Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Joj Majica, kr nekaj strani nazaj sem se jaz slinila nad Hughom Jackmanom. Meni je  :2src:  :2src:  x:px  Še zmeraj my favourite xsrcx

Se ne spomnim nobenega drugega njegovega filma... mi je bil pa v tem filmu tok... xsrcx da sem ga sam zarad njega gledala 2x...

Na žalost dandanašnji moški ne premorejo več takega kavalirstva... :C: mogoče samo peščica njih...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...ne morm verjet, da sm pozabu prej omenit Harveya Keitela... cist sm se razocaral.... x:Dx  x;)x

ja men tud sodi on v tale 'paket' igralcev, ki skorajda zagotavljajo dober film. x^x

Bik ja (13.5.)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Sam Steve Buscemi pa res ni tip, da bi ga gledu...je pa fantastičen igralec...mal živčnosti Woodyja Allena zmixano s fanatičnostjo ... sam za pogledat pa res ni, no... men ne... http://i.imdb.com/mptv1.gif

jaz ga pa rada gledam, ker je fantasticen, ima izvrstno mimiko.....

dbest!!!

pa walken, ko je PLESAL!!!! Hudo!!!! se ne spomnim kdo je bil oz. ker bend, sam ta je ful plesal, po stengah, dbest posneto, zakon, pa sam ene parkrat sem to vidla, prav prezhala na to, morila mitjo da to mora vidt! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Walken mi je bil všeč v trilogiji 'Sarah, pokončna in ponosna'... :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

tega pa nisem gledala... :|||

men je povsod vsec, s hopperjem scene se pa najbolj spomnim v... hm, True romance?? xscratchx (dbest filmcek tud z enim levckom, kaj je ze, pa tud dober tipcek, da ne zanemarimo teme x;)x, joj kaj je ze no!!! *se spomnim, pa s Patricio arquette), ko je walken mafijec, ki isce tega sina njegovega (aha seveda - Christian Slater!!), hopper pa noce povedat, kam sta sla... in da ga ne mucijo vec, nalasc hoce sprovocirat mafijca (walken) in mu rece, da siciljianci pravzaprav izvirajo iz crncev....

in je tko dobra scena, ta dialog, noro dobro, tko neizbezno, zalostno in kruto pa duhovito.. no oba sta fantasticna!!!

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>tega pa nisem gledala... :|||

men je povsod vsec, s hopperjem scene se pa najbolj spomnim v... hm, True romance?? xscratchx (dbest filmcek tud z enim levckom, kaj je ze, pa tud dober tipcek, da ne zanemarimo teme x;)x, joj kaj je ze no!!! *se spomnim, pa s Patricio arquette), ko je walken mafijec, ki isce tega sina njegovega (aha seveda - Christian Slater!!), hopper pa noce povedat, kam sta sla... in da ga ne mucijo vec, nalasc hoce sprovocirat mafijca (walken) in mu rece, da siciljianci pravzaprav izvirajo iz crncev....

in je tko dobra scena, ta dialog, noro dobro, tko neizbezno, zalostno in kruto pa duhovito.. no oba sta fantasticna!!!

haha tisto je dobra scena ja.. ko govori, da so bli vcas siciljanci blond in svetlopolti, ravnih las... pol so pa crnci tolk in tolk siciljank "poonegavil" tko da so danes siciljanci zato bl crni... jah ena najboljsih scen... tarantino napisu scenarij...si vedla??

Drgac pa se brad pitt igra no3... unga dzankija... sam men je brad pitt bl tko igralc..sam pa ful dobro vloge izbira..to mu gre priznat...

drgac mi je pa walken tut v pulp fictionu fuuuul dobr.. ko prnese tisto uro unmu otroku(ki ga pol kasneje igra bruce willis)... kao, da sta bila walken in od brucea fotr skupi v vojni, in da ko so ga ujeli, da je nosil tisto uro v riti in da ga je prosil, da jo izroci njegovmu sinu ce prezivi...(BTW:Papillon fora)

pa tut v view to a kill mi je walken ful dobr... s cist belimi lasmi.. nazi...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>... tarantino napisu scenarij...si vedla??
ne tedaj ne, ko sem prvic gledala oz. nisem bila pozorna, kasneje pa izvedela in me jasno ni nic presenetilo. .vio:

Drgac pa se brad pitt igra no3... unga dzankija... sam men je brad pitt bl tko igralc..sam pa ful dobro vloge izbira..to mu gre priznat...
aha saj ni slab, tud tegale pepcka cist ok igra, v thelmi and louise sploh ni slab, se najbolj me je + presenetil v Fight clubu (klub golih pesti).. pa tud v se7en ni slab... cist ok, sam men ne potegne...

pa je tud cist simpaticen poba, ni kaj vzvisen videt in to, tud po mojem je cist brihten in tko... sam, me ne privlaci niti malo.

Ja walken je povsod dober, ima tako faco pa ful lohk naredi vlogo. xyesx

joj men je bil ralph fiennes blazno privlacen v... angleskem pacientu? wow... tak spicast pa tak, a ful strasten in vse... ful vsec. xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Se ne spomnim nobenega drugega njegovega filma... mi je bil pa v tem filmu tok... xsrcx da sem ga sam zarad njega gledala 2x...

Na žalost dandanašnji moški ne premorejo več takega kavalirstva... :C:  mogoče samo peščica njih...

X-men, pa Swordfisch (s Travolto), pa še kr neki filmčkov... Jap on je tudi privat baje tak kavalir, si ga kr lahk predstavljam :2src:

Walken, Norton, Spacey, Buscemi :palec:

xsrcx Spacyja sm pozabla ja... sam Ian je pa še zmer žrebec št.1

:palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: mogoče z daljincem, prvezanim na palci...

nje nje :o|o: nasplošno mi ne potegnejo ti mišičnjaki, tud v resnic ne, neb mogla tajga djeda met, sej kok bi se pa počutu recimo, k bi vsakič ko bi majco sleku, js totalno zgrožen fris nardila, pa k bi se mi gravžalo ga pošlatat :O: ful mi ni :xx!: tale dolf je pa še ekstra bljak, k ma fris tak....butast x:Dx na frisu se mu vid da je butast....sam močn.....evo x:Dx x:Dx :OoO:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Včas so rekl, Kdor nima v glav, ma v nogah... zdej pa , Kdor nima v glav, ma pa mišično maso... bolj je butast, več mišiče ma... x:Dx x:Dx

v bistvu so men mišiči tut... :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...