Michelle 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Sploh nisem vedla, da si ti na EF? A si res? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 sam men useen zanima kaj mas o njem za povedat dej mi pol private ? ( ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Mogoce bo pa danes boljse Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
byba 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Bolj je grd lepši je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Bolj je grd lepši je NITI SLUCAJN! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Pa kle sploh ni to to V zivo je pa.....ja res...joj...tko je v zivo, da sem komot "poslusala" 4 ure razlaganja makroekonomije Da nisi ti slučajno samo gledala in nič slišala........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Sej tist kar sem "preslisala", bom sla pa k njemu na govorilne se enkrat poslusat face to face Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Sej tist kar sem "preslisala", bom sla pa k njemu na govorilne se enkrat poslusat face to face Pejt rajši eno uro prej, ker bo ziher gužva......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 woof woof Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 OOpa, prava paša za oči. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Michelle&Diana hudo, začnimo dajati gor profesorje, sošolce, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 hihi, valkira...se v večini primerov strinjam...bljak, če je tip nabildan...bljak, bljak. :xx!: Se popolnoma Bom enga napopala: Tega pa rada pogledam , pa še dobr zna igrat. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Michelle&Diana hudo, začnimo dajati gor profesorje, sošolce, ... Ce so dobri tipi, ni kaj Tegale sem zdajle gledala...mmm my type... GALE Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 še mal njega Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ce so dobri tipi, ni kaj Tegale sem zdajle gledala...mmm my type... GALE hmm, ja, tale ima obrazne poteze zelo podobne tvojim...mi je kar jasno, da je tvoj tip Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 se podpisem!wtf? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 prav imaš Tinal, kako sta luštna dalmatinčka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ja, Cashy, se strinjam, dalmatinčka sta prov cortkana, une gorile zadej pa .....bog pomagej, tinal, kje si pa ti okus za moške pustila, oz kdaj si ga zamenjala???? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ja, Cashy, se strinjam, dalmatinčka sta prov cortkana, une gorile zadej pa .....bog pomagej, tinal, kje si pa ti okus za moške pustila, oz kdaj si ga zamenjala???? Kot vse kaže se je spremenil teb! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 še mal njega mmm, mnjami 4. od leve proti desni je še najboljši, 2. z leve proti desni mi je všeč, sam je preveč pozerček. ampak meni so taki pač tudi včasih všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 DIANCA, kdo je to? Kdrokolizebodi - FAJN JE!!! In kaksn fajt? Jest se bom kr za kulen prjela! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 gre za zagovor iz najbolj "zarukanega predmeta" na faksu, vsaj zame. ta tipček sprašuje, sploh se ne morem zbrati. x:o)x ARRENDERSI MAI! No, mal cudn ime in priimk, bi rekla, ne! Italjan on? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Kot vse kaže se je spremenil teb! Tinček mal si me narobe razumela, nisem mislna da maš slab okus al pa da so tipi grdi, sam mi ni jasn kje je tvoj tipični okus, ker tole ni tipično zate. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 gre za zagovor iz najbolj "zarukanega predmeta" na faksu, vsaj zame. ta tipček sprašuje, sploh se ne morem zbrati. x:o)x ARRENDERSI MAI! Kako je slo?Sklepam, da makroekonomija oziroma vi mate temelje 2? Men je pa ta predmet kjutkan V dobre tipe bi dala se enga aistenta, sam to pa raj ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.