contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Nak,jaz sem posebej... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Pol pa ne kupim. surya...če pa mi pa noben ni všeč, ste mi ve všeč, ko je ta tema vaša, pol pa morm tu blebetat, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Seveda... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Seve da ....hm, ko bi le meni dala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ja, sej, nč ne rečm, tipi ste kul, če uletite...brez zamere Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ja, sej, nč ne rečm, tipi ste kul, če uletite...brez zamere Ma bejbe ste pa božanske .......sploh če na-letite Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ej, Mick, a si dober tip? dej se mal opiš, da bomo tud me kdaj dale tole zraven Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Nisam lep al sam tip. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 to, da si tip je itak samoumnevno. ni glih tok pomembno, da si lep...ok, škod ne. je pa pomembno, da si simpatičen, kul za pogovarjat,če maš dober smisu za humor in da si ok do žensk.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Smotka . Saj točn to sm mislu pod "tip", ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 aja? pol pravš, da si kul tip? sicer nisi lep, si pa vse kr sam naštela, al kaj? ok, če ti tko pravš... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Ne. Tak bejbe pravijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 jah, če pa bejbe tko pravjo, pol bo pa (mogoče) držalo. sm kliknla na tvojo stran, nč ne piše kok si star..24? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ...ja. Skor obratn. 39. Ne cm....let Ekola, pa sem zarad let odj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 a res al kaj? ne bi si misla, da si lohk tok ok pri 39! deluješ mlajši..kaj pa žena in otroc? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Kaj tu smešnega? Žene nimam. Otrok pa tud ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 aja, no pol je pa ok. pol si pa lahko še naprej pohotni Mick, ki zabava ženske na Luninem netu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 hehe jaz tud nimam moža pa sem v zvezi... bemu moškim velja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 tud, če ne bi bilo tako, bi jih lahko zabaval, mar ne? Kaj pa je s tem narobe, sam da se mamo fajn. Pismo, ste ene zategnjene, kot da če jo zezaš mal na lnf jo že dol daš tud, pa to. Ne se jezit surya, mal si dam duška, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 itak, ni panike. vsi smo mal razpoloženi za flirtanje, tud če smo s kom... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 zatežena, kdo? me nismo nič zatežene, pismo deci ne razumete heca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 A ti tud surya? Ha-ha selen, mam nekak občutek, da to bl blem žensk, ne naš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Želo ti ne da miru,ha Mick,škrpjonček ven seka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 hehe si domišljate me pa svojo igro igramo ane dečve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Jaz tak za vas navijam. Ja, ta škorpijonček ne da miru pa ne da........Želo? Ja, pa res eno želo tud neče dat miru. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.