Amis 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 veš da lahko, a boš zdej po svetu s pokritimi učki hodila sicer pa, že spet nobenih slik dobrih tipov.....mick in nosko se sam važita, pol pa nič..........estrada je zgleda na dopustu...hm :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 zdaj si bom sončna temna očala na nos poveznila, da ne bo tako očitno hmmmm slikce...pismo...bomo kaj zbrskali...sam res taprave desce, ne tm nekih brad pittov. Mickeni ne da slikce gor, ker se boji potem navala....veš kak kažin bi pol bil, še sanja se ti ne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 aja, no pol je pa ok. pol si pa lahko še naprej pohotni Mick, ki zabava ženske na Luninem netu Kaj sem se pa sedaj nasmejala pri tej temi!... že dolgo ne tako.... Mislim, da bi res trebalo dat slikco Micka gor... Saj Mick če imaš tehnične težave...lahko jaz pripopam tvojo slikco gor... ( ) - sicer ni najboljše kvalitete, v najboljši pozi...pa vendar se vidijo.... gubice okrog oči... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Tisto bedno fotko????????Neeeeeeeeeeeee Sicer pa me zanima, če sem ti bil v živo všeč? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 sanjalica, dej no...mene tok firbec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Michelle...bi... jaz pravim, da je fotka dobra...on pa ni zadovoljen z njo... :D , dedc nečimrn! Mislim...fotka je še boljša kot je on.... :D (je fotka vsaj tiho in ne govori zmeraj "nazaj")----------------------------- Mick, če si mi bil všeč???? A res hočeš, da napišem to na forumu???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Dej no...sej ne bo hud no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Heh Sanjalica, ker vem, da je tebi težko biti všeč, lohk mal tvegam, ne.......evo, sem se že zaščitu. Matr si navihana zadnje cajte, prava "moja" Sanjalica (to ni zaščita br. 2 ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 OK Michelle...slilkce ne smem...dobiš pa opis... Ko sem ga videla prvič...je imel usta od ušes do ušes (zobki lepi - zakaj...ker je pričakoval 127 kg...prišla pa je samo ena polovica te babe )Ko sem ga pogledala drugič...sem opazila... rahlo pozibajajočo-poskočno hojo... (aha...zaveda se svoje lepote! mi je šinilo skozi glavo)Ko sem ga pogledala tretjič...je skril obraz pod mizo... (sem ga preveč gledala....torej to forumsko gobcalo je sramežljivo bitje)Ko sem ga pogledala četrtič... sem videla kodrčke (ko kokeršpanjel) ... Ko sem ga pogledala petič... sem videla...roke... (meni roke veliko povedo...jih je ves čas skrival... so mu trepetale...ne vem če od živcev ali od nelagodja ali od ... skratka...nežna dušica... )Ko sem ga pogledala šestič...je vstal...sem mu pogledala v ritko... (tega seveda on ne ve ... in hmmm ima precej lepo, malce okroglo...ritko... (v gatkah pa ritke še nisem videla , pa tudi če je čvrsta, ne vem... ))Aja...pa učki...pa trepalnice... aja...pa ni bil obrit... pa v kavbojkah in majici je bil... pa denarnice nima.... Ko sem ga pogledala sedmič...mi je pa že skoraj olajšano mahal... (sem odhajala....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ja Mick! Tako pogumenga se delaš potem pa tako boječe bitjece! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Opisala si ga kot malce sramezljivega pretty boya z dobro ritko Tako, da sem zdaj se bolj firbcna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Mick! Fotko gor, magar dve, da vidmo obe plati medalje!!! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hehehhehe pa ni nujno, da si v majci in kavbojkah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 To je šlo tud men po glavi... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ..nem nič komentiral. ...sam to....mislim, da Sanjalica mal pretirava v pozitivo. Sicer pa če bi videli v njo živo, se ne bi čudili, zakaj sm bil mal nervozen. Michelle...a bi ti rada vidla Micka al mickenega? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Aja, ritka pa je čvrsta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Michelle...a bi ti rada vidla Micka al mickenega? Michelle je good girl Micka seveda!!! No, daj ze!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 da Sanjalica mal pretirava v pozitivo. ... hmmm... če bi imela zakaj... bi te brez skrbi potunkala....., pa glede "fasade" pač ne morem... Če si me že obdolžil "pretiravanja" no...kje sem pretiravala??? (to da nisem rekla, da si mi 4 minute kazal hrbet...??? to da... si pil alkohol..., čeprav veš, da ga ne maram, to da nisem napisala da si vlekel čik za čikom?). Govor pa je o fasadi... zunanjosti..., a ne? A da je čvrsta??? khmm....to je tvoja lastna ocena...a lahko potrdi to kera lunatika??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ueeehehehe, Miki se je usrau mejckn pa res Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Kr oba, da bomo primerjal! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Micki, nehi ze rauhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ueeehehehe, Miki se je usrau Od kod pa tebi to? Že spet po sebi sklepaš? Ti kar živi v zmoti, ti že paše...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ueeehehehe, Miki se je usrau mejckn pa res :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Joj no, ne jemli tega tok osebno, se sam hecam...pa malo provociram, da napopas ze tisto fotko Ne zamerit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ... hmmm... če bi imela zakaj... bi te brez skrbi potunkala....., pa glede "fasade" pač ne morem... Če si me že obdolžil "pretiravanja" no...kje sem pretiravala??? (to da nisem rekla, da si mi 4 minute kazal hrbet...??? to da... si pil alkohol..., čeprav veš, da ga ne maram, to da nisem napisala da si vlekel čik za čikom?). Govor pa je o fasadi... zunanjosti..., a ne? A da je čvrsta??? khmm....to je tvoja lastna ocena...a lahko potrdi to kera lunatika??? Ravno o fasadi sem mislu . Bemu, ne spomnim, se da ti bi 4 minute kazal hrbet. Alkohol pijem, če mi je, tud če to gre komu v nos , sicer pa, če se prav spomnim, si mi moj viski vzela in spila ti. Čikala pa sva oba, mar ne. Ja, tud ti si bla fajn , pa mal nervozna ....mislim, da to ni nič takega, če nekoga prvič vidiš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.