aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Ne...to je pa iz druge teme...vse pomešaš...mal bod zbran pa skoncentriran... odgovorila pa useen nis 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kaj ? Stvar okusa ja točno, stvar okusa; JK meni, ker je čefur Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Ne...to je pa iz druge teme...vse pomešaš...mal bod zbran pa skoncentriran... odgovorila pa useen nis 666 zlomkou....tralala Jao...kva si ti delu pri organski kemiji in biologiji...rokomet mel al kaj...mišići iz seitana.... :xx!: boš ti enkrat pršu k men na lekcijo...tim povedala, kaj je meso, kaj je rastlinskega izvora...po moje ti že mah na možgančkih raste....viš to je rastilnskega izvora... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Ne...to je pa iz druge teme...vse pomešaš...mal bod zbran pa skoncentriran... odgovorila pa useen nis 666 zlomkou....tralala Jao...kva si ti delu pri organski kemiji in biologiji...rokomet mel al kaj...mišići iz seitana.... :xx!: boš ti enkrat pršu k men na lekcijo...tim povedala, kaj je meso, kaj je rastlinskega izvora...po moje ti že mah na možgančkih raste....viš to je rastilnskega izvora... zhe zheampak na MESNI PODLAGI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kaj ? Stvar okusa ja točno, stvar okusa; JK meni, ker je čefur a ti ni všeč ker je čefur ... pismo men je pa dober, dober pogled ima... pa priznam da mi je marsikateri čefur bolj všeč kot pa polizan SLovenček, jebi ga tko je... ej zaradi mene če je Indijanec al pa Kitajec,... če ma v sebi tisto ma v sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 zhe zheampak na MESNI PODLAGI 666 zlomkou....tralala sej...neki pa more bit za gnojilo.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ja točno, stvar okusa; JK meni, ker je čefurTi je ,al ti predvidevam ni? Jaz se predsodkom ne pustim, samo generalno pogledano, ne pomešam Italijanov in naših južnih sosedov in jih ločim. S tem,da so mi Italijani full všeč, oni pa ne, pa ne zaradi geografskega porekla, ampak ker so enostavno na videz drugačni, ne po mojem okusu. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 zhe zheampak na MESNI PODLAGI 666 zlomkou....tralala sej...neki pa more bit za gnojilo.... ampak...brez ZNOJILA, tut GNOJILO ne dela 666 shniclou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kje pa ZNOJILO...to vse že prepereva... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kje pa ZNOJILO...to vse že prepereva... znojila se bosh ti,k bova skupi gnojila.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 zlomek...nehi pisat...maš 8999 postov...stop Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 nene že 9000 čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 zlomek...nehi pisat...maš 8999 postov...stop tu lejt 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 EH...vse zasrou Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 eh....pa sej bo she kera okrogla.....................................................................................................................................................objava 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 tko se govori Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 tko se govori hmmm....ti pa kr z dvema rokicama 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 k b ti vedu...kuko te rokce primejo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 k b ti vedu...kuko te rokce primejo... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......tole je pa izziu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 kaj sem vam že povedala, da je meni Elvis všeč?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Contesa - tip je Riba in dolga leta je bil porocen s skorpijonko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ful je teh kombinacij...Kurt Russel/Goldie Hawn, Liz Taylor/Richard Burton, pa se kaksni, pa se zdajle ne spomnim... Alain Delon (sco) pa je nekoc rekel nekje, da tip najboljse bejbe, ono, ki mu je najbolj dbest, pa je ornella mutti (riba).Torej, cesto se skompajo tile... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Tegale Filipčita smo malce po krivici zapostavljali, ampak zdaj je itaq vseeno...je že oddan. Slikca je pa za obe strani LNF Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.