Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

zdej me pa skritizirite... x:o)x x:Dx

ne, ne nč nam kritizirala(ok, sam mal..tip je za moj okus mal prestar), sem se spomnla ja, da si že enkrat ga prlimala gor...

boljš ta kt dolph lundgren k sm vidla da ga spet neki omenjate bog se usmil, kako je ta tip sploh zašel v temo dobri tipi???!!!!

ok, ok, bom nehala x:Dx

DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

ne, ne nč nam kritizirala(ok, sam mal..tip je za moj okus mal prestar),

boljš ta kt dolph lundgren k sm vidla da ga spet neki omenjate bog se usmil, kako je ta tip sploh zašel v temo dobri tipi???!!!!

ok, ok, bom nehala x:Dx

*

x:px ne nehat, please....dej še kakega po tvojem okusu x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vragec: :eek: Valkira je mela prou!! Res nam hočeš vse spelat!!! :O: :vragec:

x;)x x:Dx lepo se mej!

Jz grem pa tud vn! čaw x:Ix

xnckrivx

Ko te ta dec dobi, boš na vse druge pozabila in samo nmav korektur, pa boš poslušna. x;)x

Ja, sej to mi manka...da me ta prav dec v roke dobi in po svoji podobi uštima, da bom pridna, k ovčka. Pa zgledala tud tko nekak. :inocent:

No vidiš pikica... ni za obupat... prišla je tvoja druga polovica, sorodna duša, sanjski moški... joj kako romantično, iiiiiiiiiiiiii :2src:

ja, sej....lubiiiiiiiiiiiiiiii :2src: xsrcx :2src: xsrcx x:Xx

No vidiš pikica... ni za obupat... prišla je tvoja druga polovica, sorodna duša, sanjski moški... joj kako romantično, iiiiiiiiiiiiii :2src:

posluš ti baba fovšliva, če te nbeden na mara, to je res problem in teb se nau stanje nkol zrihtal in te nau nbeden maral. Morda b te pa lisica uzela, ka si tukšna kura, to ti je edina šansa.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x8Dx x:o)x

Pa še en dobr tip z naših koncev:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Da bi ga ti zares vidla. Mijami. x:Ix

To je naš kranjski Janez.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

...zdele so pa ze clane boybendov zacele gor limat!!!to bo se zur!!! x8Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Janez je še zmeraj bolj mjami.

Janez je še zmeraj bolj mjami.

...sam je pa slabsi pevec: sha la la la la la tonite... x8Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

... ne, ne takih, ampak une "ta lepe" k so čist zatrepani vase... manekenčke... Men je čist všeč, da je nabidan, sam tisto nastavljanje fotkam in egotripanje, tist je :xx!:

Heh...sej se načeloma strinjam...pravzaprav se v celoti strinjam z napisanim, men tut ne bi bil všeč, če me ne bi na njem pritegnil neki druzga... (gotov to niso mišice, k jih nima... x:Dx )

Spomnim se, da sem brala en intervju z njim, pa se je novinarka čist spedenala (tko je napisala), da bi nardila vtis, pol je pa prišel v običnih kavbojkah in obični majici in je napisala, da je doživela modni šok... Tip živi pa z obično bejbo, v običnem stanovanju in hod v obično službo in dela za manjše firme zato, da obdrži neodvisnost in hkrati potuje po svetu, kar je njegova strast... men se zdi v glavi čist lepo spedenan... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Vse ta starejse ste v glavnem dobr obdelale (pogresam Bena Affleca), opazla pa sem se par dobrih mladih meskov... xsingx

Hm, pa tadva sta oba ovna... Naj vam polepsata dan... in noc... in dan... in noc... :2src: xsmx xsrcbumx

http://www.officialblue.com/profile_duncan.html

http://www.officialblue.com/profile_simon.html

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

Vse ta starejse ste v glavnem dobr obdelale (pogresam Bena Affleca), opazla pa sem se par dobrih mladih meskov... xsingx

Hm, pa tadva sta oba ovna... Naj vam polepsata dan... in noc... in dan... in noc... :2src: xsmx xsrcbumx

sam teli Blue so pa mal ped...ups :inocent:

DON'T PANIC

Bom enga napopala:

:2src:

Jao xsrcx :2src: Moj je Duncan!!!!!!!!!!!!!! xDDx Pa počaki, da Lejka vid Simona!!! x:Dx x:px

Scio mi nihil scire

Mmmm, dober tip...

ze dolgo nisem videla tako dobrega, zadnjic smo imeli pa prvic vaje pri makroekonomiji...in imam definitivno najbolj "hudega" asistenta :wub: :yumy:

x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...