Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Ma daj Primavera, nehaj :O:

še moj moški: npr. Charles Bronson v kakšnem vesternu (vse skupaj, kak skuliran kavboj, madona), pa Mel Gibson, pa kak Tom Waits (če ni nažgan) ali Nick Cave (če ni zadet ali v depri), skratka - moški, ki imajo zgodovino, začrtano v obrazu in ki imajo karakter.

Tko.

Joj sem se pa palila v najstniških in študentskih letih na razne androgene anoreksike :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>jaz mam pojma, no nič ga ni skupaj, ga se sam dotakneš pa se zlomi :huh:

Behi, k s ti taka mrga, a ne?? x;)x x:Dx

Men pa tale alonso ne potegne...mal mi na toplega deluje....sej ni nč narobe s tem, sam take vrste tipčki mi pa res niso... :xx!:

Se bom jst kr raj sposobnih slovencev držala, k znajo dobr kuhat...ko tazga najdm, ga prec oženm... :inocent: x:px x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ma daj Primavera, nehaj :O:

še moj moški: npr. Charles Bronson v kakšnem vesternu (vse skupaj, kak skuliran kavboj, madona), pa Mel Gibson, pa kak Tom Waits (če ni nažgan) ali Nick Cave (če ni zadet ali v depri), skratka - moški, ki imajo zgodovino, začrtano v obrazu in ki imajo karakter.

Tko.

Joj sem se pa palila v najstniških in študentskih letih na razne androgene anoreksike :xx!:

Kwa naj neham? Sej Mulderju nič ne manjka, mal me spominja na bivšega tipa, verjetno mi je zato všeč...

Z ostalim , kar si napisala se pa strinjam, le Mel Gibson je malo preveč medvedkast... :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>:eek: eneparih? a b rada, da sm lubosumna?  :vragec: hit povej, kere so ble, da jih natepem  :vragec: :xx!: ...bojo one men v zele skakale! :vragec:  x:Dx

ena je bla pika pikca drugo je bil pa njegov brat... čak... a je biw še kdo? xscratchx ja seveda sam se mi je tud hvalu...

<{POST_SNAPBACK}>Prepozna si, ker je že zaseden  x:Dx

valda da je zaseden, če pa ona na njem sedi x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...