Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Pa mickeno sta si podobna s tem tipčkom, se mi zdi. Pravijo, da so nam všečni nam podobni ljudje. x;)x Ni pa nujno, da je tako, seveda. Hvala bogu......zame. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

a ni zanimiv...men je pa tale všeč...un prejšen pa prov nč... x:)x x;)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pravijo, da so nam všečni nam podobni ljudje. Ni pa nujno, da je tako, seved
verjamem, skoz bel...sam je to tko bel rezervno počutje x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x:Dx ha...vidi Mujo ostario... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aja, thx, Nino - saj zdaj nanovo v kontextu pa tudi jaz stekam (je Bu mal popravil vmes - bel rezervno nima bit kaj drugega kot bl rezervno - samo prej tega se ni bilo x;)x :8):). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa res je oni tipcek tak kot bejba...

Sam na, kaj je ze, hmmm... Tim? Hmmm... xscratchx... (emso?) pa tudi ne padam glih...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ta je pa kot ženska, še našminkan je! :xx!: Ja, Aira, sem mislila, da imaš boljši okus! x;)x  x:Dx

Ma okus za tipe ali bejbe je problematična zadeva. To so tok subjektivne in nedvomno tud trendovske stvari, da je težko opredeliti, kaj je "dober okus". Tud men recimo se zdi tale tipček tak, kot bi člouk krompir mim gajbe metu. Sam po drugi strani se mi pa spet zdi med množico tipov, ki si jih nalimala ti, Bruce W. edini normalen. O objektivnosti pri takih stvareh res ne moremo govoriti...

Sam skušam zaznati pr folku energijo in se mi zdi lahko ful privlačen in zanimiv kdo, ki je prej grd kot lep (npr. N. Cage). :wOOt: :wOOt: :wOOt:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

kot bi člouk krompir mim gajbe metu

x:Dx xcivx x:px

(... oni našminkani pobček... a ni to HIM? ... )

HIM? Kdo ali kaj pa naj bi bilo to?

(Ob temle sem se spomnil dokumentarca o nastanku banda Black Sabath. Kitarist je dal u cajtng oglas, da išče pevca. Enkrat pri njemu doma pozvoni. Odpret gre njegov foter, pride nazaj, noter do njega in mu reče: "Nekaj je zunaj. Tebe išče." - zunaj je stal Ozzie Osbourne x:Dx x:Dx x:Dx )

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

hehe... js pa počas postajam podoben unmu Vilincu z lokom... :D če mal zajebem in si dam pol las mimo čopka :D pa pajkice grrr :2src:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 month later...

Uf, meni se je pa pojavil tipček No. 2, ki mi je všeč x:px :yumy: . Saj ne da bi bila tako zelo zahtevna x:Dx . Privlači me energija na dosti ljudeh, kar pa ni povezano z videzom. Samo če pa že gledam videz, pa lahko za moj okus kot mojstrovino narave izpostavim samo

Elvisa

Christiana Ronalda

Pismu, če bi se jaz lotila v kakem Photoshopu risat, vprašanje, če bi lahko kaj tako zelo popolnega narisala. x:)x :palec:

No ja, sicer je itak samo embalaža, ampak tudi za učke je treba poskrbet xnckrivx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hehe... js pa počas postajam podoben unmu Vilincu z lokom... :D če mal zajebem in si dam pol las mimo čopka :D pa pajkice grrr  :2src:

x:)x Ideja za naslednjo ikonco: Nino v profilu s spuščenimi lasmi, napetim lokom in "grrr"(odločeno-osredotočeno-nežno-pogumnim) izrazom.

Potem bomo pa me presodile o podobnosti x;)x x:Dx x8Dx x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

uf...dobro, da so okusi različni..........men se zdi sramota za škorpijone x^x x:Dx x:o)x ....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...