Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

LOL... :palec: x:Dx

Seal...dej se mal 'razstavi' v tej temi iz več zornih kotov...midve bova pa pokomentirali... no dej no... x:Ix zih nauš tazadn...

Se strinjaš kokica...? x:Dx x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx pa js tud......je bil en tip, k sm čist mehka ratala k sm ga zagledala....pa ni bla zaljubljenost kaka, sam tak čist spešl je bil zame.....pa če si pogledov xrolleyesx davč od kakih idealov.....skor do riti lase, ravne, totalno suh in spizdjen cev, šepov je, mev nogo eno skeglano, pa tak nos, orlovski al kok se že reče x:Dx pa zmeri neobrit....so se mi čudli vsi, kok mi more bit všeč, sam js pa čist paf x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>...sean penn je kul... karizma... kwa je pa on drgac pa horoskpu??Neki vodnarja nekje mora met,a??

Lev, kot Madonna, zato sta pa skup pochla, pa pol si bla skoz v laseh... ne sam zarad karizme... men je vsec tip, ki JE obcutljiv, sam NI pusy. :)

<{POST_SNAPBACK}>...uf k smo ze pri bondih...Timothy Dalton... ta je pa totalen scorpio!!!

On je mensezdi Oven.

<{POST_SNAPBACK}>...men pa delc najboljsi... taprav agent... se mu vidi, da je killer... ostali so bl sminkerji...

men pa glih obratno, tale tehtnica, ki je ves soft, prvi Bond, tak ves angleshki, ko se ze mal norca vcas iz sebe dela, z enim frendom sva na bonde hodila in crkavala od smeha vedno..... sean connery kao vsi recejo... (men on itak ni vsec, stekam pa, da je privlacen zenskam)... mi je pregrobega videza za angleskega uglajenega agentka v jaguarckih....

<{POST_SNAPBACK}>Evo, mene pa tale.. se zmeraj  x:o)x

levcek drugac...

Ej Banderas mi je pa tko totalno neprivlacen, da to ni res... saj stekam neke poteze, ki bi kao lohk... sam, men se zdi shtorast, nic lepih kretenj nima, prevelko glavo, pa bejbi fejs nek, ki sploh ni kompatibilen s temi 'spanskimi tpip' (xrolleyesx), zaradi cesar naj bi glih kao bil (tud) tolk 'privlacen. men je prav smesen, v bistvu... NITI MALO privlacen. mrtvo hladna. xyesx

pac pa se mi zdi mroda tko cist ok clovek (za razliko od uboge reve zhene - tud levinje, boga :sori: x:o)x)

<{POST_SNAPBACK}>

Ray Liotta (igralec)

xokx

KONCNO en normalen tip (ki zna tud igrat)!!!!

Ga se nisem vidla slabo igrat, morda skor najbolj pa mi je bil vsec v Dobrih fantih (mensezdi, ko je bil glavni, pa tolk nad je igral, da konc). Bik. xyesx

Nekoc sta z Whoopy igrala (ona pa sco, 13.11.), on je bil nek ocka, ona pa sobarca.. kao, nic posebnega film, tv... pa je bil ful dober film in onadva ful dobra.

Ray Liotta je zakon. x^x

Tak mal kozav pa tak, sam kul.

Saj malkowitcz je pa majhen pa plesast pa krivoniog, pa je dbest tip, dol sem padla v nevarnih razmerjih... (strelc)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx kok si odstekan citirala, da ni nic jasno. x:o)x

madona, ray liotta in strelc. :D (strelc je blo namenjeno malkowitczu, a mensezdi da ma merkur v sco al koz. al nekaj tacga, vem da me je mal presenetilo, da je strelc)...

men je madonna ze skoz vsec, ker mi je vsec folk, ki uresnicuje svoje vizije in ki si upa in ki ma 'jajca', madonna ma vse to. pa borka je pa gre s casom naprej. carica pac, nimas kej. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...a dalton da ni sco... men je tale pogled totalno sco... a oven da je??... buhsigavedi... :ukid:

..kwa je pa kevin spacey(sej ga ne predlagam za dobrga tipa, sam je pa edn najboljsih igralcev, pa me zanima...)

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

lev (men je tako dober igralec kot tud dober tip... men so vsec... *brezvezni* tipi, ki izzarevajo od znotraj...).

Picasso

No evo ful dober primer...

ne spomnim se pa zal imena, sam se da prit do njega po mojem...

(zadnjic je igral v enem filmu ful dobro, pa sem postekala da je znan tipcek mi od nekje, pa naenkrat postekam, da je igral brata Nicholasa Cage-a v filmu Face off... tak zgubljen mal nor tipcek, ki si ga ne zapomnis, pol ga pa veckrat gledas, bolj nekak... 'nevaren' se zdi... pa zanimiv pa vse... tak mal zivcen tip, pa zlo dobr je igral tako tam kot v tem filmu ki sem zadnjic gledala...

saj grem poiskat (drugac je pa tak morda 'ribji' tip).

Rak - Alessandro Nivola (sam tle je povsod skor 'lep', v obeh filmih je bil tak... odstekan, ves mrk in neprilagojen mal).

Picasso

...kwa je pa edward norton??Tud lev?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>hm tega pa ne vem, ja cist lohk bi bil (fantasticen v klubu golih pesti)

pa v generaciji X tut ... pa v the score... on mi je od te generacije najboljsi igralc...

trans je rojstnodnevni dvojcke od nortona... preverjeno... x8Dx

Frank Zappa

men je tud nad... xyesx

pa tud tak... 'brezbarven' zgleda, pa je super. :palec:

(*aha, si sel schekirat, jaz sem zadnjic 1x bila pozorna, pol sem si pa zapomnila, sam nisem bla cist ziher, ce glih trans).

kolk levov igralcev, cudno, ne? x;)x x:px

Picasso

x:Dx ..prav sokantno x;)x ... vsi tanajboljsi so levi... de Niro, Norton, Spacey... mislim vsaj taki, ki se forsirajo v glavne vloge(da se lahko pol bl sajnajo)... men so drgac zlo vsec tut "ocvirkarji" tipa Christopher Walken, Steve Buscemi, Michael Madsen... od teh menda nben ni lev..

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx pa js tud......je bil en tip, k sm čist mehka ratala k sm ga zagledala....pa ni bla zaljubljenost kaka, sam tak čist spešl je bil zame.....pa če si pogledov xrolleyesx davč od kakih idealov.....skor do riti lase, ravne, totalno suh in spizdjen cev, šepov je, mev nogo eno skeglano, pa tak nos, orlovski al kok se že reče x:Dx  pa zmeri neobrit....so se mi čudli vsi, kok mi more bit všeč, sam js pa čist paf x:Dx

:o|o: stekam cist.. men tud vedno frendice.. xrolleyesx halo zenska, pa kaj vidis na njem x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>

Saj malkowitcz je pa majhen pa plesast pa krivoniog, pa je dbest tip, dol sem padla v nevarnih razmerjih... (strelc)

Ja, evo, men tud Malkovich :palec: in tocno tam, Nevarna razmerja.. cist bla navdusena x:px

<{POST_SNAPBACK}>

kolk levov igralcev, cudno, ne? x;)x x:px

cudno, ja x:o)x x:Dx

Evo, pa se tale men na primer.. tip ma tak seksi glas x:px (ni lev, 21.2. al neki tazga..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

riba je tale, ja.... ja, model tak 'zoprnezh'....

iz harryja vem da je riba, ko tamal ve vse na pamet in vse za vsacga. :)

a onega banderasa (pa se 'spanc' x!x x;)x) mi pa nis nic 'zamerla'? x:px x;)x

men so drgac zlo vsec tut "ocvirkarji" tipa Christopher Walken, Steve Buscemi,

samson, men tud tadva - mega!!!

schristopher walken je mensezdi oven (okol konca marca), ne bi blo 2x za rect da ni tud buscemi... kaksni faci!!!! :palec: :palec:

Picasso

Ma sej vem, da ti Banderas ni, si ze parkrat to povedala xrolleyesx x;)x sej men je cist vseen ce teb ni, men pa je :P (hehe, ga majo v sluzbi na plakatu, ko pridem po stopnicah gor, mu vsako jutro recem dobro jutro, pa lupcka dam, pa sem pol vsa hepi x:o)x x:o)x )

Rickman, ja.. 'zoprnez'.. sem ga prvic v Dogmi vidla, ko unga angela igra.. kr cvilila zraven xDDx '' I'm pissed off is what I am! Do you go around drenching everyone who comes into your room with flame-retardant chemicals? No wonder you're single. '' z unim šžč glasom... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aha, ful poudarja, pa tko s prezirom v bistvu, aja saj res, rickman ja. xyesx

(ze parkrat povedala za banderasa, ja verjamem x:Dx x:px)

Picasso

...ne morm verjet, da sm pozabu prej omenit Harveya Keitela... cist sm se razocaral.... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Edvard Norton...lev ja... :palec: Fajn energy... sexy... x:Ix

Sam Steve Buscemi pa res ni tip, da bi ga gledu...je pa fantastičen igralec...mal živčnosti Woodyja Allena zmixano s fanatičnostjo ... sam za pogledat pa res ni, no... men ne... http://i.imdb.com/mptv1.gif

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...