mushi 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 on ni debel on je napihnjen kot krastača, po videzu in po obnašanju..Pol se pa tretira kao lepotec... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Who the f..... is Jure Bradač? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hehe, Aquarius, tocno to sem hotela tudi jaz napisat! Ime se mi zdi znano, se pa sploh ne spomnim, kdo bi bil to.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 He-he.....edini slovenski maneken, ki na mednarodni sceni kaj pomeni....... Ja ja, kaj pa Alen Kobilica (ali kaj je ze, nekaj takega)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jure B.,.....verjetno blondinec z modrimi očmi,... :xx!: sterilno. Kaj pa Jeff Goldblum? Ta se mi zdi tipčina. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ja, je bil že omenjen! Ups,sorry,.....kaj pa jaz? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Aquarius, daj gor fotko..da ocenimo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 saj veš kako izgledam, ne provociraj,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 on ni debel on je napihnjen kot krastača, po videzu in po obnašanju..Pol se pa tretira kao lepotec... sorry ...pomota pri razumevanju ......se pa strinjam glede tvoje metafore ....ego ima večji kot Jst pa težko rečem, kdo mi je naj, naj. Vizualno me vedno privlačijo prijazne oči, tako da mi je glede tega zelo všeč moj prijatelj . Barva las in oči ni glih pomembna, mora biti pa rit fajn napeta Mogoče bi bil blizu idealne postave Jan Claude van Dame, samo glavo bi mu dalo od enga druzga Me pa včasih gladko razočara kakšno lepo postavno telo, ko enkrat odpre usta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Mogoče bi bil blizu idealne postave Jan Claude van Dame, samo glavo bi mu dalo od enga druzga ... Me pa včasih gladko razočara kakšno lepo postavno telo, ko enkrat odpre usta A ne? Pri obeh spolih.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 bravo....bereš mi misli ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jure Bradač... Kaj mate prot Juretom... hehe no ajd, ta je pa res za en k... ampak a ni to tipično za vse manekene in manekenke, majo marsikaj lepote pa vsekakor ne.... seveda so redke izjeme, sam jaz jih v moški modi ne poznam in v ženski modi komaj kdaj, pa še pol hitr pozabim...., bistvo modnih pist so najbrž obleke...., tko da zdaj gremo pej naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Nino te bom našeškala! Ne moreš nas vseh v istih koš metat, vsi pa le nismo zanič! sem že mislil na splošno napisat da vse manekenke, pol pa sem se spomnil nate... in primerno temu razdelil modo na moško in žensko, in dodal zraven, tiste redke izjeme hehe, sam ti si že preveč lepa za manekenko, premal blond, in preveč fajn kuhaš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 http://img.iskon.hr/kl/2003/11/20/0002013v.jpg.. a si nam svojo slikco poslal Pokowc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 čeprav nekaj pa je na temu tipu... skor zanimivo gledat, kolk se tukaj zdej bejbe trudite in zbirate dobre tipe pa to, haha, v bistvu pa je najbolj easy dobit dobro bejbo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Hehehe kako to misliš na vzpostavitev zveze ali na fotke. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Men se zdi pa ta tip čist pregrinau. :xx!: :o|o: Živ dolgcajt, če mene prašaš. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Hehe fotke vsekakor, za vzpostavitev zveze, pa tko sem pa ke kdaj rata..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 dans se mi je pa končno posvetlo!!!! Javier Bardem, tak taprav tip (po možnosti še kosmat v nulo, ne vem) Oooooo bravo, Sončna Vila! You're my girl! Javier Bardem je..... mislim, tko kul - vsi uni bogi holivudski fantki bi se lohk od njega učili, kaj je to prava moška energija, ki se odraža na filmskem traku... Sm šla takoj (zaman) iskat kako njegovo slikco iz filma Pršut, pršut (Jamon jamon s Penelope Cruz) kjer je carski. Pa v Meseno poželenje od Almodovarja tudi, pa v Odpri oči... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Hm ja ni čudno da ga ne poznam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 uuuuf, tale te raztrže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 http://inicia.es/de/gladiat/famosos1.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Vsak je dober tip, če je inteligenten in ima smisel za humor...niso vedno oči tiste, ki gradijo podobo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.