson...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>heheh.. se spomnim ko je mene pr 25 pecal en še ne 18 letnik, jao kaj je blo men to hecno, za crknt! Pa bil full v redu pa vse, samo ko ti vidiš kaj taki to resno jemljejo pecanje...  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Hihi! Sem se spomnila, ko sva šli lani poleti s kolegico po Čopovi, jaz 32 ona 39 let, imeli pa sva v naročju vsaka svoj šopek sončnic. Pa naju začne pecati skupinica sedemnajstletnikov x^x . Sva šli takoj v Gajota na šampanjec.... x:Dx x;)x x:px x:o)x x^x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...