Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Edvard Clug je x:px sam na teh dveh fotkah je čudn vidt x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/01_02/JarreEPA1201_468x805.jpg

(tle mi je še posebno prijeten na pogled, pa še zelene luči gredo od njega .. :8): )

http://www.synthtopia.com/content/wp-content/uploads/2008/04/jean-michel-jarre-laser-harp.jpg

Jean Michel Jarre (ok, tle je še mal mlajši ampk no sej tut zdej ni bad, k je mal star pa too... )

:2src: x:px xsrcx

ja sej...

sam čeb ga pa od uzad widu, pa tri pir meu u rit, pa že neb weč wedu, al je telešček za ostrišt al za ofukat x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest VilaSonca
ne, raje ne, meni so všeč prej drobni tipi kot pa "pravi" dedi neki celi široki in mišičasti. samo glej tega tazadnjega no, saj ma gibe skoraj kot ženska. ni mi všeč. x:Dx

Eh, sploh ne morem več gledat takih slik, kot jih je dala čebelica. Nikol mi niso bili všeč, pravzaprav mi je odbijajoče to naoljeno poziranje. Dobro, eden izmed mojih najljubših (Roddick) ima tudi mišice (logično), ampak ga je užitek pogledat, ko igra tenis...po moje bi me prav odbilo, če bi naoljen poziral na plaži :sori:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

(popravljeno)

http://bp0.blogger.com/_DokJXR6ghBM/Rp430KDozaI/AAAAAAAAAvs/6jdV66EuXJ0/s400/em190707-05.jpg

ne gre za main stream

http://farm3.static.flickr.com/2136/1914190065_4a3bd9e35e.jpg

Popravljeno -> Newec

ljubezen je kot čokolada, treba jo je odviti, pojesti in prebaviti

brez muje se čevelj ne obuje

Tale 2 - na sliki zgoraj delujeta,

kot bi bila na substancah, na horsu [metadonu].

Takim, kot je un s "ketno" okol vratu, pri nas praujo "čapci"

[prepoznavni po ketnah okol vratu, zapestij, "specifičnem" razmišljanju, sanjanju "svinje u kokuruz", kar se

"večjih poslov" tiče, ...].

http://www.vset.net/images/VeganFighter.jpg

veganske mišice...

Tu ni videt nič veganskega.

Ima pa model genetsko "močno brado". Strenirano postavo...

Borc po "genih". -)

kaksni tipi! x:o)x

a dej! :||||

k da ni cednih tipov na vsakem koraku, prakticn, pol pa se opeva tele plasticarje pa naturirance al pa "kao nad jacke"... xrolleyesx

nas Santos ma bilijardkrat boljso postavo kot 99% folka na teh fotkah. no pa tud abc...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

macka, men je za tipa pod da tkole pozico pa shobico nastav, mi to ni taprav dec. pac, so mi bl vsec naravni ljudje pa tud taki, k kej druzga pocnejo, kt sam sebe na fotkah obozujejo. x:)x

men je to odvzemanje moskosti in zaljivo tako za tipe same, kot zame - zensko. kao, mal bo shobo naredu pa mishice naturiral, pa ze padam(o). x:o)x

Odbija me to pac.

ce mi je pa ze kater vsec od vseh teh tipov, potem mi pa ta hip pride na misel sam casillas. :palec: x8Dx

(iker casillas)

drugac so mi pa vsec ne-lepotci.

tako mi od igralcev ni vsec brat pitt (in se mi ne zdi niti najmanj sexy, pravzaprav je tak medvedkast s premajnim nosom itd.., men osebno popolnoma neprivlacen), pac pa velik bl ralph fiennes, ki sploh ni kao nek super tip, ves spicast clo pa tak. no a men se zdi sexy. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To kar je dal Newec je meni tako zelo odbijajoče :o|o:

Meni so pa vsec "lepi", kot je Jude itak, pa George Clooney. Včasih tudi Kutcher, ampak sem to obdobje dala čez.

Niso mi všeč tisti z "120" kilami mišične mase xrolleyesx

Drugač je pa pomembno, da nekaj ima. Tako zelo mi je všeč Hugh Laurie (to smo dali ze stokrat cez) pa Chris Martin ki ni niti malo lep, ampak zame ima "it factor" x:Ix Pa Benicio del Toro, naprimer.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

no abc, nisi se rabil trudit. x;)x

jp, Michelle, sej men je tud kdaj kak 'lep' vsec, normalno, sej tud lepa oseba lohk kej izzareva. x:o)x x;)x

jude law mi pravzaprav ni napacen sploh, sploh pa zna tip tud kr dobr igrat. :palec:

vsec mi je bil tud tom cruise, se mi je zdel sexy, in to dolg, sta se mi zdela z Nicole K. super lep par! no zdej mi pa ne potegne vec, ne vem zakaj mi je padla dol njegova privlacnost.. pac mi ni vec vsec.

pa tud okusi se spreminjajo, vcas so bli tud men kateri bejbifejsi bl vsec, al pa s cupami tipi pa tko, no zdej pa preferiram kratke lase oz. pobrite buce. xDDx

Nadalje se mi cist ceden zdi beckham, sam mi je zoprn ta show off, mi je mimo za nogometase, da hocjo bit manekeni pa kao sexy, se mi zdi jim to ne pase, fuzbalerji so pa ja taki bl... hm, deci, no pa jim to odvzema moskost, da se tam fotkajo v perilcu itd. :|| Tko da mi ni vsec, vendar mu moram priznat, da je ceden moski.

richard gere pa 'taki tipi' mi pa niko0l niso bli vsec... nekak se mi zdi premehek, premal izrazit al kaj... sej sploh ne igra tok slabo, pa tud grd ni, dalec od tega, sam men pac to ni.

pa tud hitr se navelicam teh lepotcev, ce mi jih skoz turirajo pred nos.

tud eni, k so mi bli vsec, mi lohk nenadoma niso vec.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...