majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Tu mač mišic... :xx!: Buda...dej gor kašno brez musklnov...ti so kot eni vunbacači... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 fak ej če ma glavo bolj tanko kot roko pol ne more bit nevem kaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 res tu mač mišic Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 samo a je tip oblečen, pa mislim da bi si okice spočila na njem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Samo obraz in ustnice pa so,mljask (bom vprašala enga frenda,če dam lahko gor njegovo fotko-je za popapat,ampak na žalost mu ni za beybe) Sm ravno ugotavljala, da se mi zdijo slikce takih tipov, kot je zgornji bilder v kopalkah (nekaj jih je že bilo objavljenih predvsem od Poko-Bude), res kratko malo - gejevske, brez potrebne energije.... to meni ne gre skupaj, mišice, nabildane, da so skoraj od glave večje (ElNino ) in neka čudna nežnost, 'posranost', če se malce huje izrazim.... :xx!: Ampak, contessa , tale tvoj frend pa je "fest", čeprav je na oni strani :o|o: Dober pogled ima Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 uau pogled to je pri tipu najpomembnejše, vsaj zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 se vidi da je pider v položaju rok. ustnice pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 položaj rok zakaj pa po tem sklepaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 ne vem- jaz pač opazim te reči ampak se mi zdi očitno topel- tebi ne? kot prvo stiska pest, prsti proti obrazu- pomeni skrivam svoje jedro znotraj (ženske imajo bistvo znotraj- moški zunaj) poleg tega roka čez trebuh- branim trebušni del, sem občutljiv... itd- zelo YIN.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 ne vem- jaz pač opazim te reči ampak se mi zdi očitno topel- tebi ne? kot prvo stiska pest, prsti proti obrazu- pomeni skrivam svoje jedro znotraj (ženske imajo bistvo znotraj- moški zunaj) poleg tega roka čez trebuh- branim trebušni del, sem občutljiv... itd- zelo YIN....Ide Mujo putem ,nosi knjigu, sretne ga Haso.H: Kakva ti je to knjiga ?M: Logika.H: Sta ti je to,bolan, logika ?M: Sad ću ja tebi objasnit. Imas li ti doma akvarij ?H: Imam.M: Logično je da u njemu ima vode.H: Jest.M: Logično je da u vodi plivaju ribe.H: Logično!M: Ako imas ribe onda volis zivotinje.H: Logično !M: Logično je da onda volis i ljude.H: Jest.M: To znači da volią i zene !H: Logično! Dobra ta logika , idem i ja kupit tu knjigu.Kupi on knjigu i ide putem kad eto Sulja.S: Kakva ti je to knjiga ?H: Logika.S: Sta ti je to,bolan, logika ?H: Sad ću ja tebi objasnit. Imas li ti doma akvarij ?S: Nemam.H: Onda si ti Suljo peder ! Aira, tako ti razmisljas, a ne ? Glavno da je logika.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 ok, ti vidiš to, jaz pa vidim nekoga v pozi za slikanje... zdi se mi, da po pozi rok na sliki pa res ne bi ugotovila da ni zaljubljen v dekle... en moj prijatelj ima vse lastnosti ko ga gledaš drugačemislečega, kako kadi, sedi, pa definitivno ni peder, vsaj ugotovil še ni pri svojih 25 letih... mislim pa da je čezdalje več fantov, ki imajo v sebi tudi žesnko energijo... ma a nismo bili na začetku dvospolniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 če nimaš intuicije uporabi logiko... sicer pa poskusi ti podkrepiti občutek z dejstvi... (device in podobni znaki ne dajo kaj dosti na intuicijo.. znajdejo se zelo dobro v praktičnih sferah... ko pa je treba pogledati čez očitno, videti širšo sliko... tam škripne. ... blabla ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 jaz kozorog, devica v asc in z luno v raku...... pa se kr zanesem na intuicijo, lahko rečem, da se ful zanesem na intuicijo... drugače pa se znajdem tudi drugod... a je bil tale post meni namenjen, ker sem ti samo svoje občutke okrepila z besedami... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 namenjen celemu forumu oz. kamurkoli ki se v njem najde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 sem vedela da ne meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 je bila poza za fotko ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Men se pa zdi, da to, da se gayi ločjo na ženske pa moške tipe sploh ne drži, pa da se da videt po govorici telesa tud ne, pa da če sta dva gaya, da si morta bit že kr všeč. Sploh se mi zdi glupo to izpostavljat, kao, da bi se moral predstavit: "Jaz sem xy in sem gay". Tud jz ne razlagam okol, da sem hetero. Contesa, men se zdi kul, sam ma ful skupi oči. Glede intuicije: lahk se zanašaš na svojo intuicijo, sam kk dalč te prpelje, je pa drugo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Jej...men pa sploh ni všeč... ...joj...kok sm zakomplicirana... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Majica,sploh ne! Veš kakšen dolgčas bi bil, če bi imeli vsi enak okus! Sama sem tudi pomislila nekaj podobnega, da se sreca in dbest! ... meni pa tudi ni vsec... prevec 'lep'. Nezanimiv, moje gate se ziher ne bi trgale, ko bi sla mimo tegale modela - ne bi ga 2x pogledala. Morda je res, kar pravis, Contesa - da je totalno pravilnih proporc - morda prevec pravilnih in mi je zato tak ksiht popolnoma nezanimiv... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Eden redkih, ki mi je simpatičen... pa fejst...pa zanimiv...pa brez pravilnih proporcev... Verjetno je to to, kar me tako privlači tut na mojem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Meni se pa ne zdi! Kot najstnik je poziral pri parih znanih slikarjih, vsi so rekli, da ima izredno pravilne proporce! Pa tudi, kadarkoli ga fotografirajo, tudi če ni pripravljen, je izredno sexi in fotogeničen na vsaki fotki!(ima pač srečo) Valda! Sej sexi je itak, sam na tej drugi sliki se mi zdi kot da ma ful skup oči. Drgač pa preden sm prebrala besedilo, pa da gre za tvojga frenda, sm si rekla: no, spet en holivudski Ej, Contesa a se men sam zdi al sem nekje res prebrala, da si se al da se ti tud ukvarjaš z manekenstvom? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Kul! Pol pa verjamem, da spoznaš dosti takih manekenskih tipov Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 hihihi...mi je neki žlehtnga padl u glavo...pa se bom zadržala... kumi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ne... sm že mal bolš vole...k poste berem...by the way...u Mick je bil strašn jezen v zvezi s tisto slovensko zastavo...hihihihi...morm ga mal potolažt... Mickeni zato dons ne bom žleht...no ja...bom probala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 kva si pa zmišlaš....če bi bil jezen bi ti enga tazga kot je na tvoji men najbolj všečni tvoji fotki dobla nazaj, ne pa odgovor. No, lubčke pa še kar pošiljaj, če mi to pomaga prit do njih, bom pa pač jezen ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.