Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

držite pesti, jutri grem v fajt no. 2 xupx zadnjič sem komaj preživela. x;)x :vio:

...kaj si to zadnjic zanalasc padla, da bi lahk se do enga srecanja s Keseljevicem prsla??? :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Že lep čas nisem nobenga napopala:

Alan Rickman

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Mal za srčka pogret k je tkooo mrzlo... x:Dx x:Dx x:Dx

:2src: x:Dx :2src: x:px :2src: :palec: :2src: :2src: :2src:

Valkira!!!! Zdej me pa res ne zebe več!!! K Dolfija vidm, me vedno pogreje! xDDx x:px :2src:

Moj luliboy... kva ga šimfaš x:Dx x;)x ... on mene grejčka ko me zebka... x:Dx x:Dx x:Dx

Počak, da tinal vidi... Midve ga lovava... Dolph Lundgrena x:px x:px x:px

njamiiiiiiii Dolfi!!!!!! x:px x;)x

Scio mi nihil scire

Mislm, da sem zalublena
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Joj punce moje drage kaj je to??? men ni noben na zadnjih dveh straneh, ki sem jih pogledala všeč. Sploh pa tisti gasilčki :xx!: (oprosti tinal).

No ok Orlando bi dubu še kakšno točko pr men drugač pa ne vem a mamo tok različne okuse al kaj al sem pa jaz že zberčna ratala :o|o:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Dej ti kakšnega pripopat gor, da bo kakšen po tvojem okusu. x;)x

http://darrenhayesnet.com/newpictures2004/dhsneak.jpg

No ta je pa za moje učke in še marsikaj :yumy:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...