angeo 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Malo je mlad,ampak jaz bi se mu prepustila,brez problema! Brian Jouberthttp://img126.imageshack.us/img126/8350/joubert038un.jpg Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 bi se mu prepustila od spredi in zadi? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 bi se mu prepustila od spredi in zadi? neki tazga ja! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 moram ga prilepit pa mal spet ven privlečt,k je tako lep koncert za Kristusova leta naredu pa denar za bolnico zbral, za naše bolne otročke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jan Plestenjak Kam bi ga uvrstila...hmmmm ? Mi je bil všeč, a pol pa ne več tako, nek dvojček, ki veliko igra in se pretvarja... dam mu +3, ker je kar simpatičen. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Ma mal prekratke noge za njegovo višino Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Plestanjek je pa men najbolj bljak , težko bi se spomnila koga, ki mi je bolj antipatičen Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Prijazen fantina, sam ne zna pa ocenjevat ljudi, pa da ga j....š KAJ ne zna? tuki je še ena: prav luškani, ane?pa zakaj ne morem prilepit? ja ne znam, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 moram ga prilepit pa mal spet ven privlečt,k je tako lep koncert za Kristusova leta naredu pa denar za bolnico zbral, za naše bolne otročke hmm, Plestenjak, hja... so mi starši nekega klaviaturista, ki je igral pri Plestenjaku, povedali, da je imel fant izpit na faksu, in mu Plestenjak ni pustil 15 minut zamudit glede na dogovorjen čas zbora benda pred koncertom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 In tale klaviaturist je pol umrl al kako?ne, proč je šel od Plestenjaka zaradi njegovega odnosa do spremljevalnega benda... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 moram ga prilepit pa mal spet ven privlečt,k je tako lep koncert za Kristusova leta naredu pa denar za bolnico zbral, za naše bolne otročke hmmm js sm pa kr pozitivno presenečen nad njim, k sm ga spoznal, morm rečt da je zlo kul dečko pa prijazen pa za žur tud, aja pa kužate ma rad Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jaaaaaa zdej vsi vemo da ga poznaš.............uuuuuuuuuu a smo lohk fouš? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jaaaaaa zdej vsi vemo da ga poznaš.............uuuuuuuuuu a smo lohk fouš? mah sej drugač je pa en PEK no! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 JST SEM BIL NA KAVI Z NJIM Lohk se me dotakneš a mu ga nis ti fafu? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 JST SEM BIL NA KAVI Z NJIM Lohk se me dotakneš LOL !! mah sej drugač je pa en PEK no! sem se že ustrašla zate! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 JST SEM BIL NA KAVI Z NJIM Lohk se me dotakneš iziot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 no jaz sem tudi že bla z njim na kavi , pa na večerji, pa na temle koncertu....... pa še ena njegova fotkapa čist ql fantek je, sam mal zafrustriran, k mora bit sam Je reku da ma raj nabildane tipe, k mu ga še oreng stisnejo a sta po tvoje Hrvatič pa Bradač nabildana tipa? Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Za Bradača ne vem Hrvatič je pa oreng nabildan mah oblečen ne zgleda bog ve kva mogoč si ga ti slečenga vidu, ane Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 sem ga imela možnost spoznat,enkrat v Lj, ko je še na Žurnal hodil mene njegova pojava ni nevem kako impresionirala,ni za v tole rubriko, po mojem okusu tebi pa hvala za prijazno razlago uživi Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jst sm ga pa v slaščičarni vidla, pa v Strunjanu, k je teku...ma, povhn kufr ga mam, k me skoz zasleduje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Music producer Phil Spector tofsyhttp://us.movies1.yimg.com/entertainment.yahoo.com/images/ent/ap/20060322/la109_people_phil_spector.sff.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Tega je pa muska čist natrenala. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Outlaw 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Josh Holloway http://www.mbl-news.de/movie/rev/JoshHolloway.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Josh Holloway http://www.mbl-news.de/movie/rev/JoshHolloway.jpg Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 a mu ga nis ti fafu? lol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.