kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> če je fejst, je fejst... Kar je re je res........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 LOL... Seal...dej se mal 'razstavi' v tej temi iz več zornih kotov...midve bova pa pokomentirali... no dej no... zih nauš tazadn... Se strinjaš kokica...? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Se strinjaš kokica...? AHA Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 he he he...sej je zabavno...pišuka, kolk opravka je z eno samo embalažo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 pa js tud......je bil en tip, k sm čist mehka ratala k sm ga zagledala....pa ni bla zaljubljenost kaka, sam tak čist spešl je bil zame.....pa če si pogledov davč od kakih idealov.....skor do riti lase, ravne, totalno suh in spizdjen cev, šepov je, mev nogo eno skeglano, pa tak nos, orlovski al kok se že reče pa zmeri neobrit....so se mi čudli vsi, kok mi more bit všeč, sam js pa čist paf Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi ni všeč Dalton... nobene energije... http://www.geocities.com/smvgrey/kateleo1.jpg Kaj pa igralec iz filma Kate and Leopold... Joj Majica, kr nekaj strani nazaj sem se jaz slinila nad Hughom Jackmanom. Meni je Še zmeraj my favourite Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sean penn je kul... karizma... kwa je pa on drgac pa horoskpu??Neki vodnarja nekje mora met,a??Lev, kot Madonna, zato sta pa skup pochla, pa pol si bla skoz v laseh... ne sam zarad karizme... men je vsec tip, ki JE obcutljiv, sam NI pusy. <{POST_SNAPBACK}>...uf k smo ze pri bondih...Timothy Dalton... ta je pa totalen scorpio!!!On je mensezdi Oven. <{POST_SNAPBACK}>...men pa delc najboljsi... taprav agent... se mu vidi, da je killer... ostali so bl sminkerji...men pa glih obratno, tale tehtnica, ki je ves soft, prvi Bond, tak ves angleshki, ko se ze mal norca vcas iz sebe dela, z enim frendom sva na bonde hodila in crkavala od smeha vedno..... sean connery kao vsi recejo... (men on itak ni vsec, stekam pa, da je privlacen zenskam)... mi je pregrobega videza za angleskega uglajenega agentka v jaguarckih.... <{POST_SNAPBACK}>Evo, mene pa tale.. se zmeraj levcek drugac...Ej Banderas mi je pa tko totalno neprivlacen, da to ni res... saj stekam neke poteze, ki bi kao lohk... sam, men se zdi shtorast, nic lepih kretenj nima, prevelko glavo, pa bejbi fejs nek, ki sploh ni kompatibilen s temi 'spanskimi tpip' (), zaradi cesar naj bi glih kao bil (tud) tolk 'privlacen. men je prav smesen, v bistvu... NITI MALO privlacen. mrtvo hladna. pac pa se mi zdi mroda tko cist ok clovek (za razliko od uboge reve zhene - tud levinje, boga ) <{POST_SNAPBACK}>Ray Liotta (igralec)KONCNO en normalen tip (ki zna tud igrat)!!!!Ga se nisem vidla slabo igrat, morda skor najbolj pa mi je bil vsec v Dobrih fantih (mensezdi, ko je bil glavni, pa tolk nad je igral, da konc). Bik. Nekoc sta z Whoopy igrala (ona pa sco, 13.11.), on je bil nek ocka, ona pa sobarca.. kao, nic posebnega film, tv... pa je bil ful dober film in onadva ful dobra.Ray Liotta je zakon. Tak mal kozav pa tak, sam kul.Saj malkowitcz je pa majhen pa plesast pa krivoniog, pa je dbest tip, dol sem padla v nevarnih razmerjih... (strelc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 kok si odstekan citirala, da ni nic jasno. madona, ray liotta in strelc. (strelc je blo namenjeno malkowitczu, a mensezdi da ma merkur v sco al koz. al nekaj tacga, vem da me je mal presenetilo, da je strelc)... men je madonna ze skoz vsec, ker mi je vsec folk, ki uresnicuje svoje vizije in ki si upa in ki ma 'jajca', madonna ma vse to. pa borka je pa gre s casom naprej. carica pac, nimas kej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...a dalton da ni sco... men je tale pogled totalno sco... a oven da je??... buhsigavedi... ..kwa je pa kevin spacey(sej ga ne predlagam za dobrga tipa, sam je pa edn najboljsih igralcev, pa me zanima...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 lev (men je tako dober igralec kot tud dober tip... men so vsec... *brezvezni* tipi, ki izzarevajo od znotraj...). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 No evo ful dober primer...ne spomnim se pa zal imena, sam se da prit do njega po mojem...(zadnjic je igral v enem filmu ful dobro, pa sem postekala da je znan tipcek mi od nekje, pa naenkrat postekam, da je igral brata Nicholasa Cage-a v filmu Face off... tak zgubljen mal nor tipcek, ki si ga ne zapomnis, pol ga pa veckrat gledas, bolj nekak... 'nevaren' se zdi... pa zanimiv pa vse... tak mal zivcen tip, pa zlo dobr je igral tako tam kot v tem filmu ki sem zadnjic gledala...saj grem poiskat (drugac je pa tak morda 'ribji' tip). Rak - Alessandro Nivola (sam tle je povsod skor 'lep', v obeh filmih je bil tak... odstekan, ves mrk in neprilagojen mal). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...kwa je pa edward norton??Tud lev? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 hm tega pa ne vem, ja cist lohk bi bil (fantasticen v klubu golih pesti) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ja, lev, 18. 8. 69... hm cak mal, kdo ma ze to tlele (isti datum!)? trans morda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm tega pa ne vem, ja cist lohk bi bil (fantasticen v klubu golih pesti) pa v generaciji X tut ... pa v the score... on mi je od te generacije najboljsi igralc... trans je rojstnodnevni dvojcke od nortona... preverjeno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 men je tud nad... pa tud tak... 'brezbarven' zgleda, pa je super. (*aha, si sel schekirat, jaz sem zadnjic 1x bila pozorna, pol sem si pa zapomnila, sam nisem bla cist ziher, ce glih trans). kolk levov igralcev, cudno, ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ..prav sokantno ... vsi tanajboljsi so levi... de Niro, Norton, Spacey... mislim vsaj taki, ki se forsirajo v glavne vloge(da se lahko pol bl sajnajo)... men so drgac zlo vsec tut "ocvirkarji" tipa Christopher Walken, Steve Buscemi, Michael Madsen... od teh menda nben ni lev.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa js tud......je bil en tip, k sm čist mehka ratala k sm ga zagledala....pa ni bla zaljubljenost kaka, sam tak čist spešl je bil zame.....pa če si pogledov davč od kakih idealov.....skor do riti lase, ravne, totalno suh in spizdjen cev, šepov je, mev nogo eno skeglano, pa tak nos, orlovski al kok se že reče pa zmeri neobrit....so se mi čudli vsi, kok mi more bit všeč, sam js pa čist paf stekam cist.. men tud vedno frendice.. halo zenska, pa kaj vidis na njem <{POST_SNAPBACK}> Saj malkowitcz je pa majhen pa plesast pa krivoniog, pa je dbest tip, dol sem padla v nevarnih razmerjih... (strelc)Ja, evo, men tud Malkovich in tocno tam, Nevarna razmerja.. cist bla navdusena <{POST_SNAPBACK}>kolk levov igralcev, cudno, ne? cudno, ja Evo, pa se tale men na primer.. tip ma tak seksi glas (ni lev, 21.2. al neki tazga..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 riba je tale, ja.... ja, model tak 'zoprnezh'....iz harryja vem da je riba, ko tamal ve vse na pamet in vse za vsacga. a onega banderasa (pa se 'spanc' x!x ) mi pa nis nic 'zamerla'? men so drgac zlo vsec tut "ocvirkarji" tipa Christopher Walken, Steve Buscemi,samson, men tud tadva - mega!!!schristopher walken je mensezdi oven (okol konca marca), ne bi blo 2x za rect da ni tud buscemi... kaksni faci!!!! :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 onadva sta zelo ql, ja! pa jeremy ironspa tamali, skorpija, kaj je ze? bivsi od ume thurman... meni so ful vsec kozavi tipi s cudnimi nosi, tudi malkovich itd... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ethan hawk...irons pa devica... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ma sej vem, da ti Banderas ni, si ze parkrat to povedala sej men je cist vseen ce teb ni, men pa je (hehe, ga majo v sluzbi na plakatu, ko pridem po stopnicah gor, mu vsako jutro recem dobro jutro, pa lupcka dam, pa sem pol vsa hepi ) Rickman, ja.. 'zoprnez'.. sem ga prvic v Dogmi vidla, ko unga angela igra.. kr cvilila zraven '' I'm pissed off is what I am! Do you go around drenching everyone who comes into your room with flame-retardant chemicals? No wonder you're single. '' z unim šžč glasom... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 aha, ful poudarja, pa tko s prezirom v bistvu, aja saj res, rickman ja. (ze parkrat povedala za banderasa, ja verjamem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...ne morm verjet, da sm pozabu prej omenit Harveya Keitela... cist sm se razocaral.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Edvard Norton...lev ja... Fajn energy... sexy... Sam Steve Buscemi pa res ni tip, da bi ga gledu...je pa fantastičen igralec...mal živčnosti Woodyja Allena zmixano s fanatičnostjo ... sam za pogledat pa res ni, no... men ne... http://i.imdb.com/mptv1.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.