Guest VilaSonca 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 zakaj sorry? saj je pa meni všeč, ne tebi. redki Vodnarji so hudi. tale je. mi je pa Grega bljak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Hehe... Grega ma neki posebnega, meni je pač hud... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 mmm. kam je šla mladost? pa drugače "ni glih moj tip". oz. jaz nimam "svojega tipa moškega". on je pač spešl. http://shrani.si/f/1P/RS/mLM7rbk/144mikepatton.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Zoped sveže meso.Njami, luštni so. Sploh tale zadnji. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 mmm. kam je šla mladost? pa drugače "ni glih moj tip". oz. jaz nimam "svojega tipa moškega". on je pač spešl. http://shrani.si/f/1P/RS/mLM7rbk/144mikepatton.jpg Faith no more....tip ma/je mel neverjetn glas Še dons rd poslušam njegove komade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Zoped sveže meso.Njami, luštni so. Sploh tale zadnji.zoped se rima na moped. zopeeeeeT! hm, 15 let ma več kot jaz. too old. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Njega še moram dodat, ker mi je njamiiii http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/216826/1/lizaso_saul11.jpg http://fa.univision.com/attachments/univision/Fabrica/119893/1/Saul%20en%20Croacia.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 jbg pač različni okusi... no dej ti kakšno fotko gor da vidimo kaj je zate to simpatično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Njega še moram dodat, ker mi je njamiiii LOL...klo sem na hitro pogledal, sem mislil, da je na prvi sliki Predin Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 lol stari je v letih, sam je šarmanten, pač posebn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 ?? ..prvič vidim. Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 :wOOt: ...kaj pa tale gnusoba tle not dela..... ......tole je zihr provokacija......lohk bi šel v temo "naravne katastrofe".....al kej tazga........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 a me hecaš......?........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 .....uffffff........ ma res ni šlo skup s takim dobrim okusom za muzko........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 ne jaz čist resno mislim ...a ni lep te čutne ustnice hm in kot pravi Bernarda Jeklin ..zelo šarmanten moški... :xx!: Pa ja... gobec mu zgleda kot da bi požrl nezrel kaki... Če si ga kdaj probala potem veš zakaj... Kar se pa Jeklinove tiče - pri njenih letih(in pameti) je zanjo seveda šarmanten vsak ki še stoji na svojih nogah... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Pri prej omenjenem osebku je dobro vsaj to da zunanja grdota prekrije notranjo... :xx!: ...karkoli že... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 hm...no ja kaj pa notranja lepota pa to... Ok , ok ...ne bom več. ker je že grdo ... Pri prej omenjenem osebku je dobro vsaj to da zunanja grdota prekrije notranjo... :xx!: ...karkoli že... sem hotla nekaj v tem slogu napisat....pa me je perešček prehitel...pa še tako lepo povedal..... sam strelka, odkar si unga nalimala gor, so vsi ostali lepi...... ....kako se kriteriji hitro spremenijo z ustrezno primerjavo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Mankoč je fajn ja Špik pa tudi ni napačen na tej fotki.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 vse lepo in prav......sam kaj morem, če so eni po čustveni in socialni inteligenci na ravni amebe (amebice oprostite)....že mogoče, da sem žleht....če že zunanjost ni bogvekaj bi še šlo...večji problem je ker notranjost ven seka...o takem karakterju pa nima smisla zgubljat besed....... še celo ta je boljši, ja...pa ne zato ker je sco......kar se sco tiče, so ženske boljše od tipov istega znamenja.....na tipe se ne morš zanest...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Uh, Pahor je definitivno boljši od Janše (tako značajsko kot vizualno). Sploh ni dileme tu x:Dx Pred 4 leti mi je bil celo zelo všeč... ah mladost je norost. Se niti ne spomnem lušnega politika... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 jao, punce...globoko ste padle Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 zakaj.... .....a ker nama nista všeč..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 x:Dx Se vid da so volitve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 kja zdej, globoko padle, kaj pa ti delaš v temi dobri tipi pol.... , jp globoke ugotovitve so tukaj mogoce cakam, da se kera name spomni x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 .......strelka, a je mislu, da ga nalimava tle gor...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.