Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Nak,jaz sem posebej... x:px x8Dx x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Pol pa ne kupim. x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

surya...če pa mi pa noben ni všeč, ste mi ve všeč, ko je ta tema vaša, pol pa morm tu blebetat, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Seveda... :vragec: x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

to, da si tip je itak samoumnevno. ni glih tok pomembno, da si lep...ok, škod ne. je pa pomembno, da si simpatičen, kul za pogovarjat,če maš dober smisu za humor in da si ok do žensk..
DON'T PANIC

x:o)x tud, če ne bi bilo tako, bi jih lahko zabaval, mar ne? Kaj pa je s tem narobe, sam da se mamo fajn. x;)x Pismo, ste ene zategnjene, kot da če jo zezaš mal na lnf jo že dol daš tud, pa to. Ne se jezit surya, mal si dam duška, no. x;)x x:o)x

K. Čapek

Želo ti ne da miru,ha Mick,škrpjonček ven seka! x:px x:Dx

HONORE DE BALZAC

Jaz tak za vas navijam. x;)x x:)x :palec:

Ja, ta škorpijonček ne da miru pa ne da........Želo? :eek: Ja, pa res eno želo tud neče dat miru. :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...