Samson23 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja itak, mene sploh ne boš vidu u oči gledat (sam ke). Zarad tega sm že mal puklasta, pa razpokane ustnice mam k se tok slinim (ob Dolfiju pa itak) . ...a zato mas pol dioptrijo pa skilis... teb so pol dobesedno kurci oci zjebal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ...ti se kar tolaz.. nismo vsi k tvoj ljubi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Kaj bi vi brez nas... se dobr da sem te spomnu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko nikogar ne gledam tja v mednožje, sploh nimam feelinga, kakšne so povprečne dolžine sploh...a punce kej iz svojih izkušenj lahk poveste? Ni važna dolžina...ampak debelina... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...a zato mas pol dioptrijo pa skilis... teb so pol dobesedno kurci oci zjebal... Sm dobila direkt predstavo, kako jo en v oči poka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm dobila direkt predstavo, kako jo en v oči poka. Oči v Qrcu al kako? hehe hm gledam tlele da size matters pr dobremu ti(p)čku... hm sam niste se še zjasnili glede dbeline pa dolžine, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loly 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ojjjjjj kdo je tle? iščm tipčka moje starosti 22 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loly 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 no djte pište na Loly.pop@gmail.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojjjjjj kdo je tle? iščm tipčka moje starosti 22 let tle mash sam osnovnosolce al pa penzioniste Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no djte pište na Loly.pop@gmail.com Si zgrešila forum? Saj nismo na zmenkarijah! Edino, če se želiš dati dol? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 zgleda da je pakleno v toti temi verjetno je zamenjala z glasujzame al pa kaj je že, aja simpatije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ja, bi rekla! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojjjjjj kdo je tle? iščm tipčka moje starosti 22 let svašta... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ja probat ni greh. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ja... isto kot v semenarni najlonke kupvat... probat ni greh... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja... isto kot v semenarni najlonke kupvat... probat ni greh... Mogoče jih pa kakšna trgovka na šverc prodaja. Človek se mora znajti in nikoli ne veš. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 "Pod pultom"! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Zakaj pa ne bi šel v trgovino z nogavicami... je lepša izbira... V tem primeru...kam kjer nismo sami upokojenci...a ne cigančica... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ja, eni še damo nekaj od sebe! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 jez dam vse od sebe... sam dons sm mal Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Jaz tudi, dokler ne bom kot žoga potem bo pa malo premora! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 hehe, mislim, da je loly kar zadela, hehe vsaj, kar je starosti, ko sem star 22 let Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi, dokler ne bom kot žoga potem bo pa malo premora! Jupi, jupi, jupi Lepo!!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.