Guest mačona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 aja, vidiš, to ... meni Ovni ne potegnejo, ker majo preveč robate poteze, preveč športni look majo za moj okus. kolikor sem do zdaj uspela poštekati, me vizualno pritegnejo Dvojčki, Vodnarji, Škorpijoni, Levi, Ribe - tile našteti najbolj. pa deloma tudi Raki (ni za verjet, ampak me! ) in Strelci. kombinacija Ško/Vodnar je pa za moje pojme najbolj jebačka, uh uh, sam karakterno se ne bi ujela z enim takim ziher ne. fiksni niso lih preveč kompatibilni z mano. rabim enega takega po moje, ki ma v karti največ spremenljive kvalitete tko kot jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 aja, vidiš, to ... meni Ovni ne potegnejo, ker majo preveč robate poteze, preveč športni look majo za moj okus. kolikor sem do zdaj uspela poštekati, me vizualno pritegnejo Dvojčki, Vodnarji, Škorpijoni, Levi, Ribe - tile našteti najbolj. pa deloma tudi Raki (ni za verjet, ampak me! ) in Strelci. kombinacija Ško/Vodnar je pa za moje pojme najbolj jebačka, uh uh, sam karakterno se ne bi ujela z enim takim ziher ne. fiksni niso lih preveč kompatibilni z mano. rabim enega takega po moje, ki ma v karti največ spremenljive kvalitete tko kot jaz. uf...sam dvojčki ne..Jz sploh ne vem,da bi kerga dvojčka v življenju spoznala..kaj ,šele ,da bi mi bil všeč ali jz njemu.. Pa levi me odbijajo 100 na uro,ko so tk upadljivi,vedno v središčo pozornosti.. :xx!: Čisto nasprotje meni... Ribaki so pa ql..tud zame.. x:IxPa device so mi všeč vizualno,sam ,drugač znajo bit kr težki .. :xx!: Aja,pa kombinacija oven/ribi mi tud odgovarja... Najboljša kombinacija škropijon/oven/vodnar... Itak najbolj jebačka kombinacija škropijon/vodnar.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 uf...sam dvojčki ne..Jz sploh ne vem,da bi kerga dvojčka v življenju spoznala..kaj ,šele ,da bi mi bil všeč ali jz njemu.. Pa levi me odbijajo 100 na uro,ko so tk upadljivi,vedno v središčo pozornosti.. :xx!: Čisto nasprotje meni... Ribaki so pa ql..tud zame.. x:IxPa device so mi všeč vizualno,sam ,drugač znajo bit kr težki .. :xx!: Najboljša kombinacija škropijon/oven/vodnar... Itak najbolj jebačka kombinacija škropijon/vodnar.. meni pa Dvojčki potegnejo - jasno, tam mam Dsc. ali pač živahni tipčki. ampak jaz njim ne. Levi so meni všeč kaj pa vem zakaj, ker skrbijo za svojo zunanjost in ker mi tudi mačoti potegnejo.uf, Device so mi pa dolgočasne, preveč zadržane in dolgočasne.Ribaki me pritegnejo s svojim nežnim, zasanjanim lookom.jao Ško/Ov/Vod - za ponucat bi bilo, ampak skregala bi se s takim po moje na smrt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 meni pa Dvojčki potegnejo - jasno, tam mam Dsc. ali pač živahni tipčki. ampak jaz njim ne. Levi so meni všeč kaj pa vem zakaj, ker skrbijo za svojo zunanjost in ker mi tudi mačoti potegnejo.uf, Device so mi pa dolgočasne, preveč zadržane in dolgočasne.Ribaki me pritegnejo s svojim nežnim, zasanjanim lookom.jao Ško/Ov/Vod - za ponucat bi bilo, ampak skregala bi se s takim po moje na smrt. Jz mam pa descedent v strelcu,pa mi strelci sploh niso všeč.V srednji šoli sem mela enga strelca,ker je tip dolgo rinil v mene...pa sem rekla,ajd naj bo..Sam je blo vse skupi zelo kratkotrajno in dolgočasno..Mogoče so men všeč ovni zato,ker mam venero v ovnu..Športni tipi so men že od nekdaj full ,sam ne smejo bit preveč vpadljivi in po zadnji modi oblečeni,ker pol me kr odbijejo.. :xx!: Device so res zadržane,sam ,ko se pa enkrat predajo so pa full fajne in zveste..Vsaj men,ko znam bit tud zelo dolgočasna in zapečkarska.. Zakaj bi se it takoj skregala z nekom ,ki ima v horoskopu kombinacijo ško/oven/vod?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Zakaj bi se it takoj skregala z nekom ,ki ima v horoskopu kombinacijo ško/oven/vod??ker to je energičen, eksploziven človek, jaz pa tudi. in bi se šlo za boj premoči. čeprav s Ško/Vod kombinacijo se ne more iti nihče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Jure Butorac mi je kar všečen. samo ni kaj dosti pametnih fotk na netu. http://shrani.si/files/borapowerto00t.jpg http://shrani.si/files/borapowerto00y.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Jure Butorac mi je kar všečen. samo ni kaj dosti pametnih fotk na netu. ni slab.. Kako to misliš,da s kombinacijo ško/vod se ne more iti nihče?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Jure Butorac mi je kar všečen. samo ni kaj dosti pametnih fotk na netu. A ti jaz posredujem kako pametno...fotko namreč ?! http://shrani.si/files/img0381o2or.jpg http://shrani.si/files/img0382o2ot.jpg http://shrani.si/files/img0383o2ov.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ni slab.. Kako to misliš,da s kombinacijo ško/vod se ne more iti nihče?? jaz si ne bi upala. nevarni so. Santos, ti si car, hvala ti, uau, ful je jebach. uuuuh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Santos, ti si car, hvala ti, uau, ful je jebach. uuuuh. Vsekakor ob priliki boš tud njega psoznala...oblubim ! p.s.je samski... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 vem, da je samski. ne mi obljubljat, ker sem že vsa švohcena, če sam pogledam slikce. ne bi se pa branila itak ... joj, Santos, zakaj si dal slike gor. to si ga ti slikal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 vem, da je samski. ne mi obljubljat, ker sem že vsa švohcena, če sam pogledam slikce. ne bi se pa branila itak ... joj, Santos, zakaj si dal slike gor. to si ga ti slikal?Saj veliko krat se nahaja v lj., tako da...v bodoče se lahk zmenimo za kak party... pa gremo ga mal šejkat... Aha,jaz sem ga slikal...saj imam še veliko teh fotk...tud brez... sam teh ne bi dajal tukaj po forumih (ker ni samo on na teh...tud jaz ) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 uh, pacek grdi ... saj mi lahko kaj pišeš na OS. pred Juretom pa bi verejtno pobegnila, ko bi ga zagledala, ker bi se ustrašila in muca bi mi popapala jezik .. mislim, tak tip nooooooooooooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Santos, we want some more! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 uh, pacek grdi ... saj mi lahko kaj pišeš na OS. pred Juretom pa bi verejtno pobegnila, ko bi ga zagledala, ker bi se ustrašila in muca bi mi popapala jezik .. mislim, tak tip nooooooooooooooooo. Ah, saj ni tako hud, kot ga mediji napihujejo... Bova enkrat drugič...potem OS ! Santos, we want some more! Ti sam sanjaj...pa lepe sanje še naprej. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Imam raje realnost kot sanje! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ah, saj ni tako hud, kot ga mediji napihujejo... Bova enkrat drugič...potem OS ! ja saj, bi ga morala v živo oceniti. ma cel mi je hud, ne samo postavca, tut obraz njami njami, privlačen je, všeč mi je, energijo ma ... eh. kaj bova drugič pa pol OS? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Imam raje realnost kot sanje! Jaz tud...kdaj greva na aerobiko ?! ja saj, bi ga morala v živo oceniti. ma cel mi je hud, ne samo postavca, tut obraz njami njami, privlačen je, všeč mi je, energijo ma ... eh. kaj bova drugič pa pol OS? bova drugič potem OS...še kako fotko nalimala...vsekakor brez moje golote...kot sem že napisal ksantipi...mene samo v živo vidiš...! včasih tud na kaki fotki... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Si mi obljubu en privat fajt brez.....rokavic! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 bova drugič potem OS...še kako fotko nalimala...vsekakor brez moje golote...saj ni treba, tiste fotke me že dovolj medejo, ne rabim nude njegovih. lahko samo sanjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Si mi obljubu en privat fajt brez.....rokavic! V soboto ! Kje ? Global, ura !? Ti predlagaj uro ! saj ni treba, tiste fotke me že dovolj medejo, ne rabim nude njegovih. lahko samo sanjam. Morda še njega pripeljem v lj. v kolikor ne bo imel obveznosti... saj sem se danes nekaj menil z njim, da se moreva enkrat dobit, da ga mal proslavimo...bomo vidli, kako in kaj...morda boš imela to čast, da ga vidiš v živo (nazga) !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 joj, kekec, ne zezaj me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 joj, kekec, ne zezaj me. Saj te ne zezam ! Čist resno ti govorim. Sam dvomim, da bo za to soboto...vsekakor pozimi ga bolj v lj šibamo...lepše se mamo v lj. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 I think you´re crazy ... uf, samo ne bi blo švoh tole mister handsome&mačona. uf, grem, me je že sram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 no vsekakor dečko bolš zgleda kot tisto strašilo od pascala..... sam men so vsi ti tipi vseeno tako neresnični....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.