devica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ker se mi sicer zdi, da imamo ženske in moški kar precej drugačno mnenje al okus o tem kaj je to dobra bejba al tip. Midva z bivšim sma učasih, ko nama je blo dolgcajt gledala tipe pa ženske pa modrovala, kdo je dober, kdo pa ne...pa sma pršla do podobnih rezultatov... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Hihi Contesa, ja saj... v bistvu izgleda grozno, če gledaš sam fizični izgled Ima pa tisto "drrrmrrrr" energijo za vsem tem, ki kar sije skoz njega... V bistvu sem ga "spoznala" šele kakšen mesec nazaj, ko sem gledala film 21grams (seveda sem ga vidla že prej tudi, ampak mi nekako ni ostal v spominu)... ko sem ga zagledala v filmu, me je kar prikovalo na postlo od šoka... model je namreč ful podoben in po videzu in po energiji moji prvi pravi ljubezni... izpred kar nekaj let Hehe Je pa ja mafioso tip... tak mal gangsterski. Mah sej o hudičih in angelih v enem paketu sem že pisala, bogami... ne bom še enkrat ... No to je tak paket Aja... Mick... da se nam ne preseliš v gejevske vode Ampak mislim, da se ni za bat Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Dejte sliko gor, ker ne vem kdo je to.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 časih,ko sem še razmišljal, bolj sexualno področje layfa, se nekak intenzivno spuščal, v drobnarije psihe, sm nekak razvozlau, zakaj so nekaterim osebam ne glede na spol in starost všeč določeni ljudje...zakaj jih sploh privlačijo, pa sm zdele zbrskau iz zapiskov,da jih v nekem obdobju privlačijo zato taki, ker pac v njih vidjo podzavestno idejo za neizražen razfuzlan˝nagon spolnosti. naslovihttp://www.blockbuster.co.yu/html/adrese/adrese_r.html http://www27.brinkster.com/plattegrond/mooiemannen.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Oprostite mi, ampak zadnji sliki sta Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ali pa tale! Ej , pa tip ma cel zaboj jabolk v grlu, ne samo adamovo jabolko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 http://www27.brinkster.com/plattegrond/mChristopher%20Lambert.jpgta je bil čash šeč;a Highlander bil čash šeč kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ali pa tale! Ej , pa tip ma cel zaboj jabolk v grlu, ne samo adamovo jabolko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ta zadnji se je pa zdepiliral, naoljil in šel na divan spat kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ok - tale misli da je še v praprazgodovini... gre malo skakat po drevesih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Poki ne zameri moram malo pokritizirat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Benicio del Toro je bolj živalko ampak mi je všeč, ta njegova energija in pa njegov pogled...uh te uči . V 21 gramih je bil ok...ali pa v 5 osumljenih tudi fajn....igra pa vedno neke negativce in čudake, najbrž zaradi svojega portoričanskega porekla in ker hoolywood, take tipe skoraj vedno postavi v vlogo negativcev...škoda, po moje bi v kaki romantični limonadi prav tako dobro prosperiral. Eric Roberts mi prav tako sede včasih, ravno tako, zaradi neke **surovosti** na faci. Ma saj imamo vsi dobre in manj dobre fotke Danes po dolgem času videla še Richarda Geera, v neki reklami in zanimivo, da se mi je dopadel, ker drugače mi je tako-tako. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Pokowc, kaj same nagce gor flikas? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mene tudi on na nek nacin privlaci Benicio namrec. Ni tist "lep", ker res zgleda, kot da bi se zbudil neprespan po zuru, ampak je pa hot Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Hm, Poki, ne vem kaj to, ampak nobeden od teh tipov ni po mojem okusu.... brrr, ni šans.... Reklama zgolj za fitnes mašine :xx!: A si to na gejevskih straneh dobu? Rajš ostanmo pri Beniciu, Robertsu in Highlanderju , oni majo vsaj "iskrice" Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Here we go again WILLIAM BALDWIN Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 in še ena Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 v bistvu tri Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 definiraj: levi, desni ? mijav! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 srednji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 meni se zdi malo zaspan... pa malo nizkega IQ-ja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Čeprav mi ponavadi, takile cukr tipi, ne sedejo mi tale Noah, kar sede Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Čeprav mi ponavadi, takile cukr tipi, ne sedejo mi tale Noah, kar sede ah ne.. Ni mi vsec.. Prevec suh.. Kot ena prekla... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ooooo ti packa Aira Ej Freya.... un na tvoji ikonci al un na tvojem postu? Mick, na ikonci je mucka , tipson je pa mucek, jasno ?! Contesa S takim "kondicijskim" trenerjem bi bla zadovoljna, kaj Pol bi lohk tut po 3 tortice na dan pojedla Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.