Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

sej se jest tut z musko ukvarjam...pa menda po ta novem tud dobr zgledam...

bom mogu dat eno sliko med dobre tipe, enkrat....ko bom z musko zaslužu za digitalca, hehe x:o)x (sej v resnic sem z njo že zaslužu že za 2 odlična zrcalno refleksna digitalca, sam mi nič ne ostane, da bi si ga tud zares privošču ) :vragec: w:Iw x:Ix

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa Mick Jagger  x;)x  ? mrbit ko je bil mal mlajši (če je sploh bil kdaj mal mlajši)

tale ni tok...mogoce Steven Tyler...pa hci njegova tudi.....kaj pravis?????ooops...se lahko vmesam???sm nova pa prej sm poslusala od enga ker sem kar tko vmes skocila...a lahko????

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

temvec da se po padcu vedno

poberes.

Tukaj pa eden, ko lahko dam kapo dol in rečem; to je bil tipček za svoje čase...pa morda še dandanes mu marsi kateri ne pride do...! x:Dx x;)x

Terence Hill ! :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, zakaj mi taki tipi z izrazitimi potezami ne potegnejo. Čeprav je ful hud, sam mi ni všeč.

Men pa je cool pri njem to, da ima osebnost...kar večina jo nima...in je šarmanten v ostalem pa se strinjam s tabo...delno ! x:Dx x^x x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest mačona
Ja, sam tukaj itak ocenjujemo videz, če bi ga videla igrati v kakem filmu (saj je igralec?) bi mogoče menila drugače. Nicholas Cage tudi ni ne lep, ne privlačen, ampak ko ga vidim na ekranu, mi je totalni raztur! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Ja, sam tukaj itak ocenjujemo videz, če bi ga videla igrati v kakem filmu (saj je igralec?) bi mogoče menila drugače. Nicholas Cage tudi ni ne lep, ne privlačen, ampak ko ga vidim na ekranu, mi je totalni raztur! :palec:

Aha, je igralec...!

Nicholas Cage; Kozorog !

Mislim, da ta je en najboljših igralcev, ki sem jih kdaj gledal...Con Air filem mi je ostal pri srcu...pa še veliko teh je odigral v nulo, kot naprimer 60sekund ! x;)x :palec:

p.s.pa, da ne pozabim dodat, da je pravi tipček...! x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...