majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Amis...sploh ne moriš... dej nehi no... se sam pogovarjamo... tkole bom rekla... me zlo mot, ko nekatere opisujejo FIZIČNE lastnosti moških, v smislu, kakšen mora bit njen tip... :xx!: totalno mim... tkole, kt je tole pa... tale Ian mi je res padu v oči, k se mi zdi v potezah res 'lep', ga gledam bolj kot umetnino, lepo sliko...pač... kot bi gledala michelagelovega (sej ga je Michelangelo naredu... ) Davida... Je lep za popi*dit... v smislu...lep moški...verjetno ( beri: 100%) bi se obrnila za njim na cesti, če bi ga pa spoznala, pa sam Bog ve... mogoče bi se mi pa obrnilo v želodcu po petih minutah... Kokica... tongue.gif PS... nekatere na njegovi fun site...babe totalno šizijo... se nekatere kar v kup dobivajo in se menijo za zalezovanje... sick.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Evo, mene pa tale.. se zmeraj levcek drugac... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Aliana... na dopustu smo spoznali par, kjer je bil on kopija Banderasa... le kakšnih 10 let starejšega... vse babe smo v en kup rekle... ta je pa čist Banderasu podoben...mam še sliko... res... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, mene pa tale.. se zmeraj levcek drugac... Jaz sem se pa vedno spraševala, kaj ženske vidijo na njem .....meni je :xx!: Sem bolj za športen tip moškega ....ta mi je pa tak-ne vem no,....ni ravno.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 evo dva "jack-a" Ray Liotta (igralec) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 pa še Mark Mcgrath (pevc skupine Sugar Ray) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ray Liotta (igralec) Dober igralec in izgled....... <{POST_SNAPBACK}>pa še Mark Mcgrath (pevc skupine Sugar Ray) ja, preveč pocukran..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dober igralec in izgled.......ja, preveč pocukran..... ahhhh pocukrani ste vi tle gor vsiiiiiiiiIIIIIiiiiiiii Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahhhh pocukrani ste vi tle gor vsiiiiiiiiIIIIIiiiiiiii NEEEE, jaz sem po novem posoljena s Sstanetovo soljo.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se pa vedno spraševala, kaj ženske vidijo na njem .....meni je :xx!: Sem bolj za športen tip moškega ....ta mi je pa tak-ne vem no,....ni ravno.... Majica Dej fotko koky.. ma ne vem... tak hud pogled zna nardit pa to, mal daljse laske, pa za pojest lustkan nosek.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tudi tiiiiii? ne js pa ne sploh ne, ne sploh!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Liotta + Un ta drug -... ni všečen... Če si Seal ti na ikonci... si bolj... kt pa un... Sugar Ray... dec nej bo dec...ne pa hibrid med babo in otrokom... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Majica Dej fotko koky.. ma ne vem... tak hud pogled zna nardit pa to, mal daljse laske, pa za pojest lustkan nosek.. No, saj, če bi bili eni všeč vsem ženskam bi bilo že malo krize Meni deluje tak, slinast, no ......lasje morajo biti kratki zame vsaj Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Liotta + Un ta drug -... ni všečen... Če si Seal ti na ikonci... si bolj...Seal je pa itak "dober tip" Ja, zdej je pa bila pocukrana izjava......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 No, saj, če bi bili eni všeč vsem ženskam bi bilo že malo krize ja, res Vis, jaz pa cist shizim na dolgolasce pa tko mal spešl faco.. ma itak so mi ful razlicni tipi moskih vsec.. ce bi jih sla nastevat, bi bla to ena mesanca, ki verjetno sploh nima kakih skupnih potez... (sam je pa Banderas tko na 1. mestu, ce me kdo vprasa kaksen tip...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal je pa itak "dober tip" Ja, zdej je pa bila pocukrana izjava......... ne...kje pa... a se ti zdi... Aliana...se ti je zmešal...da me tip tož, njegova pa zbije...loh sam po mailu... na net pa zih ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne...kje pa... a se ti zdi... Aliana...se ti je zmešal...da me tip tož, njegova pa zbije...loh sam po mailu... na net pa zih ne... Aja, se poznate.. no, pol pa na mail pa se naslov Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal je pa itak "dober tip" Ja, zdej je pa bila pocukrana izjava......... joj kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihihihi iihihihiiiii iihihihihiiiii Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne...kje pa... a se ti zdi... Ah,NE......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ej punceee x!x x!x x!x da naujo batine slučajn :!!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ah kje pa... ( kam da spi*dim...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej punceee x!x x!x x!x da naujo batine slučajn :!!: Zakaj? No, zdaj pa reč, če upaš, da ne paše kompliment..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Nej kr pride... http://www.lunin.net/forum/uploads/post-3690-1126471020.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zakaj? No, zdaj pa reč, če upaš, da ne paše kompliment..... Ah...itak, da mu... če je fejst, je fejst... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nej kr pride... http://www.lunin.net/forum/uploads/post-3690-1126471020.gif Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.