kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 http://www4.slikomat.com/06/0821/540819u8mr.jpg Marc Vanderloo ni mi všeč :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kessy če bi tvoj (s slikice) imel malo manj mišic in trebušček, bi bil hudo z ponucat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kessy če bi tvoj (s slikice) imel malo manj mišic in trebušček, bi bil hudo z ponucat ja to je odvisno od okusa meni mi je on ful hud in mi ga kar popapcala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 dans vidla tri dobre tipe...to je že redkost videt v 3d...zmer kej fali...če so preveč lepi, so ponavadi zoprni pa vase zagledani...tile trije so pa bli ful simpatico..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 a v LJ? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ne...dans bla v KP....sem bla prav presenečena.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ja .. bi si lahko mislila ... čez primorce jih ni .. pa tisti seksi naglas ... awwwwwwwww Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...ma so bli res...v slengu bi se reklo "za ponucat"..... ...če pa bi znali tud kaj povedat, tega pa res ne vem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 če so za ponucat, so za ponucat in ne za govorit. to ni njihova primarna naloga .. hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kaj sem se narežala zdajle.....girly, to pa tipičen sco komentar.... .....sej js sam rečem, pol si pa ne bi upala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 hm. no, jaz sem sicer lev ... ja vse je enkrat prvič. seveda je tako stvar najboljše sprakticirat s kakšnim tujcem, ki ne zna angleško, nemško in kar še je pač bolj univerzalnih jezikov (slovensko pa itak da ne). se sploh ne mogel kaj preveč menit ... hehe ne razumem pa točno, kaj si je tukaj za upat. oz. česa bi te bilo strah ... (???) da bo začel govorit? ali kaj? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 a levinja si?...no, sam komentar se mi vseen zdi čist sco..... ostalo pa ne bom nit komentirala.....ampak sistem je odličen.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 aja .. še opomba .. tudi če zna kakšen "univerzalen" jezik, ni nujno, da ga ti v tistem trenutku znaš .. enkrat pač probaj .. saj ni nujno, da greš do konca ... že tudi plesat in se kurit celo noč je čisto fajn (na fizični bazi) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ....jp, se strinjam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 jooj .. moja kolegica je imela eno ful dobro kartico. kot vizitka je zgledalo .. gor pa je pisalo: ČE BI RAD SEKSAL Z MANO, NE RECI NIČ, SAMO NASMEJ SE .. hehe ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...ha ha ha...sem si u živo predstavljala to sceno...pol pa pomislila, da če bi bla js na tistem mestu res ne vem koga bi prej kap, mene al tipa..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 verjemi, da se vsak nasmeje ... hote ali nehote .. kartica pali 100 na uro Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ..to pa zihr.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 jooj .. moja kolegica je imela eno ful dobro kartico. kot vizitka je zgledalo .. gor pa je pisalo: ČE BI RAD SEKSAL Z MANO, NE RECI NIČ, SAMO NASMEJ SE .. hehe ...uf, tako kartico bi blo pa kdaj kar za imet zihr pali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 jooj .. moja kolegica je imela eno ful dobro kartico. kot vizitka je zgledalo .. gor pa je pisalo: ČE BI RAD SEKSAL Z MANO, NE RECI NIČ, SAMO NASMEJ SE .. hehe ... se že smejem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Walter Nudo http://www4.slikomat.com/06/0821/110822v832.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 not bad. bi bil za ponucat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 not bad. bi bil za ponucat. no,končno,da ti je en tip všeč,ki ga jz pripopam sem Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 res ni napačen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 V fotke 3 mate enga fejst, pa še frej je...marš ke pogledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.