Ruby72 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 Meni pa kosmati deci niso všeč. Da ne govorim o tetovažah lastnepreference.com http://mrdignity.files.wordpress.com/2008/06/paddy.jpg Joj sem se nasmejala, za poslat fotru,: "oči, tale le bo prišel k nam domov " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 mal na zver spominja ... mojo, da ne bo pomote .... sam moji že buši raste halooo, mantis ... si ga videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 embedded Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 ja a ne, pravi moški so taki ker to je normalno in naravno.bog ne daj spejet kakšno drugačnost. macka poznavalka? nastujte se kregat, za vse jih je dost, vseh sort Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Končno eden, ki ni podepiliran po dolgem in počez in ne zgleda, kot ena oskubljena kura pred puberteto Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 tale se ti zdi kosmat? Ja.Še nisem imela tako kosmatega tipa. Tale Hangover man je po mojem okusu (čeprav je malo blond).http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/bradley_cooper_ateam.jpg Pa takooo ma hude roke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 A zdej je kosmatost odločilni faktor al kaj? Lepi je, tiho bodi. Moraš priznat, da ni švoh, če si že latinote popljuval. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Ja.Še nisem imela tako kosmatega tipa. Tale Hangover man je po mojem okusu (čeprav je malo blond).http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/bradley_cooper_ateam.jpg Pa takooo ma hude roke Hehe, baby face Meni je Andy Garcia http://www.boston.com/ae/sidekick/blog/Andy_Garcia_XX.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Nobene fobije. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 :OO!: tale je mnj kosmat koker jaz, no pa saj to niti nima neke zveze Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Wow Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 A sm jst pol oskubljena kura,k sm pobrit?......Še zmeri pa znam rignit in prdnit in kdaj pa kdaj gledam fuzbal....pa nečm,da se mi takrat babe motajo pred očmi....torej sem še taprav moški Al kaj je že definicija pravega moškega? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. januar 2010 Prijavi Deli 8. januar 2010 mene tud ne... sam da ni čist povsod potetoviran drugač pa nicolas cage je tud prav men je bil nicolas cage všeč v "wild at heart". predvsem v oni sceni na koncu, ko se poslovita. to so sanje vsakega najstnika. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 sej, vsak je zase in svoje potrebe "poznavalc" ali pa vsaj naj bi po naravi bil! tko da.. ti si kr nudi "poznavanje"! ... p.s. ja free, sm poznavalka a sm že omenila nicolasa cagea? v 8mm je naravnost Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 Fajn! Napišita še enkrat v temo kjer prestrašenčki pisejo o fobijah pred kocinami Ma kaj je že več tem? Majo preveč prostega časa ABCFree, a si plavalec ali treniraš bodybuilding? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 a sm že omenila nicolasa cagea? v 8mm je naravnost meni tui pa nobene razumske razlage ni...ni bicepsov, ni lasulje, ni oblik....sam se ga ne bi branila...nekaj je...pa ne ne vem kaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 ABCFree, a si plavalec ali treniraš bodybuilding? Nič od tega.Treniram sam sebe,prosti slog.Sam naravno nisem bogvekaj poraščen.Po glavi se pa brijem,ker mi je tko najbolš.Pa dela mam manj.Ne rabim za frizerja dajat po 20 EUR.In I don't give a damn fuck,kaj si drugi misljo o moji buči in kocinah:DSem pa definitivno proti celotnem depiliranju telesa moških.Recimo,da si noge podepiliraš.....fuck!NOT!Edin,če si kolesar,pa tud tega glih ne razumem,zato pa sem freeride kolesar in ne cestni šminker. No,dva primera frajerjev:(eden brez dlak,drugi pa pravi mačo z ljubavnim tepihom )Izbere si pa itak vsaka sama....http://www4.slikomat.com/09/0109/u9v-348590.jpghttp://www4.slikomat.com/09/0109/zun-hassel.jpg Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 10. januar 2010 Prijavi Deli 10. januar 2010 Mene pa na tipih privlači, če so tko, no kako bi rekla - mal grdi mogoče , ja, ta prav dec mora bit mal grd, kšna posebna faca recimo . Pa oči x!x - ena toplina, globina in moč v očeh, to mi ful potegne. To se mi zdi ful bolj pomembno kt nabildanost, dlake me pa sploh ne zanimajo, nikol jih nism štela , zarad mene jih lahko tud sploh nima. (Enkrat sm vidla enga Tibetanca k bi lahko bla sam zraven in ga gledala in uživala sam v njegovi bližini ure in ure, ne da spregovoru eno samo besedo al pa se me dotaknu). Debeli me niso pa nikol privlačil, to je res, body matters anyway. Ampak manekenski tipi so mi pa dolgočasni. Sm v študentskih letih, k mi ni blo preveč jasno, kdo sem in kaj čutim, hodila par mescev z enim takim - o bog, kakšen dolgčas, je mislu, da je u lajfu naredu že skor use k je zrasu u meter dvaindevetdeset Apolona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 10. januar 2010 Prijavi Deli 10. januar 2010 Nič od tega.Treniram sam sebe,prosti slog.Sam naravno nisem bogvekaj poraščen.Po glavi se pa brijem,ker mi je tko najbolš.Pa dela mam manj.Ne rabim za frizerja dajat po 20 EUR.In I don't give a damn fuck,kaj si drugi misljo o moji buči in kocinah:DSem pa definitivno proti celotnem depiliranju telesa moških.Recimo,da si noge podepiliraš.....fuck!NOT!Edin,če si kolesar,pa tud tega glih ne razumem,zato pa sem freeride kolesar in ne cestni šminker. Pol se pa strinjava http://www.youtube.com/watch?v=sKPwFEPsueU Mene pa na tipih privlači, če so tko, no kako bi rekla - mal grdi mogoče , ja, ta prav dec mora bit mal grd, kšna posebna faca recimo . Pa oči x!x - ena toplina, globina in moč v očeh, to mi ful potegne. To se mi zdi ful bolj pomembno kt nabildanost, dlake me pa sploh ne zanimajo, nikol jih nism štela , zarad mene jih lahko tud sploh nima. (Enkrat sm vidla enga Tibetanca k bi lahko bla sam zraven in ga gledala in uživala sam v njegovi bližini ure in ure, ne da spregovoru eno samo besedo al pa se me dotaknu). Debeli me niso pa nikol privlačil, to je res, body matters anyway. Ampak manekenski tipi so mi pa dolgočasni. Sm v študentskih letih, k mi ni blo preveč jasno, kdo sem in kaj čutim, hodila par mescev z enim takim - o bog, kakšen dolgčas, je mislu, da je u lajfu naredu že skor use k je zrasu u meter dvaindevetdeset Apolona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2010 Prijavi Deli 10. januar 2010 zdaj pa lahko mirno umrem de so moje oči videle Primoža Kozmusa kakor ga je mati rodila he, mislem, bejbe , kaj je pa to nekaj lepega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2010 Prijavi Deli 10. januar 2010 ......Še zmeri pa znam rignit in prdnit to nedvomno dokazujesh iz posta v post zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 11. januar 2010 Prijavi Deli 11. januar 2010 to nedvomno dokazujesh iz posta v post zlomk....tralala Ma kaj si ti vsemogočni? Zdej pa povej kermu človeku se ne prdi in riga?!To je čist normalno....ja,je pa res da je mal grdo rečeno....ma sej je le forum,a ne zlomk tralala O čem se strinjava Andreja?Da je David Hasselhof car? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2010 Prijavi Deli 11. januar 2010 !To je čist normalno....ja,je pa res da je mal grdo rečeno.... zhe, zhe... sam pr teb to ni samo posledica prebavljanjapr teb gre bl za mentalni nivo.... x:Dx zlomk....tralala !To je čist normalno....ja,je pa res da je mal grdo rečeno.... zhe, zhe... sam pr teb to ni samo posledica prebavljanjapr teb gre bl za mentalni nivo.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cici Mici 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 Meni so všeč blondinci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 O čem se strinjava Andreja?Da je David Hasselhof car? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.