Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Brez dobrih tipov ne gre. Oh
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

... ne, ne takih, ampak une "ta lepe" k so čist zatrepani vase... manekenčke... Men je čist všeč, da je nabidan, sam tisto nastavljanje fotkam in egotripanje, tist je :xx!:

Ja ja, taki so tud men za kozlat :xx!: Dolfi je pa njami x;)x x:Dx ej, Valkira, moj zdejšn bi ti bil dober, hehe x:Dx x;)x

Scio mi nihil scire

Ni hujšga, če ima tip že mal sive lase. To pri meni zmaga. :2src: x:Ix x:Xx
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

mhm, Pacino v mladih letih, pa De Niro tud...v botru je bil mjami x:px

grem iskat kako slikco...be patient! x;)x

...de Niro v botru jap!!! :palec: :palec: :palec: ...al pa Brando v mladih letih...

Lundgren je pa prov velik smeki... :vragec: x:Dx x;)x ...trenutno se mi zdi da ma od "die-hard" igralcev Vin Diesel deeeeeeelc najvec sexapila... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

vse ENAKO :palec: samo, da so men všeč bolj visoki...

xrolleyesx Sej, najlaži je za mano ponavlat....pa še v zele mi boš skakala, a? :vragec: Svojga so najd! x:Dx Sej jst nimam še ogledanga...no, mčkn mam, no. :inocent: Tud tak, velk, mčkn buši, najs smajl, sam ni muvi star, pa ga ne morm gor prpopat. :inocent: Sam čekiram še, trenutno. x:Dx

kombinacija enga tacga fajn tipa bi bla pr men nekej tacga

z nosom kot Frank Zappa

s karizmo kot David Lee Roth

z glasom kot Bruce Dickinson

s stasom kot hmmmmmmmmmmmm Brad Pitt

jebemti zvenim kot gruppie

x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Kva se pa zdej glupo delaš. Pejt v fotke brat (kjer se prepirajo trije, ...) x:Dx x;)x

Ajaaaaaaaaa...eh, pustmo čvekače. :o|o: Več goflajo, kokr pa nardijo...vloge se res menjajo...kamla nam bojo tiči zrasl. :lol:

Ja, kako ne veš?? Samson bi reku, da maš kratko lajtngo! x:Dx x:Dx x;)x

Ja, včas jo mam pa res, priznam. :inocent:

Ja, kako ne veš?? Samson bi reku, da maš kratko lajtngo! x:Dx x:Dx x;)x

..ja!!! x8Dx :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...