El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 bljak.. ni mi vsec, da ima tip dolge lase.. :o|o:get away from me.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 bljak.. ni mi vsec, da ima tip dolge lase.. :o|o:get away from me.... don't worry.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 bljak.. ni mi vsec, da ima tip dolge lase.. :o|o:moj fotr ma tut dolge lase Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 bljak.. ni mi vsec, da ima tip dolge lase.. :o|o:moj fotr ma tut dolge lase pa kitaro špila.. definitivno car Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja ja kitaro tut špila... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ka je zdej to...vid se samo da je angelček...kaj pa naprej Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ewan Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 aha no zdej je pa ql... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja Ewan je drgač tut luškan, sam ne tej sliki ni tok. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Včasih rabmo angelčke, včasih pa Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Hihi kaj ste tega mojega Javierja prijele punce Ja, Freya, zgleda da imava kar isti okus za moške, pismu, res je ful dober tip... pa sploh ne tolk fizično kot pa tisto, kar žari iz njega... Hihi ponavadi so tisti, ki so sposobni biti najogabnejši hudiči, tudi v naslednji sekundi lahko že najtoplejši angeli... Bogami, da je res. Hihi in Poki hvala ti za tisti page, prav zanimivo je pogledat celotno telesno kompozicijo tega hudička Sam se mi zdi nekam švohcen, sem pričakovala, da bo malce bolj konkreten kar se telesne mase tiče... (mah ja, saj vem, mal imam čudne mere, kar se moških tiče , mi ni treba govorit )... Aja, potem pa še Orlando Bloom, to je pa tudi ful dober tip, še en thumb up zate, Freya (pismu, midve ne smeva it skupaj ven, ker bi se v istega tipa zapičle, potem bi bil pa problem ) - hihi se mi zdi, da če bi Ninota napudrali in nabarvali, pa mu dali gor eno lasuljo in vilinske ušeske, bi mu bil kar podoben Kaj praviš, Nino? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Ohoj, Sončna Vila , si spet mal na dozo testosterona prišla Veš kaj, če bo spet kak film od Javierja prišel v kino, te povabim, pa še Ninota lohk vzameva s sabo (da ga ne bomo samo na kakav vabili ), ker ima Javier ponavadi prijetne soigralke, pa bi tud on prišel na svoj račun, he he... Če pa slučajno pride mimo še kakšen tip nama všečnih lastnosti , pa ni blema, ti ga prepustim, boš ti izvidnica... in mogoče bo imel celo enojajčnega brata dvojčka :flower: Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 meni je tale simpatičen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Ohoj, Sončna Vila , si spet mal na dozo testosterona prišla Veš kaj, če bo spet kak film od Javierja prišel v kino, te povabim, pa še Ninota lohk vzameva s sabo (da ga ne bomo samo na kakav vabili ), ker ima Javier ponavadi prijetne soigralke, pa bi tud on prišel na svoj račun, he he... Če pa slučajno pride mimo še kakšen tip nama všečnih lastnosti , pa ni blema, ti ga prepustim, boš ti izvidnica... in mogoče bo imel celo enojajčnega brata dvojčka :flower: Hehe se strinjam, vsaj en ogled filma pade, če že ne tut že večerno druženje kasneje Se pa javljam samo za psihično izvidnico, veš lučke pa barve vidim , menda bo to tut zadost Nino, kje si? Hmmm doza testosterona je pa pri meni vedno ista, sam kaj ko jo je okrog mene bolj malo... Bi prav pasala spet kakšna prava dozica v bližini Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Sem nova in se ne znam lepit fotk, tako da.. http://www.coolbuddy.com/wallpapers/malece...n_kutcher50.htm Ashton Kutcher mi je po izgledu najbolj sexi "znan tip" ...ok, od mojga itak noben ni boljsi:) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Hehe se strinjam, vsaj en ogled filma pade, če že ne tut že večerno druženje kasneje Se pa javljam samo za psihično izvidnico, veš lučke pa barve vidim , menda bo to tut zadost Nino, kje si? za film z večernim druženjem! O kakšnih lučkah in barvah ti to? Karma scena? Ok, ok, boš podala najprej psihološko oceno, pol bova pa vidle, kako in kaj Nino je pa rajši strateško tiho ps. Aira, ne se šalit tule.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 ps. Aira, ne se šalit tule.... nekaj ima v ustih, tisto ni del njega.... saj se ne hecam... energija je pač strašna, zamenjam za vse "dobre tipe" tukaj na fotkah. energijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Ne vem, nism bla nikol oboževalka kellyjev, tko da.... (pa še TOK dolgi lasje na moškem :xx!: ) Ampak, v bistvu je pa kul, kam pa pridemo, če bi bili vsem všeč isti tipi.... to bi bil pravi Wrestling he,he.... Čeprav bi ti jaz, zanimivo, pripisala bolj take, možate, "orng desce" (ne vem, mogoče na fotki tko deluješ.... ) Seveda, energija pa mora bit !Kako že gre un komad: "Ker meni prija, meni prija energija-ja.." Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Tole tudi ni tako slabo.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Hm...ne ni...mi je pa ful znan... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Tole tudi ni tako slabo....Je po tv zdajle..Gledam film Unfaithful... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 pa tole tudi izgleda Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Majica, zgoraj je Oliver Martinez, na spodnji slikci pa Benicio del Toro...z XY..ne vem...ampak, da bo še malo za naše tipe Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 U..ja ja...poznam ta drugega...Men je še zmer Gordi Brown všeč...tko...od znanih...čeprov ga verjetn noben ne pozna...OK bom poplna slikco enkrat gor... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Huh, Cosma... Ja, Benicio del Toro je pa tudi eden izmed tistih... hudih hudičkov in angelov In pri Javierju Bardemu in Toru se vidi, da pravzaprav ni pomemben videz, ampak energija, ki je za njim... hmmm ... Da probam Benicia pripopat Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.