Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ja Majica... Čim sm vidla da si komentirala v Dobrih tipih,sem vedla, da si tega modela prlimala gor!! hehehe A škrpjon pravš da je ? Kulči!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hihi, valkira...se v večini primerov strinjam...bljak, če je tip nabildan...bljak, bljak. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Brez dobrih tipov ne gre. Oh Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 mhm, Pacino v mladih letih, pa De Niro tud...v botru je bil mjami grem iskat kako slikco...be patient! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...men so pa ti tipčki (zgoraj brez + magnum look) take pederčine...Sej Dolfija ne šteješ sm zraven, a ne? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ... ne, ne takih, ampak une "ta lepe" k so čist zatrepani vase... manekenčke... Men je čist všeč, da je nabidan, sam tisto nastavljanje fotkam in egotripanje, tist je :xx!:Ja ja, taki so tud men za kozlat :xx!: Dolfi je pa njami ej, Valkira, moj zdejšn bi ti bil dober, hehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Men pa na splošno nabildanost :xx!: Še dobr, da mate mene, bejbe...vam une z bušiji poberem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ni hujšga, če ima tip že mal sive lase. To pri meni zmaga. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 mhm, Pacino v mladih letih, pa De Niro tud...v botru je bil mjami grem iskat kako slikco...be patient! ...de Niro v botru jap!!! ...al pa Brando v mladih letih...Lundgren je pa prov velik smeki... ...trenutno se mi zdi da ma od "die-hard" igralcev Vin Diesel deeeeeeelc najvec sexapila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Hmmm, čuvi ga A to je tist k se pritožuješ nad njem al čist fresh...Fresh! Upam, da se nau treba prtožvat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Evo ga...sm kravavi pot potila, da sm najdla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ma ja...suhi pa sploh bl odpadejo... prej so me bl mejhni prvlačl, zdej pa ni višina več tok pomembna...sam dec mora bit dec...ne ena mevža. :xx!: Pa men nabildanost ne pomen možatost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Se mi je zdel, da neki ne pizdiš... joj, kok je lepo če si zalublen, iiiiiiiiiiiiii pa sej jz ne pizdim... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 tinč! Prvoščm ful! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 tinč! Prvoščm ful! thanks Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Moj idealni na videz bi moral pa zgledat nekak army- navy seal type jah kaj nej... tko je to! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 vse ENAKO samo, da so men všeč bolj visoki... Sej, najlaži je za mano ponavlat....pa še v zele mi boš skakala, a? Svojga so najd! Sej jst nimam še ogledanga...no, mčkn mam, no. Tud tak, velk, mčkn buši, najs smajl, sam ni muvi star, pa ga ne morm gor prpopat. Sam čekiram še, trenutno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Dej joškarca mir...klele na luninmu si mi že vse tipčke pobrala, zdej mi pa še težiš... Kere že? Da vidm, kere sm že, da nom 2x v isti šmorn rinla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kere že? Da vidm, kere sm že, da nom 2x v isti šmorn rinla! Ja, kako ne veš?? Samson bi reku, da maš kratko lajtngo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kombinacija enga tacga fajn tipa bi bla pr men nekej tacga z nosom kot Frank Zappa s karizmo kot David Lee Rothz glasom kot Bruce Dickinsons stasom kot hmmmmmmmmmmmm Brad Pitt jebemti zvenim kot gruppie Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kva se pa zdej glupo delaš. Pejt v fotke brat (kjer se prepirajo trije, ...) Ajaaaaaaaaa...eh, pustmo čvekače. Več goflajo, kokr pa nardijo...vloge se res menjajo...kamla nam bojo tiči zrasl. Ja, kako ne veš?? Samson bi reku, da maš kratko lajtngo! Ja, včas jo mam pa res, priznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ja, kako ne veš?? Samson bi reku, da maš kratko lajtngo! ..ja!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Mater, dns ste pa vsi tako prjazn, kot sem jst ponavad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Mater, dns ste pa vsi tako prjazn, kot sem jst ponavad. No, pa je pršu še dec mojga živlejna... na žalost morm jet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Valkira je mela prou!! Res nam hočeš vse spelat!!! lepo se mej! Jz grem pa tud vn! čaw Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.