Larsy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Tim McGraw Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 he,he,he,ta je še boljši---čefur!! Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Kwa pa tebe trga? kje ti kakšnga čefurja vidš Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 he,he,he,ta je še boljši---čefur!! ta je res d best..ampak obstajajo tud bolsi od njega- ampk pac niso glumaci..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Kwa pa tebe trga? kje ti kakšnga čefurja vidš--------------------------------------------------------------------------------------ahh,kar tako...pač "čefurji"so kar dobri tipi,kao...VIDI MENNE...(MUŠKARCI),za sex ,za ostalo pa raje ne...----------------ta je pa čefur,ker je tujec in nedosegljiv...verjetno se mu niti sanja ne da mislim nanj... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Upam da nisem zgresil teme. Nekaj me zanima. Zenske kaj pravte na to?Recimo se pogovarjam z zensko in pogovor stece nekak tkole:-Kaksen se ti zdi un tip tmle?-Sej je luskan, sam je prfukjen.-Caki kaj zdej? A je dober tip al ne?-Ma ne more bit dober tip ce je prfukjen! Zanimivo se mi zdi kako je lahko zenskam tip grd sam zato ker je recimo kreten. Nekak v takem primeru niso sposobne objektivnega mnenja zaradi custev, ki jih ob tem obdajajo. Zato menim da, ce hoces objektivno mnenje vprasaj zensko, ki tipa ne pozna.Ali obratna situacija. Mas tipa k je zelo ocitno grd, pa zenska z njim neb mela nic. Potem pa se izkaze, da je ful dobr clovek in ji zato postane tako vsec, da se celo zaljubi. In od tistega trenutka dalje bo zatrjevala, da je njej lep. Sem zanc gledal dokumentarc o cloveski naravi in govori tudi o zenski promiskuiteti, ter omenja to, da naj bi se samo tipi zaljubljali na prvi pogled. Zenske pa zaradi svoje narave po preracunljivosti vecinoma ne. Torej ko zenska na tem forumu rece, da ji je nek tip dober, je to zelo subjektivno mnenje, ker je vse odvisno od konteksta zadaj. Kaksne custva ji grejo po glavi ob misli na tega tipa. Recimo ce ji je bil vsec film v katerem je igral, ji bo verjetno tudi tip. Ali obratno, ce ji film ni bil vsec, se zna zgodit, da ji bo tud recimo Brad Pit postal grd. Vsekakor je to dobro predvsem za tipe, ki niso tako "dobri", so pa zato dobri po srcu ali karakterju. Se dobro da je tako Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 odvisno od namena uporabe..... tukaj jih sam gledamo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 No lepo Bom pa posredval link do foruma kaki prjatlci Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 http://img152.imageshack.us/img152/1244/51535s2dl.jpg da maš doma enga takega da namesto tebe kuha Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ta ne zna kuhat se mu vidi kako drži ponev.... Malo objektivnosti prosim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 diana, da mi ne bi slučajno kje v zelje hodila glede Malkovicha... sam toliko aja, glede Tomija, pa... če te res zanima, hodi v orto bar, pa ene 2, 3x sem ga zjutraj (se je že danilo) vidla, koko je sam šetal po/z Metelkovkove. ha, ha--> ce si zainteresirana, bi se najbrž dalo kaj zmeniti.. sicer pa s temi navzven kao močnimi tipi je tak---> navzven so res močni in cool in na sceni in ful in (povpraševami). ponavadi tudi samo zato živijo . navznoter pa so velikokrat totalne nule, sami prav ne vejo kaj bi s sabo in se velikokrat sesuvajo.. (seveda na splošno, za Malkovicha to za zdaj (IN ZA ZDAJ)ne velja )) dobri tipi so še: dragan Bjelogrlic , pa Jurček, pa Medo, pa še Kdo... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Jao...Diana, ne se iz mojga Nickyja norca delat, k boš tepena! A ni leeeeeeeeeeep. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Že dolg nisem vidla nobenga dobrga tipa. :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 http://spaces.msn.com/lorencortpapillon/Pe...lt&_c=photoalbu Evo,tukaj je TIP,ki bi bil zame in za DIANO...drugi tam so bolj shit... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 jest pa vsak dan vidm najboljšga tipa mojga tipa... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ....shit...sorry ...pa saj ta konjiček je pa prav leep Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ....sem mislila na tega.... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Diana - no comment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Ja jst bi oči nazaj zaprla, pa upala da še vedno sanjam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 http://img152.imageshack.us/img152/1244/51535s2dl.jpg da maš doma enga takega da namesto tebe kuha uf, manekenski tipi z ženskim nasmehom mi niso všeč. ....sem mislila na tega.... kdo je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 sm zanč gledala un film to die for.....al neki tajga....u glavnem un z nikol kidman.......un tip k je igral unga zblojenga jamesa....no ta mi je hud....k ma preklano ustnco.........zajčjo sam ne vem pa ne ka za edn je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 sm zanč gledala un film to die for.....al neki tajga....u glavnem un z nikol kidman.......un tip k je igral unga zblojenga jamesa....no ta mi je hud....k ma preklano ustnco.........zajčjo sam ne vem pa ne ka za edn je Joaquin Phoenix http://www.peta.org/living/at-summer2002/bigimages/Joaquin-Phoenix.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Joaquin Phoenix http://www.peta.org/living/at-summer2002/bigimages/Joaquin-Phoenix.jpg pa ti si car seal to mi deli.....ma ne vem sej sm prtegnjena verjetno, sam tale tip definitivno za ponucat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 sam en pogoj mam...da čevlje pred vhodom pusti.... kdo mu bo te bele srajce peglu :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Seal, konc je z mano Ta tip je res mjami.Sem ga že skoraj prebolela, zdej ga je pa spet povsod dovolj, ker je nominiran ta oskarja. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.