majica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ja hudo... Buci buc... ...Nino ma fetiš na škorpiona... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 seveda je... buci buci je kompliment.jaz sem tudi buci, buci hehe, buci buci, IQ pod lediščem Saj če ma IQ na 273K (kelvinov) kar je pod lediščem pol je to že kar dobro... pa ne zdaj meni nimam nobenga fetiša na škorpijonke fetiš mam na dvojčice da se razumemo.... konc debate škorpijonke se sam sem pa kdaj znajdejo ob meni na meni okrog mene, .... pa tko, sicer pa so škorpijonke zlo tko.... hm ... nkol ne veš, dvakrat sem že šel na led, prvič ko sem šel na led, in pol kasnej enkrat še enkrat.... hm mislim da tretja po vrsti, al četrta, skor zicer da tretja je bla tudi sco..... pol pa me je postalo leda strah, preveč vroče... ajs ajs...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Z IQ si nimaš kaj dost pomagat...nekje si omenil Sharon Stone... Ja, ja...sama si je prisodila tak visok količnik...brez veze...sama hvala... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Hehe, haha, ni si ga sama prisodila, vsekakor je dovolj in preveč inteligentna... mm zdej sem se spomnil na eno rakico....... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Kaj pa je inteligentnega na ženski, ki spi z vsakim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Kaj pa je inteligentnega na ženski, ki spi z vsakim... haha kaj pa je inteligentnega na moškim ki spi z vsako? veš mal inteligence pa človek že rabi, da ne izvejo med seboj in da ni ljubosumja in to.... pa tud dvomim da shanron spi z vsakim.... hm sam spet tle pr dobrih tipih govorim o dobrih bejbah... sori Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Hm...moj količnik je izmerjen...pa ne spim z vsakim... EQ sicer ni isto kt IQ...sam večji IQ boljše možnosti za EQ....ma kaj vem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 hja moj tudi pa tud ne spim z vsako... mrbit je razlika med 130 pa 180 pač size does matter.... pa pomaga če maš tako postavo kot ona... sicer pa mislim da so to spletke..... ki jih napletajo njene manj inteligentne kolegice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Mogoče pa posteljne mahinacije nimajo veze z IQ...ampak s spoštovanjem do sebe...zame je ponižanje...da bi dala pri vsakem noge narazen... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 kaj pa če bi bli sami dobri tipi? spet letimo ven iz območja teme.... več al manj maš prav ja... zato pustmo to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 seveda je... buci buci je kompliment.jaz sem tudi buci, buci hehe, buci buci, IQ pod lediščem hah...maybe... kdo ve...hmmm, še niso testirali sicer pa je moj IQ ena redkih stvari kjer sem neobčutljiva za mnenja. se je pa večkrat zgodilo da me folk ni štekal. spet - koga briga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 torej če si neobčutljiva na IQ... lahko vedno pohvalim tvoje lepe lase? hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 buci buci je kompliment.jaz sem tudi buci, buci (no coment) ne vem kaj te je tako zbodlo sem pač komentirala da je na fotki buci buci, brez da bi pomislila da bi mogoče kdo občutljiv na to. ker je pa luštna in buci buci in vse sem pač hotela potrditi da to ni nič slabega, tako da sem tudi o sebi napisala isto. Buci, buci--- mislim zdrava, luštna lička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 torej če si neobčutljiva na IQ... lahko vedno pohvalim tvoje lepe lase? hehe neobčutljiva na pripombe o IQ- zato ker mi še nikoli nihče ni mogel reči da nisem inteligentna- mogoče impulzivna in da ne pretehtam svojih besed. ampak o inteligenci same pohvale, vse drugo pa je bilo že kritizirano do nezavesti zato sem pač razvila neko samozavest v tej smeri... predvsem. Nino... ti bom bolj verjela, če pohvališ moj IQ, kot pa lase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Ajs, bom spet zgrešil temo... huhu, dober tip more znat pohvalit žensko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Mogoče pa posteljne mahinacije nimajo veze z IQ...ampak s spoštovanjem do sebe...zame je ponižanje...da bi dala pri vsakem noge narazen... :xx!:hm, kokr pravjo; ne sodi druge, da ne bos sojen! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Hm, malo mi je hecno tole! me kar zvije, že če slišim kakšnega odraslega govoriti tako z dojenčkom ali majhnim otrokom! saj zaradi tega, ker so majhni niso zaostali in prav je, da se čimpreje navadijo na normalno govorico, ne pa nekaj čudnega nerazumljivega, kar nihče ne uporablja v praksi! Velikokrat sem v zdravstvenem domu poslušala mamice(A boš pupcal,ja si se pokakcal, a si ti moja micena bundica-gundica)HALO saj ni čudno, da potem otrok še pri treh letih ne zna normalno govorit! Zato me je malo zmotilo,ker Tashika,pa vseeno ni več dojenček,niti majhna punčka, ampak čedno mlado dekle, ki ve kaj hoče! Pa brez zamere, to je samo moje skromno mnenje! buci buci buci, ti mala contesica ti, buc buc buc --hja, jest mislm, da je tega e premalo v svetu!vsega in svacega torej obratnega pa je prece veliko ali prevec.raje male slatke pomanjsevalnice, ceprav osladno zvenece, se lazje priblizajo neznim energijamkakor surove, 'grde' besede.verjetno pa je prava mera prvih vsekakor zeljena, tako kot so razlicne energije v dnevu, so prav tako lahko tudibesede oz. njih energija.ce otrok pac ne zna govoriti takrat tako, kakor njegovi vrstniki, se bo pac kasneje naucil.sigurno pa bo vedel, katere besedo so iskrene in misljene z ljubeznijo; katere pa bodo take, ki si jih ne zeli toliko kot prvih.nekateri se morda prej naucijo drugih in to je zalostno; tak otrok bo verjetno dosti tezje govoril ljubeznive besede tudi drugim,ker tega pac ni imel, ko je odrascal. anyway pa je seveda ob tem bistvena energija katerihkoli; torej prvih ali drugih. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 torej......kako pa govorijo dobri tipi??? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Mogoče pa posteljne mahinacije nimajo veze z IQ...ampak s spoštovanjem do sebe...zame je ponižanje...da bi dala pri vsakem noge narazen... :xx!:hm, kokr pravjo; ne sodi druge, da ne bos sojen! ...ni sodba...zgolj ugotavljanje... pih... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Meni je bil všeč River Phoenix Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LORD*llunchyka* 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 http://www.geocities.com/TelevisionCity/Taping/8431/mike_3_15.jpgno tale je tut cukr Citiraj Being evil means never having to say you're sorry! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Lord llunchyka...ne vid se ga... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ja, šmrc zakaj zakaj zakaj vse ta najboljše pobere. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Mogoče pa posteljne mahinacije nimajo veze z IQ...ampak s spoštovanjem do sebe...zame je ponižanje...da bi dala pri vsakem noge narazen... :xx!:hm, kokr pravjo; ne sodi druge, da ne bos sojen! ...ni sodba...zgolj ugotavljanje... pih... :xx!: aja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.