Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Hehe, Aquarius, tocno to sem hotela tudi jaz napisat! x:Dx x:o)x

Ime se mi zdi znano, se pa sploh ne spomnim, kdo bi bil to.. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

He-he.....edini slovenski maneken, ki na mednarodni sceni kaj pomeni....... x;)x

Ja ja, kaj pa Alen Kobilica (ali kaj je ze, nekaj takega)?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

on ni debel on je napihnjen kot krastača, po videzu in po obnašanju..

Pol se pa tretira kao lepotec... x:px

xDDx sorry x:Ix ...pomota pri razumevanju

......se pa strinjam glede tvoje metafore :palec: ....ego ima večji kot x?x

Jst pa težko rečem, kdo mi je naj, naj. Vizualno me vedno privlačijo prijazne oči, tako da mi je glede tega zelo všeč moj prijatelj xDDx . Barva las in oči ni glih pomembna, mora biti pa rit fajn napeta x:Dx

Mogoče bi bil blizu idealne postave Jan Claude van Dame, samo glavo bi mu dalo od enga druzga x:Ix

Me pa včasih gladko razočara kakšno lepo postavno telo, ko enkrat odpre usta :vragec:

Mogoče bi bil blizu idealne postave Jan Claude van Dame, samo glavo bi mu dalo od enga druzga  x:Ix

x:Dx x:Dx x:o)x

... Me pa včasih gladko razočara kakšno lepo postavno telo, ko enkrat odpre usta  :vragec:

A ne? Pri obeh spolih....

Picasso

Jure Bradač...

Kaj mate prot Juretom... :inocent: hehe no ajd, ta je pa res za en k... ampak a ni to tipično za vse manekene in manekenke, majo marsikaj lepote pa vsekakor ne.... seveda so redke izjeme, sam jaz jih v moški modi ne poznam in v ženski modi komaj kdaj, pa še pol hitr pozabim...., bistvo modnih pist so najbrž obleke...., tko da zdaj gremo pej naprej...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino te bom našeškala! x:Dx Ne moreš nas vseh v istih koš metat, vsi pa le nismo zanič! x:Dx

sem že mislil na splošno napisat da vse manekenke, pol pa sem se spomnil nate... ;) in primerno temu razdelil modo na moško in žensko, in dodal zraven, tiste redke izjeme ;) hehe, sam ti si že preveč lepa za manekenko, premal blond, in preveč fajn kuhaš.... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

čeprav nekaj pa je na temu tipu... ;) skor zanimivo gledat, kolk se tukaj zdej bejbe trudite in zbirate dobre tipe pa to, haha, v bistvu pa je najbolj easy dobit dobro bejbo...

Men se zdi pa ta tip čist pregrinau. :xx!: xrolleyesx :o|o: Živ dolgcajt, če mene prašaš.

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

dans se mi je pa končno posvetlo!!!! Javier Bardem, tak taprav tip (po možnosti še kosmat v nulo, ne vem)  x;)x  :vragec:  :2src:

Oooooo bravo, Sončna Vila! :palec: :palec: x;)x x:Dx

You're my girl!

Javier Bardem je..... mislim, tko kul - vsi uni bogi holivudski fantki bi se lohk od njega učili, kaj je to prava moška energija, ki se odraža na filmskem traku...

Sm šla takoj (zaman) iskat kako njegovo slikco iz filma Pršut, pršut (Jamon jamon s Penelope Cruz) kjer je carski. Pa v Meseno poželenje od Almodovarja tudi, pa v Odpri oči...

x:Xx x:Xx x:Xx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Vsak je dober tip, če je inteligenten in ima smisel za humor...niso vedno oči tiste, ki gradijo podobo... x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...