Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 No pa da me Lejka ne bo kregala, da se vrnem k svojem okusu.... (sam Lejka, morm se trenutnemu dragemu prilagajat, zato dajem drugačne slike gor!) Ben pa še link, če koga zanima... http://www.pro-ben.de/index.php bikec.... ampak je njami... 15.05.1981 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ok no nej ti bo, kr prilagajej se svojemu trenutnemu dragemu Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ok no nej ti bo, kr prilagajej se svojemu trenutnemu dragemu Ja kaj pa Ben????????? A ga boš kej komentirala??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ma sej veš da ne smem Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Kva jo pa sekirate.... Pa kje si ti tooooooooook dolg!!! Sm komi čakala, da me prideš podpret! Ma sej veš da ne smem :xx!: ... no ja no... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 držite pesti, jutri grem v fajt no. 2 zadnjič sem komaj preživela. ...kaj si to zadnjic zanalasc padla, da bi lahk se do enga srecanja s Keseljevicem prsla??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Tolk dober pa spet ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 en u ibr dobr tip Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 en u ibr dobr tip a s'ga ze upurabla? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Že lep čas nisem nobenga napopala:Alan Rickman Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 men je pa ed harris všeč kot jackson pollack je bil najbrž kr "on" (sploh k je tud režiru film).. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Evoga! Najlepsi vseh casov DELON Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 en u ibr dobr tip lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ja, sam tale tvoj Valkira, pa ne bi mogu z eno siviljo hodt! Sam z BUCKO MU MAL ZAGROZIS, ga pipnes in ga ZE VEC NI!!!! Kot milni mehurcek!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ja, sam tale tvoj Valkira, pa ne bi mogu z eno siviljo hodt! Sam z BUCKO MU MAL ZAGROZIS, ga pipnes in ga ZE VEC NI!!!! Kot milni mehurcek!!!! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Mal za srčka pogret k je tkooo mrzlo... Valkira!!!! Zdej me pa res ne zebe več!!! K Dolfija vidm, me vedno pogreje! Moj luliboy... kva ga šimfaš ... on mene grejčka ko me zebka... Počak, da tinal vidi... Midve ga lovava... Dolph Lundgrena njamiiiiiiii Dolfi!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 O, Tinča... zgleda, da sva edini fenici Dolfija na NLF-ju... Tud prow! Teb prepustim zgornjo polovico, jz mam pa taspodno! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Mislm, da sem zalublena Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Joj punce moje drage kaj je to??? men ni noben na zadnjih dveh straneh, ki sem jih pogledala všeč. Sploh pa tisti gasilčki :xx!: (oprosti tinal). No ok Orlando bi dubu še kakšno točko pr men drugač pa ne vem a mamo tok različne okuse al kaj al sem pa jaz že zberčna ratala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Mislm, da sem zalublena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Dej ti kakšnega pripopat gor, da bo kakšen po tvojem okusu. http://darrenhayesnet.com/newpictures2004/dhsneak.jpg No ta je pa za moje učke in še marsikaj Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 In kdo je to?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Sej to je vseen, kam prilepim...oba sta mi Gisele Bundchen ( supermodel) & Robbie.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 :xx!: me pa ne Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Najlepsi vseh casov DELON Ni ga bolsga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.