Amis 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 jh...mogoče se bo pa začel..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 hehe, kaksni znabelcki (JJ). a jeklinka je rekla da je sarmanten?morda zato, k mata oba luno v skorpijonu (pa oba sta zemeljski znak), pa oba sta taka gajstna in ne ravno topli osebi, pol pa v stilu 'isti ptici skp letijo'. Claude van Damme. a to je keri vsec al kaj? men je tud Spik simpaticen, ves velik pa tak, storast deluje, a taka dobricina in men je privlacen oz. mi je privlacno, k je mal 'nepravilen' oz. ma nekaj okol zob tacga.... morda mal hecn nametane itd. (upam da si nou zeleza v usta vtaknil, kot vsi oz. kot je zdaj ful 'in' ze desetletje, pa majo zdej tko redki svoje sexy zobke). jp, vodnar je. recimo Cop je lepsi in v splosnih smislih (najbrz) prvlacnejsi, a men je Spik velik bl vsec. Mankoc mi je tud vsec. sicer mi ni tok vsec tak tip tipa (zlo porascen in mal bl cokat), a mi je vsec, kar izzareva. tko, kul se mi zdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 jh...mogoče se bo pa začel..... ..... ah, kje pa...politike pa res ne maram, kaj sele, da bi se zacel z njo bavit....bom raje ostal pri klasicnih nacinih iskanja pozornosti (recimo komolec cez okno avtomobila in mezikanje na semaforju ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 men je tud Spik simpaticen, ves velik pa tak, storast deluje, a taka dobricina in men je privlacen oz. mi je privlacno, k je mal 'nepravilen' oz. ma nekaj okol zob tacga.... morda mal hecn nametane itd. (upam da si nou zeleza v usta vtaknil, kot vsi oz. kot je zdaj ful 'in' ze desetletje, pa majo zdej tko redki svoje sexy zobke). jp, vodnar je. recimo Cop je lepsi in v splosnih smislih (najbrz) prvlacnejsi, a men je Spik velik bl vsec. /quote] Men je pa Čop pravi dec...Špik mi je tud simpatičen ampak če bi lahko izbirala bi bil prva izbira sigurno Čop.... men so taki s cute facom ful všečhttp://shrani.si/f/2C/dp/3jHxXWrX/8/00212ll8.jpg Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 se vzdržim vseh nadaljnih komentarjev......itak je treba človeka v živo videt al je al ni...sej ni vse sam videz.......na fotkah pa lahko ocenjujem sam estetiko..... a jaklinova, da je to rekla.... ...bi ji pripisala kakšno sivo celico več....no ja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 Jaklinova je tut rekla, da ji je Rode ful sexy, nakar ji je ta javno odgovoril, da na kvasenje neke ženščine pa že ne bo odgovarjal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 jp ...očitno ji je všeč....a tko ...hm no jaz ga še nisem v kopalkah al pa gatah vidla.... ups... heh...sem že prej hotla komentirat, da je to že skor sado-mazo scena.....pa nagnjenje do perverznosti na maximumu........ joj strelka....a ni zadost oči videt pa glas slišat..... ...že to je težko prenest, ne pa da bi ga morala še v gatah gledat...... kar se mene tiče, je luna dans v sco.....sodeč po mojih prijaznih komentarjih..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 men so taki s cute facom ful všečhttp://shrani.si/f/2C/dp/3jHxXWrX/8/00212ll8.jpgnjami. ta je tudi oblečen dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 bejba...komentar je šel na bernardko.....in izjavo, da je rode sexi..... ...js sem pol sam dodala na une gate..... .... (aja...js sem ful resna drgač...pa taka polikana....pa s svetniškim sijem.....) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 njami. ta je tudi oblečen dobro. se strinjam da mi kdo takšen "paket" pošlje se ne bi nč pritoževala...še dolgo časa ne...hahahha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 samo, da ima še v glavi kaj, pa da ni preveč poreden ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 o tem ni dvoma...no če je poreden samo z menoj niti ni slabo hahhaha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 se vzdržim vseh nadaljnih komentarjev......itak je treba človeka v živo videt al je al ni...sej ni vse sam videz.......na fotkah pa lahko ocenjujem sam estetiko..... Men je pa Čop pravi dec...Špik mi je tud simpatičen ampak če bi lahko izbirala bi bil prva izbira sigurno Čop.... Meni je pa Čop ful dolgočasno bitje.Ko govori mi sploh ni...pa tudi vizualno mi je tko -tko...srednja žalost. Špik je pa...uff...ful zanimiv in privlačen, pa odštekan.. Najbrž je tudi strastno perverzen...(glej fotko spodaj) http://www4.slikomat.com/08/0908/7z-pik-in.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Jaklinova je tut rekla, da ji je Rode ful sexy, nakar ji je ta javno odgovoril, da na kvasenje neke ženščine pa že ne bo odgovarjal ~ ja Pinka, sej vem, zato sm pa napisala, da je Cop (najbrz za vecino) lepsi oz. je lepsi.sam men privlacnost ni nujno soodvisna od lepote. no men je ze lepota pogosto vprasljiva...recimo brad pit je kao lep (vecinsko mnenje), men je pa povsem neprivlacen, se lep mi ni... premajhen, neizrazit nos, neizrazite poteze, tile bejbi fejski pa postanejo skor groteskni, ko se mal postarajo. recimo men je kevin spacey ("john doe", sploh kao v primerjavi s pittom) ful privlacnejsi. v bistvu pa tud lepsi. ma lepe, rpavilne poteze, jasne, lohk ga narises.B.P. je pa kot dojencek - tezko ga je narisat (po mojem, se nisem probala )... al pa tile lepotcki (tale s kapuco recimo). tezko recem, da ni lep... sam men ne dela oz. mi ni vsec. taki tipi (pozica itd.) me prej odbijajo kot privlacjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 no, Brad Pitt is not. Kevin Spacey, jp, zanimiv. zadnjič v onem filmu, ko sem gledala (Življenje Davida Galea), se mi ni zdel slab. ampak spet ne tako dober, no, not my type. privlačnejši od Brada Pitta pa ja. Marsa, taki so itak samo za pogledat, jih je polno ... pol si pa itak misliš .. dobro, da nimam problemov z njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 ja sej zato sem pa nalasc dala spaceyja za primerjavo.ker je "john doe" ("janez novak" = slehernik).ma pac drugacen sarm, sam ce bi sli pa ze lepoto iskat, jo pa bl najdem kot pri Pittu (al pa kaksnem drugem lepotcku). medtem ko beckham (ki mi je sicer prej zoprn kot svec) pa se mi zdi dejansko ceden. no se enga lepotca sem se spomnila, ki pa mi je tud vsec - un tipcek 'od samanthe' iz Sexa v mestu.No un mi je pa vsec pa sexy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 ja, tisti je za ponucat (od Samanthe boyfriend) ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 no, Brad Pitt is not. Kevin Spacey, jp, zanimiv. zadnjič v onem filmu, ko sem gledala (Življenje Davida Galea), se mi ni zdel slab. ampak spet ne tako dober, no, not my type. privlačnejši od Brada Pitta pa ja. Men sta pa oba prov antipatična :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 dva nula zate! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Meni ni jasno, kako sploh lahko določijo eno osebo, da je najbolj seksi na svetu. A ni lepota že od nekdaj relativna? Brad Pitt... ne poznam ene ženske, ki je tega mnenja, da je on med najlepšimi zemljani. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Meni ni jasno, kako sploh lahko določijo eno osebo, da je najbolj seksi na svetu. A ni lepota že od nekdaj relativna? Brad Pitt... ne poznam ene ženske, ki je tega mnenja, da je on med najlepšimi zemljani.se strinjam, da se bolj nebi moglabravo Anqet Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Sicer ni več mlad, ampak tale Richard je pa čista šarmantnost Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Ja, je šarmanten, čeprav zadnje čase mi je prav tečen postal, bahač je. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Ja, je šarmanten, čeprav zadnje čase mi je prav tečen postal, bahač je. Heh, bahač je res ja. Ampak tak za pogledat pa je no. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Ma kaj vidiste na njih tolko :> Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.