Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 no,končno,da ti je en tip všeč,ki ga jz pripopam sem kaj čem, sem zelo izbirčna. V fotke 3 mate enga fejst, pa še frej je...marš ke pogledat. a je Dvojček? če je tko, pol ne bo šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kaj čem, sem zelo izbirčna. a je Dvojček? če je tko, pol ne bo šlo. me so tudi dvojčki :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Jp, dvojček je...sam je vredi dečko...poznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 me so tudi dvojčki :xx!:meni so kul, sam oni mene ne marajo. Jp, dvojček je...sam je vredi dečko...poznam. aha, te pa sn pravega mislila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Eh, babe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 me so tudi dvojčki :xx!:men tud... :xx!: :xx!: se vidi,da mava obe luno v škropijonu...sem prebrala prej v Fotkah3..da maš tud ti luno v škropijonu Pa Robbie jo ma tud v škropijonu.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 jooj .. moja kolegica je imela eno ful dobro kartico. kot vizitka je zgledalo .. gor pa je pisalo: ČE BI RAD SEKSAL Z MANO, NE RECI NIČ, SAMO NASMEJ SE .. hehe ... ufff, si me spomnla to pa že precej stara fora Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 men tud... :xx!: :xx!: se vidi,da mava obe luno v škropijonu...sem prebrala prej v Fotkah3..da maš tud ti luno v škropijonu Pa Robbie jo ma tud v škropijonu.. midve sva si pa zelo podobne kaj Robbie je tudi škorpijon.........huuddoo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 midve sva si pa zelo podobne kaj Robbie je tudi škorpijon.........huuddoo Ja..vsi tri mamo luno v škropijonu...huuddoo..To je tud neki... Kaj si pa drugač po horoskopu??Robbie je vodnar,jz pa ribica... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 nice http://www.delo.si/images/iman/pb_borut_pahor_igor_zaplatil1a.jpg pa še http://zlsd.org/novice/8/slike/Borut_Pahor_web366_.jpg oh my god če je pa to dobr tip, pol pa slovenke nimaste okusa mislm, dejte no a to res sam zato k je politik, če bi bil navadn delavc, ga noben tud opazu neb Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Jst bi zdejle z veseljem eno dobro fotko dala gor, pa ne smem. Za vseh 10 prstov polizat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Jst bi zdejle z veseljem eno dobro fotko dala gor, pa ne smem. Za vseh 10 prstov polizat. packa lušte delaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 No, sej, važn, da sm jst vidla in se od srca nasmejala. Nananananana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ja..vsi tri mamo luno v škropijonu...huuddoo..To je tud neki... Kaj si pa drugač po horoskopu??Robbie je vodnar,jz pa ribica...jaz sem pa tehnica nisem vedla,da je robbie vodnar kako pa veš,da ima tudi on luno v škorpijonu..........kaj veš točno uro kdaj se je rodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 jaz sem pa tehnica nisem vedla,da je robbie vodnar kako pa veš,da ima tudi on luno v škorpijonu..........kaj veš točno uro kdaj se je rodil uro rabiš za ascendent za luno je dost datum Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 dejte no a to res sam zato k je politik, če bi bil navadn delavc, ga noben tud opazu neb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 simpatičen Škorpijon http://www3.shrani.si/files/multimed849227.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ups, glih na meji med Škorpijonom in Strelcem je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 mačona UČIT, ne tipov gledat. boš videla, ko te bo Stabej čez dobil ... JOOOJ ... se boš počutila kot največji drek na svetu, če ne boš znala (no, tudi če znaš in si iz "naše" regije zna poskrbet, da se tako počutiš). še pol ure, pa se tudi jaz odpravim v Slovanko .... doma itak nič ne naredim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 pa ne straši me no, itak sem vsa mutava na izpitih in komaj spravim kako besedo iz sebe, ker je vedno tako mučno ozračje. jaz pa se ne morem učiti v knjižnici, ker je taka mučna tišina in vsi smrtno resni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 v 2. letniku je samo stabej hud. ostali so fajn. nič skrbet. pa še stabej bo mogoče čisto človeški, če ne bo skapiral, od kod si. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 na predavanjih je čist fajn in me ga ni strah. naglas bo treba pač spremeniti, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ja, knjižno govorit se pa le ful potrudi. jaz sem test pisala 9, povedala en stavek (lepo po prleško) in me je nagnal ven z 8. v sekundi sem bila fertik. tako da se že na pisnem potrudi, pa bo potem vse dobro, tudi, če boš kaj po naše zategnila. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 sam tale Stabej je meni fejst dec in se bojim, da bom zafarbala, ko bom prišla na izpit in bom živčna že zato, ker dobro zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 bolj nekaj v smislu "what an ass" Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.