Surangeni 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ma daj Primavera, nehaj še moj moški: npr. Charles Bronson v kakšnem vesternu (vse skupaj, kak skuliran kavboj, madona), pa Mel Gibson, pa kak Tom Waits (če ni nažgan) ali Nick Cave (če ni zadet ali v depri), skratka - moški, ki imajo zgodovino, začrtano v obrazu in ki imajo karakter. Tko. Joj sem se pa palila v najstniških in študentskih letih na razne androgene anoreksike :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Tale Alonso je res njami Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mam pojma, no nič ga ni skupaj, ga se sam dotakneš pa se zlomi Behi, k s ti taka mrga, a ne?? Men pa tale alonso ne potegne...mal mi na toplega deluje....sej ni nč narobe s tem, sam take vrste tipčki mi pa res niso... :xx!: Se bom jst kr raj sposobnih slovencev držala, k znajo dobr kuhat...ko tazga najdm, ga prec oženm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se bom jst kr raj sposobnih slovencev držala, k znajo dobr kuhat...ko tazga najdm, ga prec oženm... men se zdi da sem že od eneparih slišala za enga tazga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Kimi Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 No, pa se je slikca spet zgubila...pa drugič Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> men se zdi da sem že od eneparih slišala za enga tazga eneparih? a b rada, da sm lubosumna? hit povej, kere so ble, da jih natepem :xx!: ...bojo one men v zele skakale! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, morda je bil že objavljen, ampak naj bo še enkrat.... A ni tip stoletja??????? Definitivno je. Taksnih ne delajo vec. Ce bi bil poleg vsega se visok, bi bil ze kicast Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma daj Primavera, nehaj še moj moški: npr. Charles Bronson v kakšnem vesternu (vse skupaj, kak skuliran kavboj, madona), pa Mel Gibson, pa kak Tom Waits (če ni nažgan) ali Nick Cave (če ni zadet ali v depri), skratka - moški, ki imajo zgodovino, začrtano v obrazu in ki imajo karakter. Tko. Joj sem se pa palila v najstniških in študentskih letih na razne androgene anoreksike :xx!: Kwa naj neham? Sej Mulderju nič ne manjka, mal me spominja na bivšega tipa, verjetno mi je zato všeč... Z ostalim , kar si napisala se pa strinjam, le Mel Gibson je malo preveč medvedkast... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> eneparih? a b rada, da sm lubosumna? hit povej, kere so ble, da jih natepem :xx!: ...bojo one men v zele skakale! Prepozna si, ker je že zaseden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> eneparih? a b rada, da sm lubosumna? hit povej, kere so ble, da jih natepem :xx!: ...bojo one men v zele skakale! ena je bla pika pikca drugo je bil pa njegov brat... čak... a je biw še kdo? ja seveda sam se mi je tud hvalu... <{POST_SNAPBACK}>Prepozna si, ker je že zaseden valda da je zaseden, če pa ona na njem sedi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Definitivno je. Taksnih ne delajo vec. Ce bi bil poleg vsega se visok, bi bil ze kicast Še ena fotka posebej zate: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ej, a veš, da na tejle fotki pa mi ni nobeden všeč...... SMOTKAx?x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Meni tudi ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Wanesa, imam občutek, da imava podoben okus....Se bova morali dobiti na eni promenadi na kakšnem ocenjevanju ritk...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 men tud noben ni všeč na tej fotki ampak so pa vsi bolši od toma cruisea Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 veš za moj okus je tip zeloooooooo hitro boljši od njega Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 To pa že ni res....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa že ni res....... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Komentar letel na Seala...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Še ena fotka posebej zate: Hvala hvala Njami!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Jared Leto Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.