Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Guest Jeti

:fiju:

mal na zver spominja x^x ... mojo, da ne bo pomote x:o)x .... sam moji že buši raste xnckrivx

halooo, mantis ... si ga videla x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Končno eden, ki ni podepiliran po dolgem in počez :palec: in ne zgleda, kot ena oskubljena kura pred puberteto x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vragec:

tale se ti zdi kosmat?

Ja.

Še nisem imela tako kosmatega tipa.

Tale Hangover man je po mojem okusu (čeprav je malo blond).

http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/bradley_cooper_ateam.jpg

Pa takooo ma hude roke x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

A sm jst pol oskubljena kura,k sm pobrit?:D......Še zmeri pa znam rignit in prdnit in kdaj pa kdaj gledam fuzbal....pa nečm,da se mi takrat babe motajo pred očmi....torej sem še taprav moški x:Dx

Al kaj je že definicija pravega moškega? x:Dx

Darling,stand by me

mene tud ne... sam da ni čist povsod potetoviran x:o)x drugač pa nicolas cage je tud prav :2src:

men je bil nicolas cage všeč v "wild at heart". predvsem v oni sceni na koncu, ko se poslovita. to so sanje vsakega najstnika. xDDx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x^x x:Dx a sm že omenila nicolasa cagea? xcivx v 8mm je naravnost x:px x:px x:px x:px x:px x8Dx :2src:

meni tui x:px x:Ix pa nobene razumske razlage ni...ni bicepsov, ni lasulje, ni oblik....sam se ga ne bi branila...nekaj je...pa ne ne vem kaj x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ABCFree, a si plavalec ali treniraš bodybuilding? x:Dx

Nič od tega.Treniram sam sebe,prosti slog.Sam naravno nisem bogvekaj poraščen.Po glavi se pa brijem,ker mi je tko najbolš.Pa dela mam manj.Ne rabim za frizerja dajat po 20 EUR.

In I don't give a damn fuck,kaj si drugi misljo o moji buči in kocinah:DSem pa definitivno proti celotnem depiliranju telesa moških.Recimo,da si noge podepiliraš.....fuck!NOT!Edin,če si kolesar,pa tud tega glih ne razumem,zato pa sem freeride kolesar in ne cestni šminker.

No,dva primera frajerjev:(eden brez dlak,drugi pa pravi mačo z ljubavnim tepihom x:Dx )Izbere si pa itak vsaka sama....

http://www4.slikomat.com/09/0109/u9v-348590.jpg

http://www4.slikomat.com/09/0109/zun-hassel.jpg

Darling,stand by me

Mene pa na tipih privlači, če so tko, no kako bi rekla - mal grdi mogoče x:Dx , ja, ta prav dec mora bit mal grd, kšna posebna faca recimo x;)x . Pa oči x!x - ena toplina, globina in moč v očeh, to mi ful potegne. To se mi zdi ful bolj pomembno kt nabildanost, dlake me pa sploh ne zanimajo, nikol jih nism štela x:Dx , zarad mene jih lahko tud sploh nima. (Enkrat sm vidla enga Tibetanca k bi lahko bla sam zraven in ga gledala in uživala sam v njegovi bližini ure in ure, ne da spregovoru eno samo besedo al pa se me dotaknu). Debeli me niso pa nikol privlačil, to je res, body matters anyway. Ampak manekenski tipi so mi pa dolgočasni. Sm v študentskih letih, k mi ni blo preveč jasno, kdo sem in kaj čutim, hodila par mescev z enim takim - o bog, kakšen dolgčas, je mislu, da je u lajfu naredu že skor use k je zrasu u meter dvaindevetdeset Apolona.

Nič od tega.Treniram sam sebe,prosti slog.Sam naravno nisem bogvekaj poraščen.Po glavi se pa brijem,ker mi je tko najbolš.Pa dela mam manj.Ne rabim za frizerja dajat po 20 EUR.

In I don't give a damn fuck,kaj si drugi misljo o moji buči in kocinah:DSem pa definitivno proti celotnem depiliranju telesa moških.Recimo,da si noge podepiliraš.....fuck!NOT!Edin,če si kolesar,pa tud tega glih ne razumem,zato pa sem freeride kolesar in ne cestni šminker.

Pol se pa strinjava x:Dx

http://www.youtube.com/watch?v=sKPwFEPsueU x:o)x

Mene pa na tipih privlači, če so tko, no kako bi rekla - mal grdi mogoče x:Dx , ja, ta prav dec mora bit mal grd, kšna posebna faca recimo x;)x . Pa oči x!x - ena toplina, globina in moč v očeh, to mi ful potegne. To se mi zdi ful bolj pomembno kt nabildanost, dlake me pa sploh ne zanimajo, nikol jih nism štela x:Dx , zarad mene jih lahko tud sploh nima. (Enkrat sm vidla enga Tibetanca k bi lahko bla sam zraven in ga gledala in uživala sam v njegovi bližini ure in ure, ne da spregovoru eno samo besedo al pa se me dotaknu). Debeli me niso pa nikol privlačil, to je res, body matters anyway. Ampak manekenski tipi so mi pa dolgočasni. Sm v študentskih letih, k mi ni blo preveč jasno, kdo sem in kaj čutim, hodila par mescev z enim takim - o bog, kakšen dolgčas, je mislu, da je u lajfu naredu že skor use k je zrasu u meter dvaindevetdeset Apolona.

:palec:

x8Dx zdaj pa lahko mirno umrem

x:Ix de so moje oči videle Primoža Kozmusa kakor ga je mati rodila

he, mislem, bejbe , kaj je pa to nekaj lepega x:px :wOOt: :fiju: xsuperx :switz:

to nedvomno dokazujesh iz posta v post

zlomk....tralala

Ma kaj si ti vsemogočni? x:Dx Zdej pa povej kermu človeku se ne prdi in riga?!To je čist normalno....ja,je pa res da je mal grdo rečeno....ma sej je le forum,a ne zlomk tralala x:Dx

O čem se strinjava Andreja?Da je David Hasselhof car? x:Dx

Darling,stand by me

!To je čist normalno....ja,je pa res da je mal grdo rečeno....

zhe, zhe... :vio:

sam pr teb to ni samo posledica prebavljanja

pr teb gre bl za mentalni nivo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

!To je čist normalno....ja,je pa res da je mal grdo rečeno....

zhe, zhe... :vio:

sam pr teb to ni samo posledica prebavljanja

pr teb gre bl za mentalni nivo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...