Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

:wOOt: xnckrivx :wacko: mamo eni pač čudn žmoht, tak mi zgleda ko en angora zajc, k ne ve kaj bi sam s seboj, pa kaj češ s takim, k ti na sedežni leži pa milo gleda :xx!:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

x:px :2src:

hmm, očitno Šifrer prav poje: Lepa dekleta ljubijo barabe.

Tale ta srednji izgleda prav ubijalsko zloben...in to vas, punce, očitno zelo privlači xrolleyesx :inocent: :o|o:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hmm, očitno Šifrer prav poje: Lepa dekleta ljubijo barabe.

Tale ta srednji izgleda prav ubijalsko zloben...in to vas, punce, očitno zelo privlači xrolleyesx :inocent: :o|o:

ne, ne cashy, una dva zravn zgledata k dve pičkice, ta je vsaj dec! x:o)x

honor and respect

maš kr prou, sam na ta sredni vsaj zgleda tko k se za gre x:o)x

...kako???Naoljeno in direkt iz solarija??? :vragec: :vragec: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hmmm..v obraz je sicer luškan, samo zame je fuuul preveč mišičast..ne maram tipov alla švarceneger..mišičast ja, ampak ne nafitnesiran!

santos: a teb je tud všeč Masato a?? x:Dx x;)x No, on ma men huuud geštel x:px

brezvezn :o|o:

Sam pravim, da je lusten...nic vec ! x;)x

Mi je zanimiv, kot borec...drugac pa sem jih videl se dosti lepse..., kot naprimer jaz ! x:Dx x:px xcivx xcivx x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Kje se da najdt dobre tipe?

James Denton je pa pravi miško! :2src:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Jaz pa bolj, ko berem tale log, bolj sumim moski del foruma, da se ne pocuti najboljs, pa vendar vztraja in vztraja... Stalno se nekaj primerjate in tarnate in skusate vplivat na zenski prag hrepenenja D)

No, sej tko je prav... se mi zdi :D

V resnici je dokazano, da zenske v casu ovulacije privlacijo zelo mozati, celo grobi moski (najverjetneje zaradi ogledovanja po dobrih genih). V drugih fazah mesecnega ciklusa pa dejansko izberejo manj mozate, nezne in priljudne moske, ki ze na zunaj kazejo, da so skrbni, zanesljivi in sposobni vzgoje narascaja...

Tale biologija, ja...

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

Ne od Surye...ne od Diane:) mi ni všeč...hvala bogu, da mamo različne okuse... :)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mah, desci... za pogledat al pa tud ne - vsi majo neki skupnga (brez izjeme!!!): kadar hočjo, so lahko tok tečni, da bi jih človk raj nosu kot gledu. In jest že vem, kaj govorim, ker bi ta moment enga določenga tečnga tipa kljub njegovi toni raj nosila kot pa poslušala (al pa gledala)!!!! x:Dx
živi in pusti živeti

ej, englbengl, kle sam gledamo, nč komentiramo kaki so lahk "desci"..sej vemo kaj in kako, tečne smo lahk tud "babe"..a ni fajn k slikce ne govorijo..dejmo jih sam gledat in se naslajat x:px

majica, še dobr ja, da na nimamo istga okusa..no, pa prlimej ti kakega "desca" da ga vidmo x:px

DON'T PANIC

je...jez sm že dala svoj No.1 gor... ampak nej mu bo, k ma glih jutr RD... men je res, no... za pogledat prov poslasticax:o)x x:Dx http://www.famomania.net/galerias/315/R_MA183.jpg

http://www.famomania.net/galerias/315/GT279A11G.jpg

zdej me pa skritizirite... x:o)x x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pikica... kokrkol... x:o)x x:Dx :2src:

xcivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...