Amis 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 azijski tipi so pa sploh poglavje zase... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Uf, tam pa nič zame . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 jaz sem bla pol leta v Aziji in sem mela oči skos na pecljih. ne vem, totalno so mi všeč, že koža, pa lasje...ful se dobr oblačjo(Japonci sploh) in fuuuul so prijazni Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 jaz sem bla pol leta v Aziji in sem mela oči skos na pecljih.Od česa natančno? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 od dobrih tipov tam dol Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 A pri teb "tam dol"? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Uf, men pa fuuuuuuuuuuul niso . najbolj všeč so mi kaki latino tipov moški, potem ostali Evropejci, pa Indijanci, pa temnopolti, šele nazadnje Azijci. Ampak hvala bogu da je tako, kajti kam bi pa prišli, če bi se vsi za ene grebli... Sicer pa Surya, imaš ziher bogato izbiro v Aziji, glede na to,da jih je toliko . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 A pri teb "tam dol"? eden je pa bil, ja Punce, pridite v Azijo pa boste vidle kaj so to dobri tipi-vsaj zame Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 jaz sem bla pol leta v Aziji in sem mela oči skos na pecljih. ne vem, totalno so mi všeč, že koža, pa lasje...ful se dobr oblačjo(Japonci sploh) in fuuuul so prijazni Men se tut dopadejo...absolutno bolj kot latinoti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 če sploh je to onVille je škorpijon na kvadrat- torej ni kar tako.... ne more to bit nek znazek brez možganov in ki mu vlada spodnja pritiklina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 Aira...točno tak. Ville je ful tip sicer ((še)) ne poslušam HIM, mi je vseeno kul ful so mi kul tipi z dolgimi al pa daljšimi lasmi...v pondelek bi se mogla z enim temnorjavodolgoravnolasim in z modrimi očkami dobit, pa je zaspal :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Aira...točno tak. Ville je ful tip sicer ((še)) ne poslušam HIM, mi je vseeno kul jaz pa ne več...sem jih pa kar precej poslušala pred leti... prava mala obsesija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 Aira...točno tak. Ville je ful tip sicer ((še)) ne poslušam HIM, mi je vseeno kul jaz pa ne več...sem jih pa kar precej poslušala pred leti... prava mala obsesija. no, meneše niso pritegnili.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 pred leti ja nekoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 včeraj ne ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 kaj ste zbrskali ... te dni sem imela Tom Cruise manijo (saj sem v 'filmi' pridno postala), pa me je skoz držalo, da bi pa vsaj eno fotkico nekam .... aaaaahh, zdaj pa si bom privoščila ta luksuz Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 Ko je moj ati bil v kaliforniji, pa mel šanso obiskat eno šolo, pa ker jih je njegovo ime šlo težko z jezika so ga klicali Tom...ker bil podoben Tomu Cruisu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 kaj ste zbrskali ... te dni sem imela Tom Cruise manijo (saj sem v 'filmi' pridno postala), pa me je skoz držalo, da bi pa vsaj eno fotkico nekam .... aaaaahh, zdaj pa si bom privoščila ta luksuz A je njegova kariera ze v zatonu ? Glej ga reveza, saj se za frizerja nima... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Kris... atija imaš podobnega Tomu C. (moj pa je bil v mladih letih menda podoben Elvisu P. ... meni se ni zdel, čeden je bil pa res ) Kroki... kot bi rekel moj oče Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Kroki... kot bi rekel moj oče Bom vzel to kot kompliment...ker tvoj oce je zagotovo fejst dec...ce ne bi bil, ne bi imel tako vredu hcerke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 dobr si tole speljal Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 kaj ste zbrskali ... te dni sem imela Tom Cruise manijo (saj sem v 'filmi' pridno postala), pa me je skoz držalo, da bi pa vsaj eno fotkico nekam .... aaaaahh, zdaj pa si bom privoščila ta luksuz dobr tip! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Sej ni kej ženske, to je še ena nepravica. Moški so z leti vedno bolj fejst, ženske smo pa sam vedno bolj fejst stare. To res ni fer. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ah........................................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.